امروز پنج شنبه ژانويه 08, 2009 3:09 pm

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت مي باشد

پاسخ به مبحث  [ 11 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: جستجو در تيونينگ تاك چرا و چگونه؟
پستارسال شده در: سه شنبه ژوئن 12, 2007 5:00 pm 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 05, 2005 2:39 am
مدتها بود كه در مورد يك موضوع تخصصي در زمينه خودرو در پي جواب بودم
به هر دري كه ميزدم به جواب مطلوبم نميرسيدم هر كس يه چيزي ميگفت
حتي دوستان و آشناياني كه تو اين زمينه مدعي بودند...
خلاصه همين چند وقت پيش بود كه يكي از دوستانم به نام احمد وقتي از اين موضوع آگاه شد بهم گفت كه يه فروم تخصصي خودرو ميشناسه كه خودشم چند وقتيه از كاربران اون فرومه
در كل راضي بود منم آدرسو ازش گرفتمو تشكر كردم.
چند لحظه بعد پشت PC ايم بودم نشستمو و آدرسو وارد كردم: http://www.tuningtalk.com
صفحه باز شد از تعداد كاربرا و موضوعات پست شده ميشد به صحت حرفهاي احمد پي برد
توي اين فروم براي هر قسمتي يك تالار مشخص در نظر گرفته شده بود كه كارمو راحتتر ميكرد
ثبت نام كردمو وقتي تالار مورد نظرو باز كردم با انبوه تاپيكها مواجه شدم چند دقيقه اي توشون كندو كاو كردم ولي نتيجه اي نداشت بالاخره خواستم تاپيك مورد نظرمو باز كنم و سوالمو با كاربران حرفه اي اين فروم در ميان بگذارم به اميد يافتن جواب ولي يه دفعه ياد قوانين اين فروم افتادم(جستجو قبل از باز كردن تاپيك!)روي جستجو كليك كردم و موضوع مورد نظرمو تو فيلد مربوطه نوشتم واقعا عجيب بود نتايج جستجو 5673 موردخلاصه با پرويي تموم تاپيكو باز كردم گذران دقيقه ها برام ساعتها بود تا اينكه بعد از چند ساعت آدمين فروم اون زير برام يه پست گذاشته بود
(موضوع مشابه وجود دارد
دوست عزيز لطفا قبل از باز كردن تاپيك از جستجو استفاده كنيد
اين تاپيك قفل و تا 24 ساعت ديگر پاك خواهد شد)!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
متاسفانه با ازدياد كاربران و به تبع ازدياد تاپيكها و موضوعات مختلف در اين فروم اين مورديه كه چند وقتيست از سوي بيشتر كاربران تازه وارد و گاها كهنه كار مشاهده ميشه.
و 90٪ اين مورد رو ميشه به حساب سرچر تقريبا نه كارآمد اين فروم گذاشت
سرچر نسبتا در حد يك كلمه خوب عمل ميكنه ولي هنگامي كه از چند كلمه استفاده ميكنيم اوضاع فرق ميكنه!
اين مورديه كه هم اكنون بيشتر كاربران با اون مشكل دارن(حتي خود من)
به اميد ارتقاء سطح كيفي اين فروم ميتونيم موقتا از روش زير استفاده كنيم:
در وب سايت گوگل در فيلد مربوطه ابتدا كلمه يا جمله مورد نظر را وارد مينماييم و در كنار اون با حفظ يك كاراكتر فاصله پس از وارد كردن كلمه site آدرس فروم رو وارد ميكنيم.
به طور مثال: site: www.tuningtalk.com تيونينگ پژو 206

حالا ميتونيم تفاوت اين دو رو با هم مقايسه كنيم:
روش بالا-->

تصوير

سرچر تيونينگ تاك-->

تصوير

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه ژوئن 12, 2007 5:10 pm 
آفلاين
همیشه حاضر
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه مارس 29, 2007 1:04 pm
آقا محسن ممنون ابتكار خوبي بود منم بارها به اين مشكل برخورد كردم ولي چون روم نميشد مطرحش كنم بي خيال شدم. :-)

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه ژوئن 12, 2007 5:33 pm 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 06, 2006 12:03 pm
من دقيقا همين جمله شما رو سرچ كردم اما با گذاشتن and بين كلمات با توجه به توضيحات سمت راست بالاي صفحه جستجو. و اما نتايج:
---------------------------
بخش :تمام بخش هاي در دسترس
شاخه اصلي سايت: تمام بخش هاي در دسترس
تعداد نتايج: 32
------------------------
شاخه اصلي سايت: تخصصي
تعداد نتايج: 14
------------------------
شاخه اصلي سايت: كلوپهاي خودرو
تعداد نتايج: 4
-----------------------
شاخه اصلي سايت: متفرقه
تعداد نتايج: 6
------------------
همين جمله تيونينگ پژو 206 رو اگه همينطوري بنويسيم و and بين كلمات نگذاريم 4496 مورد بدست مي آيد.
در خصوص تست فني تويوتا هايلوكس هم با همين روش سرچ كردم و يك مورد بدست آمد . ولي بدون and تعداد نتايج به 2644 مورد رسيد.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه ژوئن 12, 2007 5:50 pm 
آفلاين
متخصص الكترونيك
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 05, 2006 11:39 am
سلام
تست كردم خيلي جالب بود البته اين رو هم اضافه كنم توي Advanced Search گوگل هم يه قسمتي داره كه بايد اسم سايت رو وارد كنيم و فقط داخل همون سايت رو ميگرده و نيازي به تايپ اضافه نداره
ولي به هر حال از سرچر فروم قويتر عمل ميكنه :o

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه ژوئن 12, 2007 6:05 pm 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 06, 2006 12:03 pm
البته منم تو گوگل همین جمله تیونینگ پژو 206 رو سرچ کردم نتایج :
تيونينگ پژو 206 site:tuningtalk.com : موارد یافته شده : 1250 مورد ( استفاده از «ي» ع ر بی)
تیونینگ پژو 206 site:tuningtalk.com : موارد یافته شده : 15 مورد (استفاده از «ی» فارسی)

با توجه به مواد فوق و از اونجا که «ی» مورد استفاده در سایت به صورت استاندارد در مرورگر اینترنت اینترنت اکسپلور به صورت ع ر بی تایپ می شود بنابراین گزینه دومی جستجوی قابل قبولی نخواهد بود و جستجوی اولی هم بیش از حد معقول جواب داده است.
همچنین توجه داشته باشید چون تایپ در سایت به صور استاندارد ع ر بی صورت می گیرد و اکثر کاربران از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند کلماتی که «ک» دارند رو نمی توانید با گوگل درست سرچ کنید چون تو سایت «ک» ع ر بی حمزه دار تایپ می شود و در گوگل «ک» فارسی بدون حمزه. مگر اینکه با ویندوز 98 کار کنید که اونم خیلی مورد استفاده نیست.

با توجه به جمیع این جهات به نظرمی رسه که استفاده درست از جستجوی سایت بهترین جواب رو خواهد داد.
(البته من متون بالا رو با مرورگر فایر فاکس نوشتم که با اینترنت اکسپلورر فرق داره و هم «ک» و هم «ی» رو فارسی تایپ می کنه. در عوض دکمه اسکورل لاک دیگه کار نمی کنه و برای شیفت بین فارسی و انگلیسی باید از همون امکان ویندوز استفاده کرد.)

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه ژوئن 12, 2007 6:13 pm 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 23, 2004 12:49 pm
محسن جان اولا خدا خيرت بده كه اين تاپيك رو نوشتي :-) ايشالا تو همين تاپيك همه درست سرچ كردن رو ياد بگيرن تا يكي از مشكلات اصلي فروم (به نظر من مشكل اصلي) حل بشه.

سيستم جستجوي فروم به جز 1-2 ماه اونم 1-2 سال پيش كه مشكلي براش پيش اومد هيچ مشكلي نداشته و مناسب و كافي هست ( براي افراد جستجوكننده نه اونايي كه انتظار دارن بقيه براشون جستجو كنن) ولي به هر حال يه سيستم بر مبناي keyword هست. همونطور كه گوگل و ياهو كه قويترين موتورهاي جستجو جهان هستن ٬ از چندين نتيجه اي كه ميدن چند تاش كمتر ربط داره به موضوع اينم همينطوره. و اينكه چقدر اين سرچ كارآمد و دقيق باشه 99٪ به استفاده كننده و انتخاب keyword ها و انتخاب تيتر و كلمات مناسب از طرف نويسنده مطلب داره.

اينها رو توجه كنين:
2) زبان رسمی اين انجمن فارسی است.مطالب خود را صرفا با اين زبان بنويسيد. از بکار بردن نگارش های نامانوس مانند Pinglish (يا Finglish) باعث می‌شود خوانندگان از خواندن مطلب شما منصرف شوند. (پست هاي پينگليش پاك خواهند شد)
لطفا کلمات تخصصی انگليسی را با حروف انگليسی بنويسيد و از نگارش کلمات انگليسی با حروف فارسی پرهيز نماييد.
سعی کنيد در نگارش خود دقت لازم را بکار گيريد که تا حد امکان غلط های املايی در مطالب کاهش يابد.
به کار گيری نکات فوق در زمينه نگارش، باعث سهولت دسترسی خود شما و ديگران به نوشته ها از طريق جستجو می‌باشد.

9) سعی کنيد مطلب و يا پرسش خود را در قسمتی مطرح نماييد که با موضوع مورد نظر همخوانی داشته باشد. از مطرح کردن پرسشهای خود در قسمتهای نامتناسب پرهيز فرماييد.
ارسال چند باره يک مطلب يا پرسش، به يافتن سريعتر پاسخ کمکی نمی‌کند؛ بلکه صرفا موجب سردرگمی خوانندگان می‌شود.

- برای مطالب خود، عناوین مناسب و متناسب و مرتبط انتخاب کنید. بهتر آن است که عنوان مطلب در چند کلمه نمایانگر محتوای آن باشد. از به كار بردن کلماتی که با هدف جلب توجه به کار برده می‌شوند همانند : کمک ! ، کدوم بهتره ، سلام . چی بخرم و ... و يا كلماتي كه با محتوای مطلب سنخیتی ندارند پرهيز نمائيد ،اين كار موجب گمراهی خوانندگان می‌شود.

10)سعي نمائيد تا از كلمات كليدي در تيتر و موضوع تاپيكها استفاده نمائيد.با اين كار دسترسي سايرين را در مواقع جستجو تسهيل مي نمائيد.

اگه بند ها رعايت بشه نظم و ترتيب فروم بالا ميره و سرچ نتيجه دقيق تري رو به ما ميده و حق كساني كه ميخوان از فروم استفاده كنن ضايع نميشه.

در مورد سرچ هم آقا مهدي توضيح دادن . چيزي كه بايد براي رسيدن به نتايج درست رعايت كرد 1 پاراگراف هست كه خوشبختانه هميشه و هر وقت ميخوايم جستجو كنيم جلو چشممون هست ولي متاسفانه كسي اين 1 پاراگراف رو نميبينه ( خيلي ها دقت نميكنن)
اونم اينه:
جستجوي كلمات كليدي:
روش جستجوي ترکيبي: بين کلماتي که حتما بايد در نتيجه جستجو وجود داشته باشند کلمه And و بين کلماتي که ممکن است در نتيجه جستجو وجود داشته باشند کلمه OR وارد کنيد. قبل از کلماتي که نميخواهيد در نتيجه جستجو وجود داشته باشد کلمه NOT را وارد کنيد. از * براي جستجوي عمومي استفاده کنيد. بعنوان مثال: *چرا* تمام ترکيبات کلمه چرا را جستجو خواهد کرد.

فقط AND , OR همين :lol:
نتيجه رو هم كه آقا مهدي گفتن.

قسمت مهم مشكل مطلب تكراري به رعايت نكردن همين 1 پاراگراف برميگرده. مقداريش به عدم انتخاب تيتر و كلمات كليدي مناسب ــ كه اين بهونه مناسبي نيست چون فقط باعث ميشه چند دقيقه وقت گرفته بشه ولي معمولا مانع رسيدن به نتيجه نميشه ــ و مورد ديگه اينكه بعضيا دوست دارن خودشون تاپيك بزنن انگار هركي تاپيك زد بهش جايزه ميدن و كثر شاءنشون ميشه تو تاپيكي كه از قبل هست موضوع رو ادامه بدن. در حالي كه اين به ضرر خودشون هست چون باتجربه تر ها كه قبلا رو موضوعي كامل بحث كردن و اطلاعات دادن و نتيجه گرفتن دوباره همون رو تكرار نميكنن و بحث براي بار دوم خوب روشن نميشه.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه ژوئن 13, 2007 10:34 am 
آفلاين
يار قديمي
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 25, 2004 10:40 am
ممنون از همه خصوصا آقا مهدي و محمد كه كاملا به نكات كليدي اشاره كردند. موضوع بسيار مفيدي بود :-) به همين علت تبديل به موضوع مهم شد.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه ژوئن 16, 2007 1:43 am 
آفلاين
يار همراه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 05, 2005 2:39 am
بابات توضيحات ممنون
سرچ گوگل هم اصول خاص خودشو داره
اگه عبارتي رو كه ميخواي تو " بزاري نتايج يافته ها كمتر ميشه و...
كه تو خود وب سايت گوگل هم نوشته

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه مارس 05, 2008 7:04 pm 
آفلاين
سرعت : 40 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 06, 2007 11:25 pm
سلام

وقتی که چیزی رو جستجو می کنم، فقط بعضی اوقات عبارات عجیبی میاد! :(

مثلا امروز چیزی رو جستجو کردم این اومد! :shock:

نقل قول:
style="color:#FFA34F">
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color<span>
<b>b>span>:#<span>
<b>b>span>FFA34F<span><b>b>span>"><<span><b>b>span>b
<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>;ز با&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color<span>
<b>b>span>FFA34F<span>
<b>b>span>"><<span>
<b>b>span>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>;د خدمتتون عرض کنم پاترول با موتوراستاندارد البته از نوع <span><b>b>span>z<span><b>b>span> اگه سالم باشه و تنظ&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span>
<b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color<span>
<b>b>span>FFA34F<span>
<b>b>span>"><<span>
<b>b>span>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>;م باشه با گ&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color<span>
<b>b>span>FFA34F<span>
<b>b>span>"><<span>
<b>b>span>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>;ربکس <span><b>b>span>4<span><b>b>span> دنده و دلکو پلا ت&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color<span>
<b>b>span>FFA34F<span>
<b>b>span>"><<span>
<b>b>span>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>;ن&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color<span>
<b>b>span>FFA34F<span>
<b>b>span>"><<span>
<b>b>span>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>; <span><b>b>span>180<span><b>b>span> تا راه م&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color
<span>
<b>b>span>:#
<span><b>b>span>
FFA34F<span><b>b>span>">
<<span>
<b>b>span>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>;ره که خودم تا <span><b>b>span>175<span><b>b>span> تاش هم رفتم ول&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span>
<b>b>span>color
<span><b>b>span>:#<span><b>b
>span>FFA34F<span><b>b>span>"
><<span><b>b>span>b
<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>; ترس&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span>
<b>b>span>="<span><b>b>spa
n>color<span><b>b>span>:#<s><b>b>span>FFA34F<span>
<b>b>span>"><<span><b>b>s
pan>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span><b>b>span>span
style="color:#FFA34F"><b>b>span>b<span><b>b>span>>span style="color:#FFA34F"><b>b>span>span<span><b>b>span>>;دم ادامه بدم البته به ماش&#<<span><b>b>span>span<span><b>b>span> <span><b>b>span>style<span><b>b>span>="<span><b>b>span>
color<span><b>b>span>:#<spa><b>b>span>FFA34F<span>b>span>"><<span><b>b>span>b<span><b>b>span>><span><b>b>span>1740<span

علتش چیه؟
باید چکار کنم تا درست بشه؟

:eek:

با اهدای عضو پس از مرگ زندگی دوباره ببخشیم:

تصوير

قوانین تیونینگ تاک

راهنمای استفاده از تیونینگ تاک

اگر از کسی متنفّری، از قسمتی از خودت که در او هست متنفّری، چیزی که از ما نیست، نمی‌تواند افکار ما را مغشوش کند. (هرمان هسه)

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه مارس 06, 2008 1:46 pm 
آفلاين
سرعت : 40 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 06, 2007 11:25 pm
سلام

امروز دوباره این مشکل برام پیش اومد! :cry:

ولی نوعش فرق می کرد! پست هایی رو که بعد از جستجو آوردم، بعضی هاشون اینجوری هستن، البته اکثرش مشکل "ی" رو دارن و به جای "ی" یه کد می نویسن!
از Character Encoding هم که استفاده می کنم درست نمیشه!
این موضوع حتی برای پست هایی که خودم فرستادم هم پیش میاد! یعنی وقتی پست خودم رو از طرف جستجو میارم، این اتفاق برای اون هم میفته!

ربطی به Mozilla FireFox که نداره؟

لطفا کمک کنین :cry:

:eek:

با اهدای عضو پس از مرگ زندگی دوباره ببخشیم:

تصوير

قوانین تیونینگ تاک

راهنمای استفاده از تیونینگ تاک

اگر از کسی متنفّری، از قسمتی از خودت که در او هست متنفّری، چیزی که از ما نیست، نمی‌تواند افکار ما را مغشوش کند. (هرمان هسه)

بالا
 مشخصات  

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه مارس 06, 2008 8:54 pm 
آنلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2007 5:17 pm
Big Blazer جان

شما با IE هم يه امتحان بكنيد و نتيجه رو اعلام كنيد هر چند كه فكر نكنم ربطي داشته باشه

چون من خودم از FireFox استفاده مي كنم

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث  [ 11 پست ] 

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت مي باشد

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد