امروز جمعه 14 آذر 1387, 12:29 am

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 86 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: بازسازي و تقويت رنو 5 -radrasool
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 10:06 am 
آفلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 10:10 pm
سلام به همگي
بالاخره بعد از يك سال از خريد رنو 5 ام اين تابستون فرصت بازسازي و تقويتش فراهم شد :lol: از تمامي دوستان عزيز ميخوام كه اگر نظر و پيشنهادي دارند دريغ نكنند. بخصوص بچه هاي مشهدي گل كه ميتونن تو تهيه لوازم و قطعات كمكم كنند.
بودجه در نظر گرفته شده در ابتداي كار (پارسال) يك ميليون بود كه بدون تحقيق و تحفض از بازار و مكانيكها :-( 400 -500 تاش پريد و هيچ قطعه استانداردي عوض نشد و حتي يه بنده خدايي پلوس فرانسوي ماشينمو به خودم انداخت :-D
خوب امسال حدود 1.500 (نميدونم با اين پول ميشه يا نه ) در نظر گرفتم و اينم ليست كارهايي كه خودم در نظر دارم

صافکاری و نقاشی:

رفع تمام پوسیدگی های بدنه ( کف و اطراف اتاق، دور شیشه های جلو و عقب، اطراف جلوبندی و موتور، لولای درها )
رگلاژ و حذف فاصله های بوجود آمده بین اجزا بدنه و درها
باد دادن گلگیرها (جلو مناسب لاستیک سایز 185 و عقب 205 یا به اندازه 1 سانتیمتر )
تعویض شیشه درهای جلو با نوع جدید جهت نصب آینه قابل تنظیم از داخل
قیر پاشی یا عایق PVC کامل کف اتاق
باد دادن روي گلگير ها با فايبرگلاس (آپشن)

رنگ آمیزی کف و داخل اتاق و زیر کاپوت و محفظه موتور
رنگ آمیزی بیرون بدنه بعد از انجام کارهای فنی و مکانیکی

فنی و مکانیکی:

تعمیر و ترمیم سیم کشی
تعمیر و تقویت سیستم ترمز و نصب بوستر
تعویض گیربکس با گونه پنج سرعته 34-9
تعمیر و تقویت سیستم فنربندی ( تعویض کمک های جلو )
نصب هدرز و تعویض کامل سیستم اگزاست با قطر بیشتر و دو خروجی در سپر عقب
تقویت سیستم کلاچ
کاربراتور دو دهنه وبر با مانیفولد و هدرز (آپشن)
پولیش مانیفولد و سرسیلندر (آپشن)
افزایش حجم موتور به 1300 و گیربکس 31-9 (آپشن)
موتور 1400 یا آلپین معمولی یا توربو رو هم كه همه دوست دارن ولي نميدونم گير مياد و با بودجه من ميشه يا نه

بدنه و داخلی و ایمنی و رفاهی:

تودوزی سوپر 5 و یا مشابه آرتور
صندلی های جلو TS
تعویض کمربندهای جلو و نصب کمربند عقب
عایق کامل صدا پشت فایروال و کف
شیشه برقی
آمپر دور موتور دار آلپین یا نصب دور موتور مجزا
سپر جلو و عقب آلپین ، رکاب بغل ، بال رو در عقب ، جلو پنجره رادیاتور ، دستگیره درها ، رینگ آلپین یا نمونه مخصوص رنو
کولر با کمپرسور برقی

صوتی و امنیتی:

سیستم بلاپونکت
تعویض سیستم قفل درب به نوعی (پی کی) که با ضربه باز نشود. (آخه پخش رو با همين روش بردن ولي وقت نكردن باندها رو ببرن)
دزدگیر ، کلید مخفی و دکمه استارت

پروژه از 17 مرداد شروع ميشه البته اگه صافكار و نقاش خوب پيدا بشه زودتر
:-x

پروژه بازسازی و تقویت رنو 5

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 10:26 am 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 17 بهمن 1384, 12:03 pm
به نظرم با یک و نیم بعیده این همه کار رو بتونی انجام بدی.
مگر اینکه مثل آرتور خیلی از کارهاش رو خودت بکنی. به غیر از صافکاری و نقاشی.
به نظر من با این پول اول هدف رو بزار یا فنی یا بدنه .
هر کدوم که جمع شد و تموم شد بد برو سراغ دومی .
مثلا کارهای فنی که داری اگه لوازمش روداری که هیچ و الا الان گریبکس 9-34 شش دنده خودش دو رو بر 250 تا 300 هست تازه اگر گیر بیاد. و هزینه نصب هم تو مشهد بگیریم 30 تومن و صفحه رو لابد عوض می کنی 40 تومن .
همین یک قلم 400 می پرونه.
دیگه هدرز رنو 5 که هنوز کسی نبسته و پورت و پولیش سر سیلندر اینا هم کم کم یه 200 برات آب می خوره. تازه اگر سر سیلندرت نیاز به ویرایش و تراشکاری سیت ها و گیت و اینا نداشته باشه!!
بوستر هم جای خود .
مثلا برای 1300 کردن آرتو بهتر می تونه خرج لوازمش رو بگه ولی همین یک قلم رو در نظر بگیر که لا اقل 100 تومن براش باید یه رادیاتور مثل مال آرتور درست کنی که داغ نکنه.

موتور 1400 هم که من خیلی دنبالش بودم و خیلی ها توصیه کردند که دیگه لوازمش گیر نمیاد و بهتره که دنبالش نباشی. و اینکه واقعا خود موتور هم گیر نمیاد و اگر کسی داشته باشه واسه فروش گرون میگه شاید تا 600 یا 700 قیمت بده.

البته خیلی از این ها رو تو آپشن نوشتی که به نوعی تقویت هست.
اگر فقط می خوای استاندارد اورهال کنی فکر کنم بودجه خوبی باشه.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 12:08 pm 
آفلاين
سرعت : 26 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 10 فروردین 1387, 12:06 am
براي تكميل حرف هاي مهدي بگم كه منم موتور 1400 تر و تميز با بوش و پيستون نو و گيربكس 6 دنده اونروز تو يه جا ديدم با هم 1 ميليون مي داد با نصب.حالا به نظر منم خيلي از كارها واسه رنو خيلي مهمتر از موتوره مثل همون قير پاشي عايق كاري رفع پوسيدگي بوستر جلو بندي و امنيتي بعد همه اين ها مي توني بري سراغ موتور .البته گيربكس 6 دنده به نظرم يكي از ملزومات ماشين مي شه.واسه رادياتور هم نگران نباش من الان 2 هفته است به علت وقت نكردن رادياتور فابريك رنو بالول بزرگتر رو ماشين گذاشتم تغيير ي تو گرم كردن نكرده و معموليه.اما واسه پورت و پوليش سرسيلندر يا هدرز منم تا امروز چيزي واسه رنو نشنيدم حالا اگه شما به اجرا دربياريش ما هم پايه ايم :)
دركل اگه مي خواي واقعا همچين كاري كني فقط!! استارت شروع رو بزن و نزار اونقدر تو حد طرح باشه كه ديگه بيخالش بشي (ولش نكن 2 دستي بچسب بهش)بقيه كارا كم كم جور مي شه البته اگه نخواي كارات تو مثلا2 هفته تموم شه.خود منو نگاه كن ماشينمو شهريور پارسال خريدم و شروع به باسازي كردم هنوزم يه چيزايي كم داره مثل بوستر

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 12:26 pm 
آفلاين
نماد کاربر

ممنون از دوستان هميشه فعال مهدي احسان و آرتور
من ليست رو به ترتيب اولويت نوشتم البته سر فصل ها رو
اميدوارم بتونم صافكاري و نقاشي رو با 500 جمع كنم
يه صافكار مورد نظرم هست كه سه تا مزيت داره 1- نزديك خونمونه 2- كارش خوبه ولي دستمزدش زياده 3- سه چهار خونه قبلش يه رنو كار هست كه تا حالا ازش بدي نديدم و ميتونه راضيش كنه كار رو قبول كنه. يه بدي داره فقط صافكاريه و نقاشي نيست.
محل صافكاره چهارراه بلوار پيروزي و دعبل خزايي 3-4 خونه به سمت چهارراه خاقاني
مكانيكه (مهدي دانايي) همون چهارراه داخل دعبل خزايي روبروي پست و تعويض روغني كه براي 1300 كردن 150000 قيمت داده اگه سرسيلندر كار نداشته باشه البته چون موتور ماشين تا حالا باز نشده و خيلي خوب دور ميگيره من هنوز تو باز كردن يا نكردنش موندم.
لطفا اگر براي صافكاري و نقاشي مورد مناسبي سراغ دارين دريغ نكنين

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 12:33 pm 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 17 آبان 1384, 10:30 pm
سلام
رسول جان اول باید ماشین دیده بشه که در چه وضعیتی هست بدنه اش.ولی فکر کنم 500 تومن خیلی کمتر بشه هزینه اش.صافکار هم اگه خواستی توی امامت هست که من ماشینمو بردم پیشش.کارشم خوبه.قیمتشم مناسب :o
موتور 1400 و گیربکس هم یه بنده خدا هست که میگه 1 تومن.ولی به دردسرای بعدیش نمیارزه.مثلا نبود قطعات یا گیر دادن به تعویض موتور.
لاستیک هم به نظر من جلو و عقب همون 185 بنداز.
به حمید پی ام بده.اون توی تعمیرگاه رنو کار میکنه.میتونه کمکت کنه.اینم آیدیشTUNER
:eek:

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 1:25 pm 
آفلاين
نماد کاربر

به به ميبينم كه با اكثر رنو دارا بچه محل بودم كاش اون موقع آشنا ميشديم
ممنون از كمكت :)
لاستيك عقب 205 و 185 جلو (بريجستون بود) رو رنوي يه خانوم جوون ديدم سپند جي تي بود با اون رينگ فابريك سه پره رخش خيلي توپ شده بود
در مورد مصرف ماشينش پرسيدم گفت فرقي نكرده همون صدي 6 مصرف ميكنه ديگه خيلي پيله نشدم كه گلگيرا رو چكار كرده يا او پليت داخل بدنه ظاهر گلگيراش معمولي بود و به نظر باد نداده بود
البته فكر نكنم تو اين دو تا اندازه لاستيك ديگه يك مارك راحت پيدا بشه و درد سر داشته باشه

راستي تنها لوازمي كه نياز به تعويض نداره و خرجم رو كم ميكنه كمك هاي عقبه كه دي كربن هستش و رادياتور با فن پرايدي چون هميشه دماش حدود 80 هست و تحت بيشترين فشار با سرعت و دور بالا و طولاني مدت از حدود 90 بيشتر نشده

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 5:57 pm 
آفلاين
نماد کاربر

خوب از اون جايي كه براي نصب بعضي از گيربكس هاي رنو بايد يه تغييراتي توي جلوي شاسي داد تصميم گرفتم اول گيربكس رو تهيه كنم بعد صافكاري نتيجه يه جستجوي كوچيك تو شهر
29-8 چون 4 سرعته كه هيچ
31-10 بين 145 تا 160 تومن
35-10 حدود 110 تومن ولي نمي دونم 5 سرعته (6 دنده) يا 4 سرعته كه فكر كنم 4 سرعته باشه
34-9 و 31-9 يا نميدونن كه هست يا ميگن گير نمياد
خوب با اين حساب موتور رو حتما بايد 1300 كنم و گرنه بجاي تقويت بايد اسم تاپيك رو بذارم تضعيف
حالا سوال 35-10 چند دنده است؟

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 6:46 pm 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 17 بهمن 1384, 12:03 pm
radrasool نوشته است:
خوب از اون جايي كه براي نصب بعضي از گيربكس هاي رنو بايد يه تغييراتي توي جلوي شاسي داد تصميم گرفتم اول گيربكس رو تهيه كنم بعد صافكاري نتيجه يه جستجوي كوچيك تو شهر

برای گریبکس های شش دنده معمولی هیچ تغییری در شاسی لازم نیست.
دقت کن هیچ تغییری لازم نیست. فقط دسته موتورش فرق داره و لاغر تره.
فقط یه ظرافت کوچولو برای پایه رادیاتور لازمه که تغییر محسوب نمیشه.

اما یه گریبکس سوسماری هست که قسمت دسته موتورش کاملا فرق داره و باید اون میله جلو برش بخوره و کلی مکافات داره. این گریبکس مخصوص موترو های آاپین بوده به گمونم.
یکی پارسال تو شوش بود که 70 تومن می داد. الان نمی دونم داره یا نه.
در کل به خاطر دردسر نصبش کسی دنبالش نیست.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 7:06 pm 
آفلاين
نماد کاربر

به نظرم صافكاري رنگ درجه 1 از 200 بالاتر نمي شه هر چقدر هم كه بخواد مايه بزاره مگه ماشينت وضعش خيلي خرابه؟؟؟موتورم اگه بتونه واقعا برات 1300 كنه رو بلوك 1100 با سر سيلندر خودت خوب مي گيره البته مي گي موتور باز نشده پس مشكل سر سيلندر نداري و مي مونه ميل لنگ و بوش پيستون كه اونم عمرا كارنكرده گير بياد ولي خدا كنه تعمير شده نباشه ميل لنگ.اگه يكم دستت تو كارباشه ميتوني بفهمي تعمير شده هست يا نه از روي شماره ياتاقان . بوش پيستون هم براي اينكه نو نيست بهش سفارش اكيد بكن كه رينگ كمپرسي ها رو حتما كرمي بزاره تا فشار بالاي اون نزاره كه كمپرس رد كنه موتورت اگه نه با رينگ معمولي بعد 1 ماه موتور از زور مي افته و دود مي كنه.بعدش حتما واسه آببندي بوش بده واست واشر نسوز ببرن و با چسب قرمز نيفته به جونش كه بعد يه مدت آب روغن قاطي مي كنه.واشر سرسيلندر هم حتما مارك پارس كه تو بسته وكيوم هست بگير .ال رينگ هاي مثلا آلماني همشون الكي هستن و سر 500 تا مي سوزن(من يه بار سوزوندم).ارزم به خدمتت حتما سر 500 تا ببر سرسيلندر و پيچاشو بكشه واست به خاطر تراكم بالاتر از حد باعث شل شدن مي شه و واشر مي سوزونه.زنجير موتورم به اصرار خودت عوض كن چون 80 درصد مكانيك ها عوض نمي كنن.اينا چيزايي كه واسه 1300 كردن به نظرم رسيد بگم اگه بازم يادم اومد مي گم.اگر هم خواستي مي توني سوپاپ هارو يه نمه بزرگ تر كني چون استاندارد موتور هاي 1300 كه از فرانسه هم وارد ميشد سوباپ هاش بزرگتر بوده كه من ندونسته اينكارو كردم و نتيجش هم خيلي خوب بوده(هفته قبل اين موضوع رو فهميدم)

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 10:05 pm 
آفلاين
سرعت : 30 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: شنبه 3 دی 1384, 12:02 pm
سلام به همگي
رسول جان خيلي خوشحالم كه دست بكار شدي
هر كمكي از دستم بر بياد برات انجام ميدم
براي صافكاري بايد ماشين رويت بشه كه ببينيم چه قدر كار داره يا نقاشي ولي ديگه بخواد تميز در بياره از 150 200 بيشتر نميشه اگر هم شد تو اين كارو نكن چون ارزش نداره
خواستي من آشنا دارم براي آرمين هم بردم پيشه اون
نگفتي ماشين مدل چنده ؟ چنتا عكس هم از داخل و خارج بگير.
براي موتور هم چقدر لازم داري؟
1300 با موتوره فابريك و كاربرات 2 دهنه سولكس و گيربكس 9:31 يا 10:31 تقريبا با پرايد ميري
كه الان مانيفولد آلپاين با كاربش گير نمياد اگر هم بياد از 200 كمتر نميدن گيربكس كه خودت قيمت داري 1300 هم 200 در نظر بگير چون بلاخره خرجايه ديگه از بقلش در مياد حدودا برات 600 در مياد
ولي من به اين يارو شك دارم چون بوش پيستون كامل فابريك الان 90 تومن هست نميدونم چجوري ميخواد با 150 برات بوش 1300 بندازه با اجرت و بقيه كاراش
آلپاين همون طور كه مهدي گفت كم ياب شده اون آلپايني هم كه آرمين گفت هست ميتونم برات رديفش كنم :
كاربرات 2 دهنه سولكس , 1400 گيربكس 5 دنده موتور تميزه و ضمانتي ميده 1 تومن(ميتونم ارزونتر هم ازش بگيرم)
اين و بندازي تو مايه هاي 405 ميشه ولي اول حركت چون سبك زود ميكنه .خوبيش اينه كه موتور كم اصطحلاك هست بلعكس تقويت موتوره خودش
قبلا اين موتورو رو ماشين خودش ديدم خيلي را ميره.
205 هم بيخيال شو چون رينگت كوچيكه و فقط شتابتو ميگريه سر پيچ هم تا ميشه زيره ماشين غير از گير كردن. اگه ميخواي ماشينت تيز بشه همشو 165 بنداز اگر خواستي عقب 185 بنداز
بخواي باد بدي هم فرم بدنه بهم ميخوره فك نميكنم جالب باشه.
در مورد پورت و پوليش هم من كسي رو نميشناسم و فك نميكنم به قيمتش هم بيارزه
ديسك و صفحه هم 206 ميتوني بندازي عالي جواب ميده
ترمز هم ميتوني بوستر پيكان بندازي هم پمپ تنهاي پرايد كه جفتشون هم خوبن
براي صندلي ميتوني پي كي بندازي
گيج دوره موتور هم يكي از بچه ها داشت برا فروش نميدونم فروخته يا نه اگه خواستي بگو
هدرز هم كه اگه بخواي مانيفولد آلپاين بندازي با كارب نيازي نيست چون پورتايه خودش بزرگتره
در ضمن اگه ميخواي گيربكس 5 سرعته بگيري از 9:31 بيشتر نگير يعني 10:31 و بيخيال شو چون موتور فقط دنده پرميكنه و حتي 2 تيك نميكنه دنده 4 پر نميشه چه برسه به 5 سر بالايي هم فقط بايد معكوس بدي
الان 9:31 سر بالايي اذيت ميكنه ولي اگه بخواي موتورو دست بزني خوبه.
دلكو مگنت هم كه از همه مهم تره
بلاخره رسول جان هر كاري داشتي بگو اگه كمكي از دستم بر بياد برات انجام ميدم
مواظب باش يه وقت بهت نندازن :smile:

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1387, 11:06 pm 
آفلاين
نماد کاربر

TUNER نوشته است:

ولي من به اين يارو شك دارم چون بوش پيستون كامل فابريك الان 90 تومن هست نميدونم چجوري ميخواد با 150 برات بوش 1300 بندازه با اجرت و بقيه كاراش
ديسك و صفحه هم 206 ميتوني بندازي عالي جواب ميده
ترمز هم ميتوني بوستر پيكان بندازي هم پمپ تنهاي پرايد كه جفتشون هم خوبن
:smile:

راجع به موتور و بوش پيستون منم موافقم چون نوش الان حدود 200 هست .حتما ميدوني كه ميل لنگ هم بايد عوض شه چون كورس پيستون كمتراز 1100 هست و نميشه از همون ميل لنگ استفاده كرد كه درغير اينصورت مساويه با برخورد پيستون با سرسيلندر.
واسه ديسك و صفحه من تا حالا نديدم اما اگه بشه كه خيلي خوبه كلي پدال كلاچ نرم مي شه
واسه بوستر اما فقط به نظرم همون فابريك رنو رو بنداز خدا رو شكر هم زياده تو شوش هم قيمتش حدود 30 تومانه تر تميزش نصبش هم دردسر كمتري داره تا بخواي لوله كشي كني واسه بوستر پيكان.
اما يه سوال از حميد خان :منظور از پمپ پرايد يعني پمپ خاليشو ببنديم به جاي پمپ رنو ؟؟؟كسي انجام داده تا حالا ؟؟من نشنيده بودم.درضمن كاربراتور سولكس دو دهنه كه ميگين مدلش چيه ؟ از وبر بهتر جواب مي ده؟قطعاتش گير مياد ؟شما سراغ دارين ؟حدود قيمت؟ :smile: بشمرين ببين چند تا سوال شد.
رسول جان بدرد شما هم مي خوره سوالهاي من

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 13 مرداد 1387, 9:18 am 
آفلاين
نماد کاربر

:) ممنون بچه ها
TUNER عزيز آدرس بده بيام :fly:
ماشين مدل 66 آبي آسمون معروف (تهران 29)
ديسك و صفحه 206 روش انداختم (اگه قالب نكرده باشه) ولي لرزش ماشين زياد شد
اگه 1300 كردن انقدر خرجش بالا باشه و اصطحلاك بالايي كه داره صرف به تعويض موتوره

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 13 مرداد 1387, 10:05 am 
آفلاين
نماد کاربر

