| نويسنده |
پيام |
|
irarkh يار قديمي

عضو شده در: 25 Oct 2004 پست: 4733
|
تاريخ: سهشنبه Jul 12, 2005 3:49 pm عنوان: تعويض بوش اكسل عقب |
|
|
با سلام
سيستم اكسل عقب رنو 5 از نوع مستقل و همونطوريكه در شكلهاي ضميمه ميشه ديد در هر طرف 2 عدد بوش داره كه در صورت خرابي و از بين رفتن بوشها ميتونه باعث ايجاد خوردگي در لاستيك و به اصطلاح پله كردن لاستيك و همچنين كوبيدن در قسمت عقب ماشين علي رغم سالم بودن كمك بشه همونطوريكه در عكس زير مشخصه لاستيك بوش از بين رفته و مكانيك بي انصاف هم براي جلوگيري از لقي محور عقب چند تا پيچ خودكار كه يكيش تو عكس مشخصه با فشار كوبيده بين بوش در كل ميتونيد نماي بوش بيروني رو هم اينجا ببينيد :
در اين مرحله بعد از آزاد كردن فنر عقب و باز كردن پنج پيچ اكسل عقب در يكطرف و همچنين بيرون آوردن لوله ترمز عقب و باز كردن سيم ترمز دستي و كمك فنر, اكسل يك سمت آزاد ميشه چيزي كه لازم به توضيحه شماي بوش بيرونيه كه دو شكاف مشخص در قسمت لاستيكي بوش ديده ميشه كه هر دوي اين شكافها مربوط به بوش فابريك ميشه و جهت انعطاف بيشتر لايه مياني بوش طراحي شده كه متاسفانه تو نمونه تعويضي اين دو شكاف موجود نيست :
در اين عكس بوش داخلي نشان داده شده :
در اين مرحله بعد از جدا سازي بوشهاي از بين رفته اكسل رو جهت جا زدن بوشهاي جديد آماده ميكنيم :

اين مطلب آخرين بار توسط irarkh در چهارشنبه Feb 22, 2006 9:03 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
وحيد يار قديمي

عضو شده در: 11 Jul 2004 پست: 1834
|
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
شاهين 13 يار قديمي

عضو شده در: 04 Nov 2005 پست: 2384 آدرس پستي: همين نزديكي
|
تاريخ: جمعه Nov 11, 2005 12:54 pm عنوان: |
|
|
سلام و ببخشيد اگه من الان سوال ميكنم بعد از چند ماه از اين مطلب
سوال من اينه كه چرخ عقب من ار پايين چرخ سمت شاگرد به سمت بيرون متمايل ميشه هر از چند وقت . ايا كسي ميدونه دليلش چيه ؟ ممكنه از همين بوش كه شما ميگي باشه ؟ |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: شنبه Nov 12, 2005 9:32 am عنوان: |
|
|
بعد از هر چند وقت يعني چه ؟ يكي از دلايل ميتونه بوش باشه كه در اثر پارگي به وجود مياد به راحتي ميتونيد با چشم چك كنيد البته روي چال بهتره .يكي ديگه هم ميتونه كج شدن محور اكسل (ژامبون) باشه كه در اثر ضربه به وجود مياد . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: پنجشنبه Feb 16, 2006 6:28 pm عنوان: |
|
|
سلام
در مورد بوش اكسل عقب مي خواستم بدونم چه جوري با ميل پيچشي درگير ميشه؟ يعني اينكه بوش وميل پيچشي چه جوري با همديگه فنريت ماشين رو تامين مي كنند؟
آيا ممكن است خرابي بوش موجب از هم خوردن ارتفاع بشه؟
نكته ديگه اينكه چرا بايد براي عوض كردن تراشكاري بشه؟ _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: پنجشنبه Feb 16, 2006 7:52 pm عنوان: |
|
|
Torsion Bar يا همون فنر پيچشي معروف, داخل قسمتي كه هزار خاري شكله و در عكس دوم هست ميشه و با پيچش حول خودش باعث حركت افقي اكسل متصل به اون ميشه .اگر منظورت به هم خوردن ارتفاع باشه بايد بگم انحرافش به حدي كمه كه با نگاه عادي نميشه متوجه شد چون نهايت فاصله هر بوش تا قسمت مياني همونطوري كه در تصاوير مشخصه از 3 ميليمتر هم بيشتر تجاوز نميكنه و معمولا همه بوشها با هم پاره نميشند كه بخواد تاثير مشخصي تو ارتفاع داشته باشه و بيشتر موجب انحراف خود چرخ ميشه .تراشكاري براي اين بهتره كه تراشكار با ظرافت بيشتري بوش مستعمل رو خارج و بدون ضربه بوش جديد را جا ميزنه . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: يكشنبه Feb 19, 2006 2:54 pm عنوان: |
|
|
| irarkh نوشته است: | | Torsion Bar تراشكاري براي اين بهتره كه تراشكار با ظرافت بيشتري بوش مستعمل رو خارج و بدون ضربه بوش جديد را جا ميزنه . |
تراشكاري بهتره يا اينكه لازمه چون من فكر مي كردم بدون تراشكاري و پرس نمي شه بوش را جا انداخت . با اين اوصاف با يه مقدار لوازم ميشه اين كار رو خودمون هم انجام بديم ضمنا ميل پيچشي رو من درست متوجه نشدم هنوز در عكس دوم كه هزار خاري نديدم شايد منظورت عكس سومه ! از طرفي يه نگاهي كه به زير ماشين انداختم حسابي گيج شدم چون انگار براي هر چرخ يه دونه ميل پيچشي هست و به صورت متقابل جا مي خورند . مي توني لطف كني و نقشه اش رو به صورت خيلي ساده بكشي بعد عكس كني و بذاري اينجا ممنون خواهم شد. _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: دوشنبه Feb 20, 2006 9:03 am عنوان: |
|
|
منظور عكس دوم از پائين بود به نظر من تراشكاري لازمه ! درسته كه مكانيك من خودش اينكارو انجام داد ولي اين كار اصلا اصولي نيست چون براي جا زدن مجبور شد كمي جاي بوش رو باز كنه و با ضربه جا بزنه و در انتها براي محكم شدن از خال جوش استفاده كرد كه غلط ترين كار ممكنه (باعث تخريب قسمت لاستيكي ميشه) در مورد نحوه قرار گيري Torsion Bar عقب چون مربوط به اين تاپيك نيست تو PM توضيح ميدم . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: چهارشنبه Feb 22, 2006 2:00 pm عنوان: |
|
|
| irarkh نوشته است: | | Torsion Bar اگر منظورت به هم خوردن ارتفاع باشه بايد بگم انحرافش به حدي كمه كه با نگاه عادي نميشه متوجه شد چون نهايت فاصله هر بوش تا قسمت مياني همونطوري كه در تصاوير مشخصه از 3 ميليمتر هم بيشتر تجاوز نميكنه و معمولا همه بوشها با هم پاره نميشند كه بخواد تاثير مشخصي تو ارتفاع داشته باشه و. |
خیلی ممنون وضعیت Torsion Bar رو فهمیدم چه طوریه
ولی یه سوال داشتم در مورد ارتفاع. اینکه من گفتم ارتفاع به هم می خوره واسه این بود که هزار خاری به بوش متصل میشه و بوش هم با اکسل درگیره. پس تو دست اندازها،اکسل عقب به سمت بالا یا پایین میره و موجب چرخیدن Torsion Bar حول خودش و تامین خاصیت فنری میشه. خوب اگه بوش خراب باشه به این معنی که قسمت لاستیکی خاصیت خودش رو ازدست داده و پاره شده. پس استوانه داخلی و استوانه خارجی درگیر نیستند و تو همدیگه میچرخند. این پدیده موجب می شه که تو دست انداز که اکسل به سمت بالا بره دو استوانه فلزی بوش تو همدیگه بچرخند و دیگه هزارخاری(قسمت گوشواره ای) نتونه همراه اکسل بالا بره و Torsion Bar را بپیچونه. به همین دلیل شما هر چقدر هم که ارتفاع ماشین رو بالا یا پاین ببرید با چند دست انداز ارتفاع برمی گرده و در جایی قرار میگیره که کمک تا آخر بخوابه . یعنی کمک فنر تمام فشار اکسل رو میگیره و این موجب میشه که کمک فنر هم عمرش کاهش پیدا کنه.
آیا این استدلال برای از هم خوردن ارتفاع در صورت خراب بودن بوش اکسل عقب درسته؟ _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
نامي سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Jun 2005 پست: 293 آدرس پستي: بيخيال
|
تاريخ: شنبه Apr 08, 2006 7:53 am عنوان: |
|
|
يه سوال داشتم :
ميخواستم بدونم براي باز كردن اكسل عقب بايد هردو قسمت عقب باز بشه (چرخها)
و اينكه آيا فرم اكسل عقب رنوهاي فرانسوي با سپند تفاوت داره؟
من براي باز كردن اكسل عقب من ماشينم مشكل برخوردم يعني طوري بود كه ميبايست فنر از سمت مخالف اكسل در ميومد. آخر سر خود مكانيك هم هر دو طرفو آزاد كرد تا تونست اكسلو در بياره. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: شنبه Apr 08, 2006 9:40 am عنوان: |
|
|
| نامي نوشته است: | يه سوال داشتم :
ميخواستم بدونم براي باز كردن اكسل عقب بايد هردو قسمت عقب باز بشه (چرخها)
و اينكه آيا فرم اكسل عقب رنوهاي فرانسوي با سپند تفاوت داره؟
من براي باز كردن اكسل عقب من ماشينم مشكل برخوردم يعني طوري بود كه ميبايست فنر از سمت مخالف اكسل در ميومد. آخر سر خود مكانيك هم هر دو طرفو آزاد كرد تا تونست اكسلو در بياره. |
براي باز كردن اكسل يك سمت بايد فنر هر دو سمت خارج بشه + Anti roll bar كه دو سرش رو هر اكسل بسته ميشه .فنر ها به لحاظ قرارگيري ضربدريشون بايد هر دو باز بشند. _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
نامي سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Jun 2005 پست: 293 آدرس پستي: بيخيال
|
تاريخ: شنبه Apr 08, 2006 4:59 pm عنوان: |
|
|
مرسي از راهنماييت .
گرفتم حالا جريان چيه.. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
omid_speed سرعت : 20 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 23 Jun 2006 پست: 165 آدرس پستي: اردبیل-خیابان شاهد
|
تاريخ: چهارشنبه Sep 05, 2007 11:58 pm عنوان: |
|
|
سلام
ببخشید اگه سوالم مربوط به این قسمت نباشه ... اما از وقتی ارتفاع ماشین رو پایین آوردم صدای جار و جور از قسمت عقب ماشین میاد. وقتی هم آروم راننگی میکنی صداش بیشتره...
می خواستم ببینم آیا این صدا از اکسل عقبه یا کمک ها ؟ خیلی ممنون. _________________ تا دور موتورت به منطقه قرمز نرسيده پاتو رو كلاج نزار
=================================
طراحي روي اتومبيل هاي ايراني www.speed.mycloob.com |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|
|