مدتها بود كه در مورد يك موضوع تخصصي در زمينه خودرو در پي جواب بودم
به هر دري كه ميزدم به جواب مطلوبم نميرسيدم هر كس يه چيزي ميگفت
حتي دوستان و آشناياني كه تو اين زمينه مدعي بودند...
خلاصه همين چند وقت پيش بود كه يكي از دوستانم به نام احمد وقتي از اين موضوع آگاه شد بهم گفت كه يه فروم تخصصي خودرو ميشناسه كه خودشم چند وقتيه از كاربران اون فرومه
در كل راضي بود منم آدرسو ازش گرفتمو تشكر كردم.
چند لحظه بعد پشت PC ايم بودم نشستمو و آدرسو وارد كردم:
http://www.tuningtalk.com
صفحه باز شد از تعداد كاربرا و موضوعات پست شده ميشد به صحت حرفهاي احمد پي برد
توي اين فروم براي هر قسمتي يك تالار مشخص در نظر گرفته شده بود كه كارمو راحتتر ميكرد
ثبت نام كردمو وقتي تالار مورد نظرو باز كردم با انبوه تاپيكها مواجه شدم چند دقيقه اي توشون كندو كاو كردم ولي نتيجه اي نداشت بالاخره خواستم تاپيك مورد نظرمو باز كنم و سوالمو با كاربران حرفه اي اين فروم در ميان بگذارم به اميد يافتن جواب ولي يه دفعه ياد قوانين اين فروم افتادم(جستجو قبل از باز كردن تاپيك!)روي جستجو كليك كردم و موضوع مورد نظرمو تو فيلد مربوطه نوشتم واقعا عجيب بود
نتايج جستجو 5673 موردخلاصه با پرويي تموم تاپيكو باز كردم گذران دقيقه ها برام ساعتها بود تا اينكه بعد از چند ساعت آدمين فروم اون زير برام يه پست گذاشته بود
(موضوع مشابه وجود دارد
دوست عزيز لطفا قبل از باز كردن تاپيك از جستجو استفاده كنيد
اين تاپيك قفل و تا 24 ساعت ديگر پاك خواهد شد)!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
متاسفانه با ازدياد كاربران و به تبع ازدياد تاپيكها و موضوعات مختلف در اين فروم اين مورديه كه چند وقتيست از سوي بيشتر كاربران تازه وارد و گاها كهنه كار مشاهده ميشه.
و 90٪ اين مورد رو ميشه به حساب سرچر تقريبا نه كارآمد اين فروم گذاشت
سرچر نسبتا در حد يك كلمه خوب عمل ميكنه ولي هنگامي كه از چند كلمه استفاده ميكنيم اوضاع فرق ميكنه!
اين مورديه كه هم اكنون بيشتر كاربران با اون مشكل دارن(حتي خود من)
به اميد ارتقاء سطح كيفي اين فروم ميتونيم موقتا از روش زير استفاده كنيم:
در وب سايت گوگل در فيلد مربوطه ابتدا كلمه يا جمله مورد نظر را وارد مينماييم و در كنار اون با حفظ يك كاراكتر فاصله پس از وارد كردن كلمه site آدرس فروم رو وارد ميكنيم.
به طور مثال:
site: www.tuningtalk.com تيونينگ پژو 206
حالا ميتونيم تفاوت اين دو رو با هم مقايسه كنيم:
روش بالا-->
سرچر تيونينگ تاك-->