1300 كردن خرجش شايد بالا باشه به نسبت اما اصطهلاك نداره مطمين باش اگه تميز جمع بشه در ضمن مهمترين موضوع اينكه موتور و شمارش مال خودته!اين رو دست كم نگير كه من واسه همين موضوع اونقدر اينور اونور رفتم كه نگو حتي يه بار مي خواستن ماشينمو به حساب موتور دزدي توقيف كنن پس مطمين باش تعويض موتور كار سادهي نيست مگه اينكه مثل من بيخيال فروش ماشين بشي و تا آخر مال خودت باشه و يا بري مجوز بگيري كه اين كار به راحتي حرفي كه من مي زنم نيست و بايد ماشينو موتورو بزاري پشت يه وانت هي ببري بياري تا آخر سر شايد بهت مجوز بدن پس واسه موتور اول خوب فكر كن بعد تصميم بگير و فقط فكر اين نباش كه شتابش فلان قدر بيشتر ه يا .....
مي شه يه عكس از ماشينت بزاري ببينم آبي آسماني دقيقا چه رنگيه آخه مال منم آبيه آسمانيه اما سفيد رنگ شده مي خوام رنگ خودش رو بزنم اما نمي دونم دقيقا چه رنگيه

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 13 مرداد 1387, 11:06 am 
آفلاين
نماد کاربر

اینم عکس ماشینم که البته مال اون روزهای اول که خریدمش کمی تیره افتاده و تازه پوسیدگی هاش دیده نمیشه
یه وانت مزدا یه مینی بوس بنز یه پیکان تاکسی ترمینال (این یکی که زد و رفت تو ترافیک با هزار بدبختی گرفتمش) همشون پشت چراغ قرمز به همه جای ماشین مالیدن
یه بارم خودم زدم به پشت یه پی کی البته فکر نکنین ماشین خیلی داغون شده اوضاعش تقریبا خوبه
فقط اوضاع جلوبندی و ترمز جالب نیست که بخاطر پروژه خرجشون نکردم
البته در مورد قدرت و تورک 1300 و 1400 اونقدر باهم تفاوتی ندارند کمی بیشتر از 60 اسب و کمی بیشتر از 90 نیوتن متر ولی آلپین معمولی 90 اسب و 110 نیوتن :(
یک بار یه رنوی زرد تو پیست مشهد دیدم 1300 کرده بود با کارب وبر تو پیست زانتیا رو لوله میکرد (پیست مشهد خیلی کوچیکه) گیربکسش یادم نیست ولی یه 10 داشت آدرس مکانیکش رو گرفتم اما چون فصل درس و تحصیل بود و من یکسره بین محل کارم (35 کلیومتر خارج مشهد) و دانشگاه با رنوی عزیزم میگازیدم نشد دنبالش رو بگیرم و آدرس رو هم گم کردم =n

تصوير
تصوير

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 13 مرداد 1387, 11:55 am 
آفلاين
نماد کاربر

ببين 1300 رو فك نكن كه ديگه آخره توربو مي شه البته زورش خيلي بيشتر از 1100 مي شه و تغيير زيادي احساس مي كني اما ديگه زانتيا يكم بعيده .ببين من با كارب معمولي همپاي پرايد و م و م و 206 تيپ 3 رفتم اما ديگه مثلا نمي گم مي تونم پرشيا رو هم بگيرم اماااا بدون كه تويي كه استاندارد سوار هستي تفاوت خيلي چشمگيري رو مي توني ببيني اگه گيربكس رو عوض كردني شك نكن حتما موتورو تقويت كن.مال من الان 31 10 هست ازش راضيم شتابش بدك نيست ولي خوب بجاش تو مسافرت خيلي راحت مي گازونمش بدون اينكه ناراحت اين باشم كه موتور زور مياد بهش البته بگم كاربراتور من سولكس فابريك رنو هست مطمينا با كارب دو دهنه كاركرد موتور خيلي بهتر مي شه اگه خواستي كارب بندازي كه ديگه عالي مي شه اگه هم نه با همين معموليه توپ جواب مي ده درضمن تفاوت 1300 با 1400 تقريبا 10 اسب مي شه كه كم هم نيست ولي خوب دردسر داره ديگه به نظر من نمي ارزه

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث  [ 86 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت مي باشد

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد