فهرست تالارهاي خودرو
اكنون پنج‌شنبه Aug 21, 2008 9:18 pm ميباشد 

ال 90 يا رنو Logan (تاپيك جامع)
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  بعدي

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع

فهرست تالارهاي خودرو -> كلوپ خودروهاي فرانسوي -> Renault

نويسنده پيام

mohammd1983
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 28 Nov 2007

پستتاريخ: يكشنبه Jul 13, 2008 9:50 pm    عنوان:
پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

alip نوشته است:
سلام...امروز با لوگان حسابي آزمايشات مختلف انجام دادم...چند تا نكته كه مننو اذيت كارد... gerye
1-مهمترين مشكلش به نظر من پدال گازه...واقعا امروز حالم رو گرفت...وقتي كولز روشن باشه و بخاي از حالت سكون مثلا از يه سربالايي بالا بري....يا داري دور ميزني تو خيابون...يهم احساس ميكني زير پات خليه...بايد دوباره پاتو ورداري و دوباره بذاري....واقعا اعصابم رو خورد كرد....مرتب هم به خاطر همين خاموش ميكرد.كسي نميدونه چي كار كنم؟؟
2-.قتي هوا بيرون خيلي گرم باشه عملكرد كولر پايين مياد...اصلا در حد كولر 206 يا زانتيا نيست.
3- ديد عقب رو تا توش گير نكني نداني!! اينو مطمپن باشين اگه يه موتور پشت سرتون پارك باشه و از پارك در حال بيرون اومدنين واقعا بايد بگم براتون متاسفم...شما هيچ چاره ايي ندارين...!!
4-عملكرد تو سربالايي كلا با كولر ضعيف بود.
5-صداي موتور از 3500 به بالا كاملا مشهوده...البته از مجموعه 405 و فاميلاش كمتر ولي از 206 بيشتره
اين چندتا مورد منو خيلي امروز اذيت كرد و يخورده دلموه نسبت به لوگان چركن كرد...شايد 206 .....ميتونست!! تا حالا حسابي با تيپ 2 را نرفتم كه مقايسه كنم ولي نسبت به تيپ 5 هاچ بك به نظر من تو شتاب و عملكرد كولر و هندلينگ ضعيفتره ولي نه اونقدر....ولي سر و صداي ماشين بخصوص تو دست اندازها به مراتب كمتره... فقط اين پدالش.... ghamgin

سلام
1- آيا پدال گاز رو تنظيم كردي در اين صورت پدال بالا مياد و تقريبا توان ماشين در حركت از سكون خيلي بالاتر ميرود.من به شخصه پدال گاز رو بالاتر آورده ام.
2 - اين مورد رو من هم هستم البته سرماش خوبه ولي حجم اتاق لوگان زياد هست و باد توش دير ميچرخه.مخصوصا من كه ماشينم سياه هست و دهنم ....... khoshhal1 khoshhal1
3- آيا سنسور نصب كرده ايد.من الان بعد از تقريبا 28000 تا رانندگي با لوگان دنده عقب رو مثل پرايد ميرم و صد البته كه سنسور هم دارم.
4 - بايد دنده را قشنگ پر كنيد.يعني تا 4500 تا حداقل در غير اين صورت كولر مزاحم خواهد شد.

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي

alip
شروع حركت

عضو شده در: 02 Jul 2008

پستتاريخ: يكشنبه Jul 13, 2008 11:37 pm    عنوان:

سلام..با نظرتون موافقم نبايد مقايسه شه...ولي خوب اينجا ايرانه.....يعني جايي كه..چيزاي بي ربط بايد با هم مقايسه شه!
پدال رو هم خودم ميتونم تنظيم كنم؟؟
اما يه نكته جالب...وقتي آفتاب نيست ولي هوا گرمه....قبل غروب مثلا......بازدهي كولر فوقالعادست...فكر ميكنين گذاشتن عايق كاپوت بتونه اين مشكلو حل كنه....
امروز دو تا مساله ديگه كشف كردم...اول اينكه اگه جايي صدا نياد و دو سه بار پاتو رو ترمز بزني صداي فش فش از تو پدال مياد...يه جوراي مثل اتوبوس بنز قديما...دوم اينكه ماشين روشن...دنده خلاص....فرمونو به يه طرف كاملا بچرخونين...فرمون شروع بع لرزش ميكنه...نظرتون چيه؟؟؟ برا شمام پيش اومده؟؟
راستي اگه كسي ميدونه پيچ در داشبورد كجاست به من بگه...احتياج به سفت كاري پيدا كرده!

بازگشت به بالاي صفحه

arman-samand

عضو شده در: 20 Apr 2008
آدرس پستي: تهران

پستتاريخ: دوشنبه Jul 14, 2008 7:21 am    عنوان:

سلام
تنظيم پدال گاز چطوري؟

بازگشت به بالاي صفحه

HOOSEIN20

عضو شده در: 10 Jun 2008
آدرس پستي: زرنگی

پستتاريخ: دوشنبه Jul 14, 2008 10:32 am    عنوان:

alip نوشته است:
سلام...امروز با لوگان حسابي آزمايشات مختلف انجام دادم...چند تا نكته كه مننو اذيت كارد... gerye
1-مهمترين مشكلش به نظر من پدال گازه...واقعا امروز حالم رو گرفت...وقتي كولز روشن باشه و بخاي از حالت سكون مثلا از يه سربالايي بالا بري....يا داري دور ميزني تو خيابون...يهم احساس ميكني زير پات خليه...بايد دوباره پاتو ورداري و دوباره بذاري....واقعا اعصابم رو خورد كرد....مرتب هم به خاطر همين خاموش ميكرد.كسي نميدونه چي كار كنم؟؟
2-.قتي هوا بيرون خيلي گرم باشه عملكرد كولر پايين مياد...اصلا در حد كولر 206 يا زانتيا نيست.
3- ديد عقب رو تا توش گير نكني نداني!! اينو مطمپن باشين اگه يه موتور پشت سرتون پارك باشه و از پارك در حال بيرون اومدنين واقعا بايد بگم براتون متاسفم...شما هيچ چاره ايي ندارين...!!
4-عملكرد تو سربالايي كلا با كولر ضعيف بود.
5-صداي موتور از 3500 به بالا كاملا مشهوده...البته از مجموعه 405 و فاميلاش كمتر ولي از 206 بيشتره
اين چندتا مورد منو خيلي امروز اذيت كرد و يخورده دلموه نسبت به لوگان چركن كرد...شايد 206 .....ميتونست!! تا حالا حسابي با تيپ 2 را نرفتم كه مقايسه كنم ولي نسبت به تيپ 5 هاچ بك به نظر من تو شتاب و عملكرد كولر و هندلينگ ضعيفتره ولي نه اونقدر....ولي سر و صداي ماشين بخصوص تو دست اندازها به مراتب كمتره... فقط اين پدالش.... ghamgin

با سلام
عزیز من ماشین شما چقدر کار کرده
زیر 2000 کیلومتر موتور زورش کمه
در مورد کولرش هم باید بگم اولا اتاق تندر خیلی بزرگتر از 206 است
و همچنین اکثر تندر ها گاز کولرشون کمه
بعد صدای موتور تندر که خیلی خوبه
انگار که 405 یا ریو سوار نشدی
صدای تندر تا 5000 اون هم تو حرکت ازار دهنده نیست و یه جور صدای بم و دلنشینی است
اما ریو و امثال اون صدای موتورشون مثل پیکان های قدیمه که هر وقت از ماشین میای بیرون گوشهای ادم میگیره

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email

ميگ ميگ
شروع حركت

عضو شده در: 26 Feb 2008

پستتاريخ: دوشنبه Jul 14, 2008 10:42 am    عنوان:

سلام به همه
اولا پدال گاز رو چطوري تنظيم ميكنن؟؟؟ خيلي جلب شده
ضمنا چقدري گاز كم داره؟؟؟ مطمپنيد از كم بودن گازه؟؟
فرمان هم كه ميلرزه چيز جديدي نيست توي سمند ها هم ديدم كه شايع هست
ضمنا تاحالا كسي تا ته پر كرده؟؟؟ منظورم يه كت اف حسابي هست؟؟

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email

matin
دانا

عضو شده در: 04 Sep 2004
آدرس پستي: تهران-پلاک29

پستتاريخ: دوشنبه Jul 14, 2008 10:51 am    عنوان:

سلام
دیروز برای اولین بار به مدت حدود 1 ساعت با لوگان رانندگی کردم.مسیر تردد شامل اتوبان وترافیک شهری بود.
نکته اولی که خیلی برام جالب بود نرم بودن ماشین تو عبور از ناهمواری ها بود(من مدتهاست به خشکی 206 عادت کردم و نرمی لوگان برام غیر مترقبه بود)
نکته دوم شتاب نسبتا خوب ماشین بود.یاد دفه اولی افتادم که سوار 206 تیپ 5 شدم.دور موتور خیلی نرم و نسبتا سریع بالا میاد و صدای موتور تا دورهای بالا حس بدی رو به آدم القا نمی کنه(بر خلاف 405 و سمندو پرشیا)
تو شتاب فکر می کنم کمی عقبتر از تیپ 5 باشه(این لوگنی که من تست کردم مال شخصی هست که 2 تا تیپ 5 داره و همه ماشیناش خوب و سرحال هستن و به بهترین شکل ممکن آب بندی شدن)
نکته سوم عملکرد کولر ماشین بود...اصلا خوشم نیومد.اولا چنان رمق موتور گرفته میشه که آدم یاد پراید می افته(لحظه درگیر شدن کلاچ کمپرسور کولر،سر ماشین به طرف پایین میفاته Smile ) .نمی دونم دلیلش چیه اما قدرت موتور به طرز وحشتناکی افت می کنه.خنک کنندگیش هم به هیچ عنوان قابل رقابت با 206 نیست.دریچه های توزیع باد هم (به نظر من) می تونستن بهتر باشن.البته مشکل اصلی خنک نبودن باد خروجی از دریچه هاست
نکته چهارم ترمز ماشین بود.ترمز ها عملکرد خوبی داشتن.واکنش ترمز به پدال خیلی خوبه و من اصلا" انتظار همچین ترمزی نداشتم.البته تو شهر و اتوبان بهشون فشار نیاوردم اما تو پیست بعد از 4 یا 5 دور چرخیدن عملا" ترمزی وجود نداشت(راننده آقای حسین کیانی--صاحب ماشین بود)
نکته پنجم سعی کنید لاستیکای ماشینتون رو عوض کنید چون این بارز تا وقتی لاستیک سرده خیلی عملکرد خوبی داره اما دیروز تو گرمای 42 درجه ماشین رو صابون حرکت می کرد
در آخر باید بگم ماشین از اون چیزی که من قبلا فکر می کردم بهتره.یه ضعف هاییش برمیگرده به ارزان سازی ایرانی و بقیش برمیگرده به ماهیت ماشین(این ماشین در رده باگت کار ها قرار داره)
در مجموع خوشم اومد(از قیافش نه ها از عملکردش)

سر هر چهارراه، چه وسوسه اي رو با ديدن چراغ سبز تجربه ميكني ...هیچی!!!آخهPK !؟!؟!؟!؟.(ورژن 1.33.02)

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email شناسه عضويت در Yahoo Messenger شناسه عضويت در MSN Messenger

mohammd1983

پستتاريخ: دوشنبه Jul 14, 2008 9:03 pm    عنوان:

براي تنظيم پدال گاز بر روي موتور يك قطعه پلاستيكي آبي با شيار هايي در آن و همچنين خاري بر روي آن وجود دارد.كه سيم گاز از درون آن رد شده.بايد خار رو از اون شيار در بياوريد و قعطه آبي رنگ را كه استوانه اي شكل هست به سمت خود كشيده و خار را در آخرين شيار قرار دهيد.در اين صورت ارتفاع پدال بالاتر مياد و گاز خور ماشين عالي ميشه.در اين حالت يه جورايي اگر بخواهي گاز بديد ماشين بد جوري ميكنه پس سعي كنيد به موتور فشار نياريد.اين قابليت رو من در زانتيا هم ديدم كه از كارخونه پدال رو پايين تنظيم مي كنند كه در دوره آب بندي من و شما موتور رو نتركونيم.
اين كار رو كه انجام داديد لذت رانندگي با لوگان رو متوجه ميشيد.

بازگشت به بالاي صفحه

alip
شروع حركت

پستتاريخ: سه‌شنبه Jul 15, 2008 1:35 pm    عنوان:

سلام...با تشكر از راهنماييتون در مورد گاز.....2تا سوال داشتم:
ماشين من 500 كيلومتر فقط كار كرده...ميخواستم بگم نكته خاصي هست كه براي آإ بنديش بايد رعايت كنم؟؟
توي دفترچش هم نوشته سرويس اوليه نميخواد....يعني من تا 15000 نبايد ببرم سرويس؟؟
2-يه سنسور كه لازم نباشه سپر در بياد....همچنين مانيتور نشاندهنه فاصله داشته باشه با قيمت مناسب چيه و تو تهران از كجا گير بيارم؟؟
3-هر چي ميگذره ازش بيشتر راضي ميشم..ولي هنوز نميتونم كولر رو باور كنم.
در ضمن اينجا كسي هست كه خودش ريو داشته و حالا لوگان...وبتونه با هم مقايسه كنه؟؟
آخرين هم اينكه افت دور موتور تو 206 تيپ2 هم كاملا محسوسه ولي خنك كنندگي بهتري داري ولي 206 تيپ 5 خيلي بهتره.

بازگشت به بالاي صفحه

alip
شروع حركت

پستتاريخ: سه‌شنبه Jul 15, 2008 1:36 pm    عنوان:

ماشين من 500 كيلومتر فقط كار كرده...ميخواستم بگم نكته خاصي هست كه براي آإ بنديش بايد رعايت كنم؟؟
2-يه سنسور كه لازم نباشه سپر در بياد....همچنين مانيتور نشاندهنه فاصله داشته باشه با قيمت مناسب چيه و تو تهران از كجا گير بيارم؟؟
-هر چي ميگذره ازش بيشتر راضي ميشم..ولي هنوز نميتونم كولر رو باور كنم.
آخرين هم اينكه افت دور موتور تو 206 تيپ2 هم كاملا محسوسه ولي خنك كنندگي بهتري داري ولي 206 تيپ 5 خيلي بهتره.

بازگشت به بالاي صفحه

mohammd1983

پستتاريخ: سه‌شنبه Jul 15, 2008 2:05 pm    عنوان:

alip نوشته است:
-هر چي ميگذره ازش بيشتر راضي ميشم..ولي هنوز نميتونم كولر رو باور كنم.

مهمترين توصيه اين هست كه اگر 500 تا كار كردي تا 4 هزار تا پدال رو بالا نيار وگر نه وسوسه ميشي.مگر اينكه خودت رو نگه داري Smile
آره سرويس اوليه نداره و دوره اي هست كه از 10000 تا شروع ميشه.مال ما كه 23 هزار تا كار كرده نبرديم تعميرگاه.سري رو كه درد نميكنه.......
در اينجا پست بنده رو نگاه كن تا بعدا برات توضيح بدم.
http://www.tuningtalk.com/forum/post303875.html#303875
ما در منزل هم ريو داريم هم لوگان چون اين جا تاپيك مقايسه نيست برات به صورت خصوصي ميفرستم.شما يك زحمت بكش به من پيام خصوصي بده تا من جواب بدم.چون نميدونم چرا امكان ارسال پيام خصوصي ندارم.فقط ميتونم REPLY كنم.

بازگشت به بالاي صفحه

دينگاليگا
يار همراه

عضو شده در: 25 Oct 2005
آدرس پستي: sweden

پستتاريخ: پنج‌شنبه Jul 17, 2008 12:05 am    عنوان:

mohammd1983 نوشته است:
براي تنظيم پدال گاز بر روي موتور يك قطعه پلاستيكي آبي با شيار هايي در آن و همچنين خاري بر روي آن وجود دارد.كه سيم گاز از درون آن رد شده.بايد خار رو از اون شيار در بياوريد و قعطه آبي رنگ را كه استوانه اي شكل هست به سمت خود كشيده و خار را در آخرين شيار قرار دهيد.در اين صورت ارتفاع پدال بالاتر مياد و گاز خور ماشين عالي ميشه.در اين حالت يه جورايي اگر بخواهي گاز بديد ماشين بد جوري ميكنه پس سعي كنيد به موتور فشار نياريد.اين قابليت رو من در زانتيا هم ديدم كه از كارخونه پدال رو پايين تنظيم مي كنند كه در دوره آب بندي من و شما موتور رو نتركونيم.
اين كار رو كه انجام داديد لذت رانندگي با لوگان رو متوجه ميشيد.

محمد خان خيلي پيشنهاد خوبي بود خيلي ممنون afarin ...من امروز اين كارو كردم و الان ماشين به شدت وحشي شده!تازه دارم لذتشو ميبرم!
به همه توصيه ميكنم اين كارو بكنن!فكر كنم الان ديگه كسي نميتونه بگه كه لوگان در برابر تيپ 5 و ريو كم مياره! afarin

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email مشاهده وب سايت اين كاربر نام شناسايي در AIM شناسه عضويت در Yahoo Messenger

arman-samand

پستتاريخ: پنج‌شنبه Jul 17, 2008 3:03 am    عنوان:

سلام.
بنظرتون تعويض باطري تندر با باطري 90 يا 100 امپر ايراد داره؟
با اين كار به دينام و يا ساير قسمتها صدمه اي نميرسه؟
دينام تندر چند امپره؟
با اين كار گارانتي باطل نميشه؟
دوستان كسي تا بحال باطري رو عوض كرده؟

ممنونم....

بازگشت به بالاي صفحه

دانشمند

عضو شده در: 08 Jun 2008

پستتاريخ: پنج‌شنبه Jul 17, 2008 10:02 am    عنوان:

سلام
من بالاخره استپر رو عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد !!!!!!!!!!!!!!!
ماشین من 3000 تا کار کرده با کولر مصرف سوختش روز به روز داره بالاتر میره 10.5 نشان میده . اول با کولر 9.5 بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کولر ال 90 هم دردسره ها !!!!
با این موتور قوی نوبره ؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم پس مگان 1600 هم همین طوریه ؟؟؟

بازگشت به بالاي صفحه

Navid-Aref
شروع حركت

عضو شده در: 03 May 2008
آدرس پستي: اصفهان

پستتاريخ: پنج‌شنبه Jul 17, 2008 3:58 pm    عنوان:

arman-samand نوشته است:
سلام.
بنظرتون تعويض باطري تندر با باطري 90 يا 100 امپر ايراد داره؟
با اين كار به دينام و يا ساير قسمتها صدمه اي نميرسه؟
دينام تندر چند امپره؟
با اين كار گارانتي باطل نميشه؟
دوستان كسي تا بحال باطري رو عوض كرده؟

ممنونم....

این هم کد دقیق و عکسی از برچسب موجود بر روی آلترناتور فابریک (والئوی اصل فرانسه) تندرهای مونتاژ شده در ایران به همراه عکسی از باتری نیمه خشک کلسیمی فابریک (موتلو ترکیه). فقط مانده ام مبهوت که اگر این دو قطعه خوب نیستند چه جایگزین های بهتری دوستان سراغ دارند؟ همانطور که می دانیم حتی قطعات بسیار حیاتی خودروهای گروه پژو - حتی ECU - که با قیمت بسیار بیشتر به خریداران فروخته می شوند چینی و تایوانی و هندی شده اند!! و کسی ایرادی از آنها نمی گیرد!؟ علاوه بر اینها، موتور استارت تندرها نیز از محصولات بوش آلمان می باشد. ( هر دو عکس را از خودروی خود گرفته ام) : براي اطلاع شما عرض كنم كه به طور مثال الترناتور خودروي ريو 80 آمپر ساعت شدت جريان اسمي دارد.

آلترناتور ساخت والئو فرانسه با کد TG11 , و حداکثر شدت جریان خروجی 110 آمپر( قويترين نوعي است كه بر روي كليه لوگان ها توليدي در همه جاي دنيا نصب مي شود )

VALEO TG11 110A

به پست پنجم فروم رومانيايي رنو كه در زير آمده است مراجعه كنيد تمامي آلترناتورهاي استفاده شده بر روي كليه موتور هاي مختلف نصب شده بر روي لوگان موجود است كه انواع مورد نظر ما مربوط به موتورK4M 690 مي باشد:
http://www.reno.ro/Alternator-Logan-1-6-MPI-t74806.html

باتری نیمه خشک کلسیمی موتلو ترکیه 60 آمپر ساعت با كد LS2-AD:

راهنماي استفاده و نگهداري و ليست باتري هاي توليدي توسط شركت موتلو تركيه كه بزرگترين شركت توليد باتري در اروپاي شرقي مي باشد.
http://www.mutlu.com.tr/downloads_en/Starter_Eng.pdf

البته براي اينكه يك طرفه به قاضي نرفته باشم اين مطلب رو هم مي نويسم: طبق عکس هایی که از سری اول لوگان های مونتاژ شده در ایران دارم، در آنها باتری با علامت تجاری داچیا و ظرفیت 70 آمپر ساعت نصب شده بوده است ( تازه مدل پايه E0 كه مصرف كننده هاي برقي بسيار كمتري داشته است) که در سری های بعدی ظرفیت این باتری ها 10 آمپر ساعت کاهش یافته و به 60AH رسیده است. واقعا این 10 آمپر ساعت برای دو کارخانه ایران خودرو و پارس خودرو چه مقدار صرفه اقتصادی داشته است که عامدا باعث برخی مشکلات کوچک سیستم شارژ در تندرها در زمان پرباری بشوند!؟

اين مطلب آخرين بار توسط Navid-Aref در پنج‌شنبه Jul 17, 2008 4:17 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

بازگشت به بالاي صفحه

arman-samand

پستتاريخ: پنج‌شنبه Jul 17, 2008 4:11 pm    عنوان:

نويد جان ممنونم.
دينام قدرتش خوبه پس باطري قوي تر ميشه گذاشت.
قيمت باطري فابريك چنده؟؟
بنظرتون باطري رو چند بدم؟؟؟

ممنونم

بازگشت به بالاي صفحه

نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع     فهرست تالارهاي خودرو -> كلوپ خودروهاي فرانسوي -> Renault
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  بعدي
صفحه 53 از 57

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد

RSS GeneratorSitemap Generator Powered by phpBB   2001, 2007 phpBB Group
Search Engine Optimization phpBB SEO
Copyright © 2004-2007 TuningTalk. All rights reserved Site Admin