نقل قول:
1-مهمترين مشكلش به نظر من پدال گازه...واقعا امروز حالم رو گرفت...وقتي كولز روشن باشه و بخاي از حالت س... مثلا از يه سربالايي بالا بري....يا داري دور ميزني تو خيابون...يهم احساس ميكني زير پات خليه...بايد دوباره پاتو ورداري و دوباره بذاري....واقعا اعصابم رو خورد كرد....مرتب هم به خاطر همين خاموش ميكرد.كسي نميدونه چي كار كنم؟؟
2-.قتي هوا بيرون خيلي گرم باشه عملكرد كولر پايين مياد...اصلا در حد كولر 206 يا زانتيا نيست.
3- ديد عقب رو تا توش گير نكني نداني!! اينو مطمپن باشين اگه يه موتور پشت سرتون پارك باشه و از پارك در حال بيرون اومدنين واقعا بايد بگم براتون متاسفم...شما هيچ چاره ايي ندارين...!!
4-عملكرد تو سربالايي كلا با كولر ضعيف بود.
5-صداي موتور از 3500 به بالا كاملا مشهوده...البته از مجموعه 405 و فاميلاش كمتر ولي از 206 بيشتره
سلام منم با همين موردا تقريبا مشكل دارم
كمكم دارم به گازش عادت ميكنم ولي بدترين حالت اينه كه توي جاده و توي سبقت كمپرسور كولر بياد تو مدار ...........اون موقع هست كه ميخواي خودتو همونجا اتيش بزني ......تازه هنوز يه حالت بدتر هست كه فكر كنم فقط گير من اومده اونم باد از مقابل با سرعت زياد هست
كولرشو تا حالا لازم زياد نشده ولي اره توي هواي ظهر حتما بايد 3 درجه روشن باشه تا يكم باد بياد!!!!!
براي ديد عقب هم وقتي توي ون ميشيني كه ديد رو عقب نداري!!!!
ولي افزايش صداش يه كم زيادي بيش از معمول نيست ؟ من كه فكر ميكنم يه جورايي جور در نمياد.....صدا يكنواخت زياد نميشه.....؟
ولي حالا نظر من:
206 ماشين 2 نفره هست كه 4 تا در توش چپوندن تا همه سوار شن پس مقايسه كلاس اون با ال90 درست نيست
جسارت نشه ولي ال90 تا همين جا كه با 206 تيپ 5 ميتونه كل كل كنه بايد خدارو هم شكر كنه
نظر شما چيه؟