| نويسنده |
پيام |
|
علي فراهاني يار همراه

عضو شده در: 12 Dec 2005 پست: 2437 آدرس پستي: تهران
|
تاريخ: يكشنبه Jul 22, 2007 11:40 am عنوان: |
|
|
| مهدي احسان نوشته است: | من هم تمايل دارم که موتور خودم رو انژکتوري کنم البته نه براي تقويت جدی بلکه براي بهينه کردن مصرف و کاهش مصرف سوخت و آلایندگی.
فکر کنم بايد علاوه بر کيت کامل انژکتور که دوستان گفتند منيفلد جديدي هم تدارک ديد. درسته؟
. |
براي رنو 1100 كه صرف نميكنه انژكتور هاي پيچيده استفاده كني(نظر شخصي )
اگر بتوني از انژكتور هاي مكانيكي در دسترس استفاده كني به نظر من بهتره
در مورد گلف يادمه كه با 300 تومن اينكار رو انجام داده بودن(البته منيفولد فابريك انژكتوري موتور موجود بوده)
شما احتمالا خودت بايد بسازي
يكي از بچه هاي همينجا كه مهندسي مكانيك هم خونده واسه پرشيا خودش ساخت چون ميخواست تراتل بزاره چيز بدي هم در نيموده تا اونجايي كه من خبر دارم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: دوشنبه Jul 23, 2007 12:35 pm عنوان: |
|
|
| علي فراهاني نوشته است: |
اگر بتوني از انژكتور هاي مكانيكي در دسترس استفاده كني به نظر من بهتره
در مورد گلف يادمه كه با 300 تومن اينكار رو انجام داده بودن(البته منيفولد فابريك انژكتوري موتور موجود بوده) |
علی جون دستت درد نکنه.
به نظرت میصرفه کلی زحمت تهیه منیفلد و ریل سوخت و اینا رو بکشیم بعد انژکتور مکانیکی بندازیم؟ بعد انژکتور مکانیکی چقدر نسبت بهکاربرات ارجحیت داره؟
آقای خسروی و شاهین و دیگر بچه ها شما ها علاقمند هستید به موضوع به یه جایی برسونیم و یه پروژه مشترک چندنفری رو با هم شروع کنیم؟
فعلا بیایین در خصوص امکان سنجی این کار با هم بحث کنیم. _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
علي فراهاني يار همراه

|
تاريخ: دوشنبه Jul 23, 2007 2:04 pm عنوان: |
|
|
خواهش ميكنم مهدي جان
اگر واقعا قصد داشته باشيد اين موضوع رو به يه پروژه روي ماشينتون تبديل كنيد خيلي عاليه
دوست عزيزمون formula sae حقيقتا تو اين زمينه استاد هستن و تجربه هم در اين زمينه دارن
من بهشون sms ميزنم و درخواست ميكنم كه بيان و تجربياتشون رو اينجا بيان كنن
در مورد انژكتور مكانيكي يه تجربه رو خدمتتون عرض ميكنم
گلفي بود موتور 150 اسبي داشت كه اول با 4 دهنه وبر 40 موتور رو روشن كرده بود و بعد موتور رو به انژكتور مكانيكي تبديل كرده بود و خودش ميگفت كه مقدار خيلي كمي اون هم در ابتداي حركت احساس ميكرده وبر ها بهتر بودن در حالي كه مصرف ماشين به كمتر از نصف كاهش پيدا كرده بود تو شهر
در كل انژكتور هاي مكانيكي كنترل كمتري نسبت به انژكتور هاي الكترونيكي دارن و بالطبع تعمير و تنظيمشون راحت تر از انژكتور هاي پيچيدس
مثلا انژكتوري بوش مكانيكي مونو ترونيك كه روي موتور M10 بي ام و نصب شد موتور 100 اسبي رو به 120 اسب رسوند و .......
با توجه به اينكه هزينه نصب انژكتور هاي الكترونيكي بالاست واسه رنو صرف نميكنه ازش استفاده كنيد
در مورد ساخت منيفولد هم فرمول ها و شبيه ساز هايي هست كه ميشه به راحتي ازشون استفاده كرد و تو اين موارد formula استاد تره و بايد خودش كامل توضيح بده
براي مثال منيفولد هاي قوس دار و بلند به افزايش گشتاور و منيفولد هاي مستقيم و كوتاه قدرت خوبي رو بدست ميدن
خلاصه اگه بخوايد اينكار رو شروع كنيد بايد سختي هاش رو هم بپذيريد
mansoor هم تجارب خيلي خوبي تو ساخت منيفولد داره و ميتونيد از ايشون هم استفاده كنيد |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

عضو شده در: 25 Oct 2004 پست: 4733
|
تاريخ: سهشنبه Aug 07, 2007 12:07 pm عنوان: |
|
|
علي جان اگر قراره از تكنولوژي سوخته استفاده بشه همون كاربراتور بهتره ! سري كه درد نميكنه دستمال نمي بندند . فرق اينكاري كه پيشنهاد دادي مثل اين مي مونه كه آدم دندانشو پيش يه دندان ساز معالجه كنه و نه يك جراح متخصص ! تنها مزيتش هزينه كمتر هست كه با توجه به قديمي بودن و دردسرها و دوندگيها براي پيدا كردن و جفت و جور كردن قطعات و همينطور سرويس و خدمات در اشكالات بعدي اون هزينه مازاد رو پوشش ميده .
دوستان خصوصا" نامي عزيز چرا با خود مصطفي تماس بر قرار نمي كنيد ؟ كليد حل معما به راحتي در دستان شماست. _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: چهارشنبه Aug 08, 2007 9:17 am عنوان: |
|
|
ممنونم از توجهتون
نامی نمی دونم کارش رو به کجا رسونده فعلا که خبری ازش نیست.
بحث به صرفه بودن و یا نبودن کار روی موتور 1100 یه طرف. فعلا بهش نمی پردازیم.
ببینید الان مصرف رنو5 1100 تو سیکل شهری و رانندگی تقریبا پرگاز و پر شتاب دور و بر 8 تا 8.5 لیتر در هر 100 کیلومتره. اگه انژکتوری (سیستم مگاسكويرت مثلا) بشه فکر می کنید چقدر مصرف ماشین کم بشه؟ ممکنه به 5.5 تا 6 کاهش پیدا کنه؟
بعدش میشه مثلا با تنظیم سیستم، عملکرد یک کاربراتور دو دهنه رو ازش بیرون کشید؟ برای رانندگی اسپرتی؟ _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
رنوپنج سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 18 Oct 2007 پست: 58 آدرس پستي: نارمك
|
تاريخ: جمعه Dec 07, 2007 3:07 am عنوان: |
|
|
چرا ادامه نمي دين بحث در مورد اين پروژه رو. ميتونه نتيجش شاهكار بشه اگه از تجربه اساتيد استفاده كنيم. ميتونه روح تازه اي به رنو 5 ببخشه. من هم داوطلب اجرا اين طرح هستم. فعلا Documentation جمع مي كنم. از دوستاني كه وارد تر هستند خواهش مي كنم بيان پروژه رو Stage بندي كنن و كمك كنن طرح رو آزمايش و اجرا كنيم مثل انتخاب و ساخت منيفيول - انتخاب انژكتور مناسب - انتخاب ecu سازگار - اجراي انواع Configuration و ... |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
علي فراهاني يار همراه

|
تاريخ: جمعه Dec 07, 2007 7:02 am عنوان: |
|
|
رنو پنج عزيز( شرمنده اسمتون رو نميدونم) پروژه انژكتوري مثل مگا حدودا 1 ميليون و بيشتر خرج داره ولي انژكتورهاي استوك مكانيكي به نظر من قابل نصبه ولي يه كم تحقيق لازم داره _________________ (OO=[][]=OO) |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
نامي سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Jun 2005 پست: 293 آدرس پستي: بيخيال
|
تاريخ: جمعه Dec 07, 2007 9:15 am عنوان: |
|
|
من خودم شخصا خیلی دوست دارم این کاررو انجام بدم . ولی خوب چون اطلاعات کافی در این مورد ندارم هنوز
دو دل هستم .
تصمیم گرفته بودم که حجم ماشینمو به 1600 برسونم و از وبر انزکتور استفاده کنم ولی خوب هزینه وبر انزکتوز خیلی بالا میره شاهین هم تقریبا از ماجرا خبر داشت.
دوست دارم بدونم که آیا میشه از انزکتور الکترونیکی استفاده کرد و اینکه حدودا چقدر هزینه بر میداره .
آیا کننده این کار هست ؟! یا اینکه باید ماشین تبدیل به موش آزمایشگاهی بشه که آیا بشه آیا نشه !! دست آخر هم کلی هزینه الکی بزاره رو دست آدم و بریم سراغ کاربرات دوباره
همه این مسائل هست .
خودم هم اطلاعات فنی و علمیم در این مورد خیلی کمه
ولی اگر بدونم که 100% این پروزه عملی میشه استقبال می کنم .
باز هم از دوستان می خوام که اطلاعاتشونو اینجا به اشتراک بزارند ببینیم به کجا می رسیم
مخلص همه بچه های TT
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
علي فراهاني يار همراه

|
تاريخ: جمعه Dec 07, 2007 10:32 am عنوان: |
|
|
نامي جان قدم اول اينه كه خودت اطلاعاتت رو بالا ببري و بعد دست به كار بشي. انژكتور بستن به معناي گرفتن بوست بالا و گشتاور بيشتر هست و وقتي ماشين سبك توركش بالا باشه به قول خارجكي ها it would be silly fast و ماشين به طرز وحشتناكي سريع ميشه
منتها اون موقع دبي و فشار سر سيلندر هم بايد زياد بشه يعني بايد پورت و پوليش هم بكني و .... شايد خرجت يه كمي بره بالا ولي منتها ميتوني مطمئن باشي سريعترين رنو ايران رو داري _________________ (OO=[][]=OO) |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
شاهين 13 يار قديمي

عضو شده در: 04 Nov 2005 پست: 2384 آدرس پستي: همين نزديكي
|
تاريخ: جمعه Dec 07, 2007 11:51 am عنوان: |
|
|
نامي جان . يه نفر هست كه قصد جمع كردن يه رنو آلپين از نوع تنفس طبيعي داره و لوازم كامل سر سيلندر مثل ميل سوپاپ و فنر سوپاپ و سوپاپ ها و... رو داره . فكر مي كنم مي خواد انژكتور هم جمع كنه البته لوازمش براي ريس هست و به درد شهر نمي خوره .
ازش اينها رو مي پرسم ببينم چطور مي خواد اين كار رو بكنه . بعد بهت مي گم يا اصلا تلفنش رو ميدم خودم باهاش مشورت كن . _________________ Show Some Pride |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
رنوپنج سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 18 Oct 2007 پست: 58 آدرس پستي: نارمك
|
تاريخ: جمعه Dec 07, 2007 11:52 am عنوان: |
|
|
| دوست من علي فراهاني من امير هستم ميتوني پروفايلم رو ببيني. من هزينه كردن رو ترجيح مي دم به استفاده از انژكتور مكانيكي در واقع اين يه پروژه هستش كه بقول خودمون من رو ارضا مي كنه من سخت افزار خوندم و واقعا به علم مكانيك Engine درون سوز عشق ميورزم ميبيني كه پروژه مگا تركيب شاهكاري از اشراف داشتن به علم مكانيك و سخت افزار هستش. در واقع روياي من هميشه تبديل غول بي شاخ دم آنالوگي مثل Engine اتومبيل به يك ربات هوشمند و Flexibale بوده . سرتون رو درد نميارم دوست ندارم اين تاپيك منحرف بشه فقط دوست داشتم فعاليت اين تاپيك ادامه پيدا كنه ... من تمام Document هاي مربوط به مگا رو جمع مي كنم و سعي مي كنم تحليلش كنم ... خواهش مي كنم از دوستاي وارد تو زمينه پياده سازي فيزيكي EFI بيان و مسايل مربوط به نوع ريل سوخت - Direct Feed, Side Feed- نوع انژكتور از نظر حجم پاشش و تعيين نقاط بهينه براي نصب سنسورها و هر چيز لازم ديگه من سوادم نمي رسه رو راهنمايي كنن ... 100٪ پروژه عالي خواهد بود كه اين تجربه و علم و همكاري افراد رو ميطلبه تعجب مي كنم چرا محمد رفان تو اين تاپيك چرا صحبتي نمي كنه ... بعد از اجرايي شدن طرح ديگه كسي از اسم مگا با هزينه 1 ميليون نمي ترسه هم هزينه اش رو كمتر مي كنيم و هم كاريي اون رو به همه نشون مي ديم. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

عضو شده در: 25 Oct 2004 پست: 4733
|
تاريخ: يكشنبه Dec 09, 2007 1:27 pm عنوان: |
|
|
ما هر چي بوق مي زنيم گويا حضرات ملتفت نمي شند ! در حال حاظر پروژه نصب مگا روي يك خودروي فرانسوي در حال انجام هست. همينقدر كه با داشتن Program هاي مختلف و بسته به كاربري ٬ مي تونيد با يك آپلود كوچولو كاربري خودرو تون رو عوض كنيد خودش يك دنيا ارزش و لذت به همراه دارد! الباقي محسنات هم بماند  _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
علي فراهاني يار همراه

|
تاريخ: يكشنبه Dec 09, 2007 2:42 pm عنوان: |
|
|
منظور همون 205 هست؟
امير جان پروژه مگا اونقدر ها هم سخت نيست تو خيلي از جاها به عنوان يه طرح ساده ازش استفاده ميكنن اگه به فروم خودش هم سر بزني كلي مطالب هست
حسين جي اطلاعات خوبي داره و توانايي نصب كردنش رو هم داره. ممد رفان و حسين فراهاني هم فكر ميكنم پروژه رو عملي كردن _________________ (OO=[][]=OO) |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
Veypor يار همراه

عضو شده در: 16 Jul 2005 پست: 806 آدرس پستي: تهران - شهرك غرب
|
تاريخ: يكشنبه Dec 09, 2007 2:59 pm عنوان: |
|
|
کار کاملا شدنی هستش، سعی میکنم تمام مواردی که وجودشون برای این تبدیل در ماشین شما ضروریه رو لیست کنم:
منیفولد هوا دستساز (مصطفی از پسش بر میاد)
منیفولد دود ( شما فابریکش رو برای توربوی خودتون دارید ولی دستساز هم برای هر فلنجی میشه ساخت)
یه دست انژکتور افترمارکت
انجین منیجمنت ( مثلا مگا) همراه با سیم کشی و سنسورها
پمپ بنزین و رگولاتور
در صورت تمایل یک عدد توربوی مناسب شما!
با مصطفی مشورت کن، پروژه قشنگی میشه ... _________________ سر هر چهارراه، چه وسوسه اي رو با ديدن چراغ سبز تجربه ميكني ... |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: يكشنبه Dec 09, 2007 7:26 pm عنوان: |
|
|
خوب مي بينم كه بحثها داره خوب پيش ميره.
با اجازتون به نكات بالا يه مورد ديگه هم اضافه كنم كه اون باك بنزينه . به نظر ميرسه در اين مسپله خيلي مشكل جدي وجود نداشته باشه چون باك پي كي انژكتوري احتمالا مورد مناسبي باشه.
اما چند سوال:
تبديل كردن ماشين كاربراتور به انژكتور علاوه بر تغييراتي كه كه بديهي است آيا نيازي به تغير ميل سوپاپ هم داره؟
يه جا بحثي در گرفته بود كه خلا موتور انژكتوري كمتره كه يكي از دلايلش همين وضعيت ميل سوژاژ بود. حالا جزپياتش يادم نيست ولي مطمئنم كه تفاوتهايي وجود داشت.
يكي دو خوبي هم اينه كه پمپ بنزين و دلكو كه هر دو تا از ميل سوپاپ نيرو ميگيرند حذف مي شوند.
كار روي موتور 1100 و 1400 به لحاظ سخت افزاري فكر كنم تفاوتي نكنه. و تنها تغييرات بايد در ستاپ سيستم باشه ( مانند زمان باز و بسته شدن انژكتور ها براي هر سيلندر كه مي تونه در دو موتور با حجم هاي مختلف متفاوت باشه. ولي خوب موتور آلپين قضيه فرق خواهد كرد. _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|
|