| نويسنده |
پيام |
|
irarkh يار قديمي

عضو شده در: 25 Oct 2004 پست: 4733
|
تاريخ: يكشنبه Nov 13, 2005 4:17 pm عنوان: سرويس و باز كردن بخاري رنو 5 |
|
|
سلام
در اين مقاله شما رو با نحوه باز كردن بخاري رنو 5 و سرويس اوليه اون آشنا ميكنم .البته اضافه كنم كه اين مطلب در اثر فكر بيكار محمد خان دات و يا همون محمد رفان معروف به وقوع پيوست و بعدازظهر روز جمعه به كلشون زد كه بخاري معيوب اتلشون رو باز كنند و بنده هم با گرفتن عكس و درج اين گزارش شما را با جزئيات آشنا ميكنم :
در ابتدا براي خارج كردن كل بخاري از محفظه موتور شلگنهاي مربوطه رو كه شمال يك شلنگ رفت از واتر پمپ و يك شلنگ برگشت از واتر پمپ هست را از قسمت واتر پمپ باز ميكنيد (همون شلنگهائي كه بالاي واتر پمپ بسته شده) و در مرحله بعدي بست كناري بدنه بخاري رو با كشيدن روبه جلو باز ميكنيد توجه كنيد كه اين بست حالت مستطيلي داره و دو تكه هست و از يك سمت به بخاري و از سمت ديگه بخاري رو به گلگير داخلس سمت راننده مهار كرده .پس از انجام اين قسمت همونطوري كه از شكل بالا پيداست پايه دوم بدنه بخاري كه در سمت راست اون قرار داره و با يك پيچ 6 كه آجار نمره 10 ميخوره از بدنه جدا شدا ميشه و در شكل بالا اين پايه با فلش مشخص شده .
پس از خارج نمودن كل بخاري توسط باز كردن خارهائي كه در اين شكل با عدد 1 مشخص شده اند و همينطور قسمت زيرين آنها كه در شكل قبل هم مشخص هستند قاب بالا از پائين جدا خواهد شد و در اين مرحله شما قادر به جدا سازي راديات بخاري خواهيد بود .سپس با جدا سازي درپوش هواكش محفظه موتور بخاري به واسطه 3 عدد خار(كه با شماره 2 مشخص شده) قادر به چك كردن لقي و يا افتادگي پره بخاري خواهيد بود كه با عدد 3 مشخص شده و اگر خاري كه با فلش مشخص شده شل شده باشد پره به سمت پائين افت ميكند كه باعث ايجاد صدا خواهد شد كه با كوبيدن اين خار اين مشكل حل خواهد شد.در مورد فلش شماره 2 اين قطعه وظيفه ايجاد دور كند رو به عهده داره و با ايجاد مقاومت در مسير موتور بخاري دور كند ايجاد ميكنه .لازم به ياد آوريست انتهاي ديگر محور موتور (فلش شماره 3) كه از بيرون بخاري هم قابل رويت هست ,توسط يك درپوش لاستيك پوشيده شده كه با برداشتن اين درپوش قادر به روغن كار شفت و بلبرينگ سر موتور بخاري خواهيد شو و براي روانتر كار كردن موتور بخاري و همچنين رفع صداي اين قسمت هم توصيه ميگردد.
شماي راديات بخاري كه اين نمونه از نوع آلمينيومي و فرانسوي مي باشد.از نقاط ضعف اين راديات همونطوري كه با فلش نشان داده شده پرسي بودن حوضينگ آن مي باشد كه در اين نمونه دچار نشتي شده بود.
مورد قابل توجه وجود شيئي در لوله هاي راديات بخاري بود كه در ابتدا اشتباها"تصور بر وجود آشغال و جرم خارجي شد ولي در بررسي بعدي و دقت به شكل حلزوني اين قسمت, ايجاد گردش آب حول اين قطعه ,وظيفه اصلي اين قسمت مي باشد.
شماي جانبي راديات بخاري به همراه شير بخاري كه در صورت خرابي شير و يا نشتي از آن با باز نمودن دو پيچي كه با فلش مشخص شده از پايه جدا و با نمونه سالم جايگزين خواهد شد . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support
اين مطلب آخرين بار توسط irarkh در چهارشنبه Feb 22, 2006 9:09 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
محمد. راننده حرفه اي

عضو شده در: 19 Nov 2004 پست: 2260 آدرس پستي: Refan_m@yahoo.com
|
تاريخ: يكشنبه Nov 13, 2005 4:23 pm عنوان: |
|
|
خدا اون راديات رو رحمت كنه !!!
نميدونم چرا سوراخ شده ! _________________ !Think different
بهترين روش برقراري نظم پايبندي به قوانين |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
شاهين 13 يار قديمي

عضو شده در: 04 Nov 2005 پست: 2384 آدرس پستي: همين نزديكي
|
تاريخ: چهارشنبه Nov 16, 2005 1:49 pm عنوان: |
|
|
اقا واقعا دستت درد نكنه . من با اين راهنماييت وا كردم و تميز كردم وبستم فقط شير بخاريش خراب بود كه خريدم و ديگه كم كم ميخاستم برم سراغ باتري ساز كه حالشو نداشتم .
بازم ممنون |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
نامي سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Jun 2005 پست: 293 آدرس پستي: بيخيال
|
تاريخ: شنبه Nov 26, 2005 5:03 pm عنوان: |
|
|
يه سوال؟
آيا ميشه كاري كرد تا قدرت فن بخاري رنو مثل 405 بشه؟
آيا ميشه فن پژو جايگزينش كرد. لطفا نظر بديد.... |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
شاهين 13 يار قديمي

عضو شده در: 04 Nov 2005 پست: 2384 آدرس پستي: همين نزديكي
|
تاريخ: شنبه Nov 26, 2005 5:24 pm عنوان: |
|
|
يه سوال تكميلي
مگه سايز فن هاشون و ولتاژشون يكيه؟ _________________ Show Some Pride |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
نامي سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Jun 2005 پست: 293 آدرس پستي: بيخيال
|
تاريخ: شنبه Nov 26, 2005 7:53 pm عنوان: |
|
|
نيشه خوروندش؟ اگه بشه چي ميشه...  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
محمد ب يار قديمي

عضو شده در: 27 Oct 2004 پست: 562 آدرس پستي: مشهد - بعدش حكيميه - الانم رفتم مجيديه.....خدا اخرشو ختم به خير كنه- محل کار
|
تاريخ: يكشنبه Nov 27, 2005 8:49 am عنوان: |
|
|
از اين تاپيكهاي خوب سپاسگذارم
البته عرض شود اگه راديات يا شير بخاري تون نشتي نداره و با اون قسمتش كاري ندارين و مشكل موتوري هست يا همينجوري محض خنده و از سر بيكاري مثل من ميخواين بخاري رو باز كنين نيازي نيست كه شيلنگها رو باز كنين و ميتونين بستهاي بخاري رو باز كنين و رادياتش رو از اون جدا كنين تا پس از بستن بخاري نياز به هواگيري نداشته باشين و ضديخ گران قيمت رو زمين نريزه.
راستي من مدتها تو فكر بودم كه او سيم مربوط به دماي بخار بايد به كجا وصل بشه ولي جاشو پيدا نميكردم تا اينكه يك بار بخاري ماشين پسرخالمو باز كردم و ديدم كه ماشين اون يه چيزي بيشتر از مال من داره. آخه بخاري ماشين من اصلا شير نداره و شيلنگ آب مستقيما با يك رابط به بخاري وصل شده كه خوبيش اينه كه هيچموقع شير بخاري ماشين من خراب نميشه  _________________ Rudolf Cristian Karl Diesel (1856-1912) - mdb
Godspeed
مخلص همه ممدشوفر  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: يكشنبه Nov 27, 2005 12:00 pm عنوان: |
|
|
فن بخاري پژو فكر نميكنم تو محفظه فن رنو جا بشه ! ولي از لحاظ ولتاژي مشكلي نيست و ولتاژشون يكيه .تا اونجائي كه من در جريان قرار گرفتم يكجا حوالي ميدان قزوين اين نوع رادياتور (آلمينيومي) رو تعميير ميكنه و همچنين شركت ايران رادياتور براي يكسري از ماشينها از اين نمونه آلمينيومي توليد كرده كه نسبت به مدلهاي خارجي قيمت مناسب تري داره. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
MAP يار قديمي

عضو شده در: 04 Sep 2004 پست: 445
|
تاريخ: شنبه Apr 08, 2006 4:55 pm عنوان: |
|
|
محركهاي باز و بسته كردن دريچه هاي بخاري و شير بخاري ماشين من به سختي حركت ميكنه.
سيمها را از محركها جداكردم سرويس كردم قبل از بستن خوب بود حالا كه بستم هنوز سفت هست مشكل از كجاست؟
ترسيدم بهش زور بيارم بشكنه. _________________ زندگي زيباست اي زيبا پسند ---- زنده انديشان به زيبايي رسند
آنقدر زيباست اين بي بازگشت --- كه برايش ميتوان از جان گذشت |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: شنبه Apr 08, 2006 5:08 pm عنوان: |
|
|
| MAP نوشته است: | محركهاي باز و بسته كردن دريچه هاي بخاري و شير بخاري ماشين من به سختي حركت ميكنه.
سيمها را از محركها جداكردم سرويس كردم قبل از بستن خوب بود حالا كه بستم هنوز سفت هست مشكل از كجاست؟
ترسيدم بهش زور بيارم بشكنه. |
كدوم دريچه ؟ دريچه هواي بخاري يا دريچه هاي بالا و پائين .اهرم شير بخاري هم كه مربوط به شير بخاري ميشه و اگر سخت بازي كنه (در صورت بازي روان هنگام عدم اتصال) ميتونه از گرفتن جرم و سفتي شير بخاري باشه و يا مهار نشدن درست غلاف سيم رابط.دريچه ها رو هم بايد تست كني به جائي گير نكرده باشند . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
MAP يار قديمي

عضو شده در: 04 Sep 2004 پست: 445
|
تاريخ: يكشنبه Apr 09, 2006 12:05 am عنوان: |
|
|
جلو داشبر اون دوتا دايره اي كه دريچه ها را باز و بسته ميكنه (نميدانم بهش چي ميگن) دسته،اهرم يا هرچز ديگه وقتي كه اونها را مي خرخانم خيلي سفت هست اصلا تكان نميخوره ولي از پشت كه سيم را از جاش در ميارم و با دست سيم ها ميكشم يا فشار ميدها به راحتي كار ميكنه و حتي اون اهرم ه اهم به نرمي و راحتي كار ميكنه.
مشكل اينجاست كه چرا بعد از جا انداختن سيمها اهرمها سفت ميشن؟؟؟؟
سيمها هم كاملا آزاد هستند و به جايي گير نميكنن  _________________ زندگي زيباست اي زيبا پسند ---- زنده انديشان به زيبايي رسند
آنقدر زيباست اين بي بازگشت --- كه برايش ميتوان از جان گذشت |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: يكشنبه Apr 09, 2006 8:22 am عنوان: |
|
|
اگر با دست و از داخل ماشين تست كردي و كار كرده مطمئن باش غلاف سيم درست مهار نميشه .اين رابط ها در صورتي درست كار مي كنند كه غلاف بيروني ثابت و سيم مفتول مغزي حركت كنه ,اگر غلاف كمي جابه جائي داشته باشه كل مجموعه به حركت در مياد و درست كار نميكنه .به هر حال بهتره با يك باطري ساز مشورت كني . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مصطفي شيباني سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
 عضو شده در: 28 Jan 2006 پست: 68
|
تاريخ: جمعه Dec 21, 2007 6:06 pm عنوان: |
|
|
با سلام به دوستان
من رادياتور بخاري آلومينيومي ميخوام كسي سراغ نداره ؟ _________________ م.ش.ز |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: جمعه Dec 21, 2007 10:45 pm عنوان: |
|
|
پارسال رادياتور بخاري مسي 10 هزار تومن بود و آلومينيومي 15 هزار تومن
امسال مسي رو يادم نيست ولي آلومينيومي رو مي داد 28 تومن.
قيمت هم مال حول و حوش يكي دوماه پيشه از خيابون ملت.
البته شما مشهدي ولي نبايد خيلي فرق كنه. ضمنا كم ياب هم شده.
------
مشكلي كه من با بخاري دارم اينه كه تو سرعت 60 به بالا باد خوبي مياد تو ولي وقتي فن خودش مي خواد كار كنه اصلا توان توليد باد نداره.
نمي دونم مال من اينطوريه يا همه بخاري هاي رنو اين ضعف رو دارند؟ _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مصطفي شيباني سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
 عضو شده در: 28 Jan 2006 پست: 68
|
تاريخ: شنبه Dec 22, 2007 2:04 pm عنوان: |
|
|
تو مشهد فقط يه جا پيدا كردم كه ميگه 33 هزار تومان .
تقريبا هم قيمت رادياتور موتور هست .
اصلا نميصرفه _________________ م.ش.ز |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|
|