سلام به همه دوستان خوب.با یه مقدمه کوچیک میرم سر اصل ماجرا.
بعد از کلی خوندن تاپیک ها جهت ارتقا معلومات!! که انصافا اگه چیزی حالیم هم نشد یه چیزی خوب حالیم شد اونم اینکه واقعا بعضی از دوستان به حق استاد هستن در زمینه سیستم و امور خودرویی از هر نوعش.و امیدوارم اساتید کمک بفرمایند جهت پروژه بنده.(
جا داره از دوستان خوبم محمد، حاج رحیم گل، استاد نادر گرامی که خیلی دیدنشون، راهنماییهاشون و شنیدن صدای سیستمهاشون توی انتخابم کمک کرد)
اما بگم به خاطر پاره ای مشکلات و یه سفر زیارتی یکمی پروژه طولانی میشه اما چون در حال انتخاب و خرید لوازم هستم گفتم کلی میتونم از نظرات فنی دوستان استفاده کنم.ممنون
خوب اصل مطلب اینکه بعد از کلی بحث و دیدن سیستم برو بچ تصمیم گرفتم 2تا ال5 15 در 2عدد باکس پورتد بزارم پشت پرشیا(مدل 85).عاشق ویبره و spl ودر وحله دوم بیس کوبشی اما علاقه به ویبره محسوستره 70 به 30 یا 65 به35 که سیخ نسوزه(بودجه فعلا یک و نیم تا ببینیم خدا چی بخواد لازم به ذکره کهحاصل دسترنج و اضافه کاری تا 7 و 8 شبه

)
در حال حاضر فقطHU :7950 موجوده و از آقا فرشاد گل آمپ 4کانال DLS CA41 خریدم اما هنوز به دستم نرسیده.دارم میرم تهران تا آمپ رو از فرشاد جان بگیرم
2 عدد بچه قول(ال5 اگه دوستان اعتراضی ندارن)برم تهران میگیرم.
آمپ pcx2000d ساند.
باکس هم که وحید جان داره زحمتشو میکشه که واقعا شرمندش شدم آخه کلی اذیتش کردم.خیلی گله ممنونم ازش
کامپ یکمی مردد هستم واسه خرید که میخوام کمک کنن دوستان (البته در مورد هر قطعه ای اگه نظری دارن بگن ساب آمپ مونو و...)نظر خودم روی ساند RF60C بود آخه نمیخوام خیلی هزینه کنم واسه جلو و عقب هر کدوم 150 تا 180 نه بیشتر.اما چون تو یه تاپیک از یکی از دوستان شنیدم کامپ DLS با آمپهای خودش بهتر جواب میده گفتم با این رنج قیمت آیا گزینه ای هست؟یا دوستان چیزدیگه ای پیشنهاد میدن توی این رنج قیمت.
دینام ماشین فابریک فکر کنم 90 آمپر باشه و باطری اتمی 74 آمپر البته دیگه چراغش سبز نیست
بازم پیشاپیش تشکر از دوستانی که بی هیچ منتی کمک میکنن و از موفقیت دوستاشون خوشحال میشن
در آخر بازم یه تشکر ویژه از دوست گلم آقا محمد rms که انصافا هرچی از دستش براومده انجام داده