فهرست تالارهاي خودرو
اكنون پنج‌شنبه Aug 21, 2008 9:08 pm ميباشد 

سرويس و باز كردن بخاري رنو 5
رفتن به صفحه قبلي  1, 2

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع

فهرست تالارهاي خودرو -> كلوپ خودروهاي فرانسوي -> Renault

نويسنده پيام

مهدي احسان
يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006
آدرس پستي: تهران - جنت آباد

پستتاريخ: پنج‌شنبه Jan 10, 2008 12:02 pm    عنوان:
پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

من موندم این رنو رو چه جوری برای هوای سرد طراحی کردند.
آخه اینم شد بخاری. فقط می تونه شیشه جلو رو از یخ زدگی و بخار محافظت کنه. سرنشین که هیچی دیگه. اصلا گرم نمی کنه.
من وقتی سرعتم بالای 60 باشه بخاری رو خاموش می کنم چون هوا بهتر میاد تو. فن خودش مزاحمه.
حیف اون همه گرما که از رادیاتور ماشین تو این هوای سرد میه بیرون و ما تو ماشین می لرزیم.
آقا یه راهکاری بگید بخاری رنو حداقل سه تا 4 برابر قوی تر شه.

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email شناسه عضويت در Yahoo Messenger

شاهين 13
يار قديمي

عضو شده در: 04 Nov 2005
آدرس پستي: همين نزديكي

پستتاريخ: جمعه Jan 11, 2008 8:16 pm    عنوان:

سلام

مهدي جان . الان ديدم هم شما و هم يك نفر ديگه سر بخاري رنو مشكل دارين !

اين براي من خيلي عجيبه چون تو رنو هايي كه من داشتم هيچ وقت اين مشكل رو لمس نكردم . به نظر من بخاري رنو از پرايد بهتره چون در عمل اينجوري بهم ثابت شده .

ماشين شما و اون دوست ديگه حتما يك جايي از سيستم مربوط به بخاريشون مشكل داره . بهتره به يك باطري ساز وارد نشون بدين .

من فقط آخر هاي پاييز ميدادم بخاريم رو باز ميكردن و پس از شستشو و سرويس ميبستند و اونقدر گرم ميكرد كه گاهي مي خواستم كور اش كنم كه گرماش نياد داخل ! البته من اصلا سرمايي نيستم ولي سرنشيناني هم كه گاهي تو ماشين مينشستند هم خيلي راضي بودند .

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي مشاهده وب سايت اين كاربر

مصطفي شيباني
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 28 Jan 2006

پستتاريخ: شنبه Jan 12, 2008 8:15 am    عنوان:

با سلام
این مشکل بخاری رنو بر میگرده به جنس رادیات و تعداد لوله های داخل رادیاتور که آب گردش میکنه.
کسایی که رادیاتور بخاریشون آلومینیومی هست مشکلی ندارن (البته اگه مجاری رادیات کاملا باز باشه ) و همینطور کسایی که رادیاتور سه لول برای بخاریشون گذاشتن گرمای خوبی رو تجربه میکنن .
فقط یه مشکل هست اونم قیمت رادیاتور بخاری تو این فصل که تقریبا دو برابر شده .
من که مشکلمو با تمیز کردن رادیاتور بخاری تا حدی برطرف کردم . شما هم امتحان کن شاید بهتر بشه و بتونی تا آخر این فصل تحمل کنی .

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email

مهدي احسان
يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006
آدرس پستي: تهران - جنت آباد

پستتاريخ: شنبه Jan 12, 2008 3:59 pm    عنوان:

سلام
من البته پارسال رادیاتور مسی خریدم.
رادیاتور آلومینیومی اون موقع فروشنده نداشت.
ولی امسال که رفتم بخرم قیمت نجومی بود که منصرف شدم.
البته دو سال قبل که آلومینیومیه بود هم اونقدرها قوی نبود که از پراید بهتر باشه.
من اون رادیاتور آلومینیومی رو که یه خورده آب می داد دارم هنوز. اگه امکانش درست کردنش باشه می دم همون رو جوش آلومینیوم بده.
رادیاتور سه لول به این بخاری مدل بالایی می خوره؟
تو بازار گیر میاد یا اینکه به رنو خرونده میشه؟
یه چیز دیگه میزان هوا دهی فن های شما خوبه؟ من که از این فن اصلا راضی نیستم.سمت شاگرد که اصلا هوا نمیره.

بازگشت به بالاي صفحه

رنوپنج

عضو شده در: 18 Oct 2007
آدرس پستي: نارمك

پستتاريخ: شنبه Jan 12, 2008 10:09 pm    عنوان:

سلام
من 100٪ عين حرفي كه شاهين عزيز زده رو تاييد مي كنم . آذر ماه كل بخاري رو جلوي تعميرگاه دوستم باز كردم كلي گرد و خاك و آشغال و گل و لا توش بود تميز كردم رادياتورش رو هم با يه فرچه نرم و بادقت لاي شيارهاي آلومينيوميش رو برس كشيدم و تميز كردم بعد موتور فن رو تاجايي كه ديگه پرچ شده بود و نمي شد باز كرد خرد كردم شستم و جمعش كردم دريچه باز و بسته شدن جريان هوا رو هم روغنكاري كردم موتور فن رو گريس زدم و با دقت جمعش كردم وقتي كليد فن رو زدم دندونام ريخت شدت بادش از مال پرايد بيشتر بود از رو كاپوت كه دستم رو گزاشتم دريچه هواكش دستم رو ميكشيد به سمت داخل بجز نكاتي كه تو پست اول اين تاپيك به تفضيل توضيح داده شده 3 نكته مهم بنظرم رسيد كه بد نيست شما هم بدونين 1- كف كاسه خود محفظه بخاري يه شلنگ هست براي تخليه موادي كه از هواكش ميريزه تو بخاري حتما درش بياريد و تميزش كنيد البته خارش خيلي سخت جا ميره زير گلگير 2- وقتي موتور بخاري رو خرد كردين دقت كنين وقتي جمعش ميكنين و فن پلاستيكي رو با ضربه جا ميزنيد مراقب باشيد شفت موتورش جابجا نشه چون ديگه اصلا به راحتي نمي چرخه 3- اون چيزي كه باعث آب بندي و شديد شدن جريان باد تو داشبرد ميشه يه واشر از جنس ابر هست كه در محل اتصال بخاري به دريچه مسطيل شكل پشت داشبرد بكار رفته حتما دقت كنيده پاره نشده باشه... من الان هر روز با ماشين بيرونم و توي ماشين مثل سونا گرمه به زوار هاي دور درها هم دقت كنين اگه پاره شده باشه توي ماشين گرم نميشه اگه شير بخاري سالمه و جريان باد بحد كافيه ولي باد سرد ازش مياد حتما سيستم نياز به هواگيري داره بعد از هواگيري بلافاصله هواي بخاري گرم ميشه ... حرف شاهين 100٪ سنديت داره لازم بذكر كه ماشين من حتي ترموستات هم نداره mordam

بازگشت به بالاي صفحه

مصطفي شيباني

عضو شده در: 28 Jan 2006

پستتاريخ: يكشنبه Jan 13, 2008 8:57 am    عنوان:

رادياتور بخاري نوع سه لول راحت داخل بخاري جا ميشه و تو بازار هم راحت پيدا ميشه . فروشنده ميگفت كه با ضمانت گرماي فوقالعاده ميفروشه .قيمتش هم تو مشهد حدودا 16000 تومان هست .فقط يه چيز اونم اينكه چون شير بخاري رنو زياد خراب ميشه تو اين رادياتور جديد جايي براي شير بخاري قرار ندادن.

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email

javan
شروع حركت

عضو شده در: 18 Oct 2007

پستتاريخ: دوشنبه Jan 21, 2008 3:33 pm    عنوان:

رنوپنج نوشته است:
سلام
من 100٪ عين حرفي كه شاهين عزيز زده رو تاييد مي كنم . آذر ماه كل بخاري رو جلوي تعميرگاه دوستم باز كردم كلي گرد و خاك و آشغال و گل و لا توش بود تميز كردم رادياتورش رو هم با يه فرچه نرم و بادقت لاي شيارهاي آلومينيوميش رو برس كشيدم و تميز كردم بعد موتور فن رو تاجايي كه ديگه پرچ شده بود و نمي شد باز كرد خرد كردم شستم و جمعش كردم دريچه باز و بسته شدن جريان هوا رو هم روغنكاري كردم موتور فن رو گريس زدم و با دقت جمعش كردم وقتي كليد فن رو زدم دندونام ريخت شدت بادش از مال پرايد بيشتر بود از رو كاپوت كه دستم رو گزاشتم دريچه هواكش دستم رو ميكشيد به سمت داخل بجز نكاتي كه تو پست اول اين تاپيك به تفضيل توضيح داده شده 3 نكته مهم بنظرم رسيد كه بد نيست شما هم بدونين 1- كف كاسه خود محفظه بخاري يه شلنگ هست براي تخليه موادي كه از هواكش ميريزه تو بخاري حتما درش بياريد و تميزش كنيد البته خارش خيلي سخت جا ميره زير گلگير 2- وقتي موتور بخاري رو خرد كردين دقت كنين وقتي جمعش ميكنين و فن پلاستيكي رو با ضربه جا ميزنيد مراقب باشيد شفت موتورش جابجا نشه چون ديگه اصلا به راحتي نمي چرخه 3- اون چيزي كه باعث آب بندي و شديد شدن جريان باد تو داشبرد ميشه يه واشر از جنس ابر هست كه در محل اتصال بخاري به دريچه مسطيل شكل پشت داشبرد بكار رفته حتما دقت كنيده پاره نشده باشه... من الان هر روز با ماشين بيرونم و توي ماشين مثل سونا گرمه به زوار هاي دور درها هم دقت كنين اگه پاره شده باشه توي ماشين گرم نميشه اگه شير بخاري سالمه و جريان باد بحد كافيه ولي باد سرد ازش مياد حتما سيستم نياز به هواگيري داره بعد از هواگيري بلافاصله هواي بخاري گرم ميشه ... حرف شاهين 100٪ سنديت داره لازم بذكر كه ماشين من حتي ترموستات هم نداره mordam

رنو جان جایی سراغ داری که بتونه بطور کامل و تمیز بخاری رو سرویس کنه؟ البته با قیمت مناسب.

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع     فهرست تالارهاي خودرو -> كلوپ خودروهاي فرانسوي -> Renault
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند
رفتن به صفحه قبلي  1, 2
صفحه 2 از 2

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد

RSS GeneratorSitemap Generator Powered by phpBB   2001, 2007 phpBB Group
Search Engine Optimization phpBB SEO
Copyright © 2004-2007 TuningTalk. All rights reserved Site Admin