امروز جمعه 14 آذر 1387, 12:17 am

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 7 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ازبين L90lp,405glx,rioكدام بهتره
پستارسال شده در: يکشنبه 1 تیر 1387, 12:25 am 
آفلاين
شروع حركت

تاريخ عضويت: يکشنبه 5 خرداد 1387, 2:33 pm
سلام به همه دوستان.بنظر دوستان اهل فن من با15تومن پول كه دارم ازبين اين ماشينها كدوم روبخرم.لطفا بادليل بگين.اگرپيشنهاد بهتري هم داريد بهم بديد.متشكرم.405GLXياL90e2+lpياRIO

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: ازبين L90lp,405glx,rioكدام بهتره
پستارسال شده در: سه شنبه 21 مرداد 1387, 12:09 am 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه 12 مرداد 1387, 1:16 am
رزما نوشته است:
سلام به همه دوستان.بنظر دوستان اهل فن من با15تومن پول كه دارم ازبين اين ماشينها كدوم روبخرم.لطفا بادليل بگين.اگرپيشنهاد بهتري هم داريد بهم بديد.متشكرم.405GLXياL90e2+lpياRIO

l90:شتاب قدرت سرعت و گشتاور از هر دوتاشون بهتره.صندوق و فضای سرنشینان عقب به طرز عجیبی ازدوتاشون بزرگتره.3 تا مدل داره.
rio:از هر دوتاشون خوشگلتره.کیفیت قطعات از دوتاشون بهتره.
GLX :فراوانی قطعات.ارزانی قطعات نسبت به هر دوتاشون.قابلیت سفارش به صورت آپشن و تریم.استیل و پرستیج همیشگی.
حالا انتخاب با خودت :smile:

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:43 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: سه شنبه 26 شهریور 1387, 11:00 am
L90 چون از همشون جديدتره و از تكنولوژي هاي دو . سه سال بيشه اروبا بهره مي بره و درسته كه بازار خوبي نداره ولي تا اواخرسال كه خودروسازان L 90 هاشون رو ساختند قطعاتش توبازار زياد ميشه و بازارش خوب ميشه شايد هم قيمتش زياد شه ولي شتابش كه از 405 و ريو بيشتره . ريو كه خيلي زشته هم از بيرون و هم از تو .توش كه واقعن كيفيت قطعات بدي داره تازهABS) L90) هم داره حالا خودت ميدوني. :-)

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 12:33 pm 
آفلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 15 بهمن 1386, 12:10 pm
ماهان 2002 نوشته است:
L90 چون از همشون جديدتره و از تكنولوژي هاي دو . سه سال بيشه اروبا بهره مي بره و درسته كه بازار خوبي نداره ولي تا اواخرسال كه خودروسازان L 90 هاشون رو ساختند قطعاتش توبازار زياد ميشه و بازارش خوب ميشه شايد هم قيمتش زياد شه ولي شتابش كه از 405 و ريو بيشتره . ريو كه خيلي زشته هم از بيرون و هم از تو .توش كه واقعن كيفيت قطعات بدي داره تازهABS) L90) هم داره حالا خودت ميدوني. :-)

از يك ماه پيش تا حالا حتما انتخاب اين دوستمون انجام شده!

اما آخر عاقبت اكثر اين تاپيك Lock شدنه!يكي مي اد ميگه اين زشته اون خوشكله درصورتي كه قيافه كاملا سليقه ايه! :o ريو زشته خوب ok!اما L90 خيلي خوشكله؟يا 405 بعد از اين همه مدت سال توليد اصطلاحا از مد نيوفتاده....
بهتر نيست اين مقايسه ها و انتخابها از روي مشخصات فني و با توجه به نيازمون صورت بگيره؟تازه اينطوري بنظرم بهترين نظر رو كساني مي تونن بدن كه مدتي رو با اين ماشينا رانندگي كردن....
تو ايران بازار دست دوم فراواني قطعات خصوصا در شهرهاي كه امكانات و لوازم كمتري هست انتخاب بايستي با دقت بيشتري انجام بشه....

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 12:56 pm 
آفلاين
متخصص الكترونيك
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 11:39 am
باز هم شروع شد سوال هميشگي كدوم بهتره اين جور تاپيكها معمولا قفل ميشه و منفجر ميشن :smile:
هر كسي متناسب با امكانات خودش و نحوه استفاده و انتظاراتي كه از يه ماشين داره بايد انتخاب كنه البته نظر هر كسي براي خودش محترمه اما اخرش سليقه اي ديگه
شما به راحتي توي همين فروم ميتونيد امكانات و مشخصه هاي فني هر كدومشون رو ببينيد
و نتيجه گيري هم با خودتونه

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 1:39 pm 
آفلاين
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 8 فروردین 1386, 2:50 pm
من هفته پيش يه ريو صفر از كارخونه تحويل گرفتم و اوايل اين هفته هم يه تندر اي يك فول
ريو رو فروختم و فعلا نمي دونم ال 90 رو سوار بشم و يا بفروشم.
البته من تجربه رانندگي با ريو رو خيلي داشتم ولي اين اولين باري بود كه يك لوگان رو روندم.
هر دو ماشين رو از پاركينگ واقع در كيلومتر 18 جاده قديم تحويل گرفتم و يه مسير ثابت تا پاركينگ خونه رو باهاشون اومدم.
مي تونم يه مقايسه در مورد قسمتهاي مختلف داشته باشم. ولي حالا چيزهايي كه بيشتر تو ذهنم هست رو مي نويسم.

موتور تندر واقعا بي صداتر كار مي كنه. و انصافا كلاچ فوق العاده نرم و گيربكس بي نظيري داره. البته اگر بخواهيد دنده عقب رو مستقيما جا بزنيد ممكنه يه كم احساس كنيد كه بد جا ميره ولي اگر اول دنده 2 و يا هر دنده اي بزنيد و بعد عقب به راحتي و به نرمي جا ميره.
ترمز هاي تندر رو من سر تر ديدم نسبت به ريو.
البته من شنيدم سيم گاز تندر خلاصي زيادي در بدو تحويل داره و بعد از سرويس اوليه ميشه تنظيم كرد تا پدال كورس كمتري داشته باشه به هر حال من در بدو حركت شتاب بيشتري در ريو احساس مي كردم. البته رينگ 13 ريو و 15 تندر هم مي تونه در اين زمينه تاثير داشته باشه.

ريو خوشدست تره و احساس مي كني كه هر كاري كه بخواي و هر مانوري كه تصميم بگيري انجام ميده.
طراحي داشبورد خصوصا با اين ضبطهاي پانل بزرگ زيبا تر شده.
صندلي راننده ريو خيلي راحت تره و ميشه گفت تو ماشين هاي تا رنج 20 ميليون تكه.
ريو فضاي پاي عقب خيلي كمتري داره و جاي خالي ايربگ كاملا توش احساس ميشه. جاي بوقش زياد خوشدست نيست و آيينه ها با وجود اينكه بهتر از تندر هستند ولي باز هم ديد كاملي ندارند.
ريو وقتي سرعتش كم ميشه نياز به معكوس كشيدن سريعا احساس ميشه ولي در مورد تندر چند بار دستم رو دنده بود كه معكوس بكشم ولي ديدم با سر گاز باز هم دور گرفت و سرعت رو حفظ كرد. البته اين مساله ميتونه به خاطر گشتاور بالاتر لوگان و همچنين دستيابي موتور ريو به حداكثر گشتاور در دور موتورهاي بالا باشه.
لذت و هيجان رانندگي رو من در ريو بالاتر ديدم. تو تندر مثل عصا قورت داده ها پشت صندلي قرار مي گرفتم. البته براي رانندگي شهري ديد بهتري نسبت به اطراف و جلو به راننده و سرنشين ها ميده. ديد عقب تندر خيلي افتضاحه و از طبقه دوم ساختمان به بالا رو ميشه ديد. در حال حركت با تندر مي تونستم سقف ماشين هايي مثل ريو رو كاملا ببينم.
ريو با وجود اينكه نو بود و ارتفاع استاندارد داشت ولي باز هم در پشت چراغ قرمز وقتي كنار يه پرشيا قرار گرفتم اگر يه كم ارتفاع پايين تري داشت آيينه جانبي از زير آيينه پرشيا رد ميشد. همين باعث ميشه در برخورد هاي متداول داخل شهري خسارت بيشتري ببينه.

در مورد تندر. باطري و درب باك و دينام و مغزي سوييچ و برف پاك كن و تيغه آن و .... و حتي آيينه داخل با آرم رنو و حتي درب باك و برخي قطعات ساخت فرانسه هم به چشم ميخورد. و با اون تبليغاتي كه راه انداخته بود مبني بر ساخت بيشتر قطعات در ايران همخواني نداشت.
ريو هم چراغ هاش و حتي تلق مه شكن هاش كره اي بودن ولي باطريش ايرانيزه شده بود.
آمپر آب ريو از وسط اصلا ت... نمي خوره و مال لوگان همش 4 خط رو نشون ميده.
به خاطر نو بودن كولر نگرفتم ولي فضاي اتاق ريو خيلي كوچكتره بنابراين قاعدتا بايد سريع تر خنك بشه.

در ريو يه مواردي ناخوشاينده مثلا نوار لاستيكي دور درب ها دقيقا مثل پرايده و روي در قرار گرفته كه اگر اين نوارها هم ايراني بشه احتملا مثل مال پرايد سريع كج و كوله بشن.
بدون هيچ رگلاژي و صرف تحويل در پاركينگ مي تونم بگم درب هاي لوگان و درب صندوق راحتتر از ريو بسته ميشدند. درب هاي لوگان كه مثل در يخچال بسته ميشن. البته درب ها بزرگتر هستند بنابراين بايد خوشبين بود تا به مرور خوشون رو ول نكنند و به همين راحتي و خوشمزگي بسته بشن.
در لوگان بازكردن درب صندوق و باك نياز به كليد داره كه خيلي ضايع بازي در آوردن.

در مورد لوازم بدنه وبا پرس و جويي كه من كردم گويا تقريبا در يك رنج هستند. البته مشكل كميابي قطعات تندر كم كم داره بهتر ميشه و ميشه اميد داشت كه قيمت هاش پايين تر هم بياد.

فضاي صندوق تندر كه فراتر از حد تصور هست ولي يكي از بزرگترين ايراداتش اينكه دقيقا پشت سپر و حتي به فاصله حدود يك سانت در پشت جلو پنجره رادياتور كولر و ماشين و فن قرار گرفتن. حتي دينام هم خيلي به اين ها نزديكه و در تصادف از جلو خيلي خسارت پذير تر نشون ميده.

دو ايربگ و ترمز اي بي اس با نشان بوش آلمان هم چيزهايي نيست كه بشه به راحتي از كنارشون گذشت. مخصوصا در اين شرايط كه رويانيان داره شرايط الزام نصب ايربگ و اي بي اس رو دنبال ميكنه. و اگر اين كار عملي بشه ديگه دوره دوره ماشينهاي مجهز به اين سيستم ها خواهد بود.

در مورد قيافه هر كسي يه نظري داره. من طراحي خارجي و مخصوصا داخل 405 رو به اين دو ترجيح ميدم. ولي تو طراحي تندر نخراشيده تر از ريو هست ( نظر شخصي)

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 30 شهریور 1387, 11:46 am 
آفلاين
متخصص الكترونيك
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 11:39 am
اقا رضاي عزيز مقايسه جالبي بود براي من هم انتخاب بين اين دو تا سوال شده بود كه شما خيلي كمك كريديد ممنون :-)

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث  [ 7 پست ] 

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت مي باشد

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد