| نويسنده |
پيام |
|
حسن ايمپالا سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 12 Jun 2008 پست: 78 آدرس پستي: مشهد
|
تاريخ: پنجشنبه Jun 26, 2008 10:53 pm عنوان: |
|
|
دوستان فكر نميكنيد بوستر ترمز براي رنو چيز جالبي نيست؟ اگه رنو بوستر داشته باشه ماشين كله ميكنه. طراحان فرانسوي عقلشون ميكشيده كه براش بوستر بزارن اما بخاطر اينكه جلوبندي اين ماشين در ترمز بازي ميكنه اينكارو نكردن چون در ترمز شديد ماشين چپ ميكرد و كله ميشد. درسته ترمز رنو قدرت كمي داره اما فكر ميكنم وجود بوسترو براش خطر آفرين باشه ! _________________ >>>Hey Baby, EMINEM Is The King Of Rap & IMPALA Is The King Of The Road<<< |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
هومن ـ رعد و برق سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 07 Jun 2008 پست: 61 آدرس پستي: شيراز
|
تاريخ: يكشنبه Jun 29, 2008 12:41 pm عنوان: |
|
|
منم يه مدت دنباله بوستر بودم ولي مكانيك حرف شما رو زد و منم بيخيال شدم .
ولي فكر كنم برا اين روش نذاشتن كه لاستيك 145 و بدون ارتفاع اونو ساختن و اگه لاستيك 175 و ارتفاع مناسب + استرس بار داشته باشه فك كنم مشكلي پيش نياد. _________________ گفتار نيك كردار نيك پندار نيك |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: يكشنبه Jun 29, 2008 2:51 pm عنوان: |
|
|
| حسن ايمپالا نوشته است: | | دوستان فكر نميكنيد بوستر ترمز براي رنو چيز جالبي نيست؟ اگه رنو بوستر داشته باشه ماشين كله ميكنه. طراحان فرانسوي عقلشون ميكشيده كه براش بوستر بزارن اما بخاطر اينكه جلوبندي اين ماشين در ترمز بازي ميكنه اينكارو نكردن چون در ترمز شديد ماشين چپ ميكرد و كله ميشد. درسته ترمز رنو قدرت كمي داره اما فكر ميكنم وجود بوسترو براش خطر آفرين باشه ! |
شما اگه یه سرچ مختصر انجام بدین به عقل طراحان فرانسوی پی خواهید برد.
اکثرمدل های رنو 5 1300 به بالا دارای بوستر هستند و اینایی که استوک تو ایران هست هم از رو همون مدل ها اوراق شده اند. اصولا اگه با عنوانی به نام آپشن برخود کرده باشید این بوستر برای رنو آپشن بوده . و اغلب در مدل های 900 سی سی نصب نشده. در ایران هم نمی دونم چرا از اول روی هیچ مدلی نصب نکردند.
تو صفحات قبل لینک هاش هم هست. ضمنا به شما بگم که اصلا مشکل کله کردن وجود نداره .
یعنی هیچ مشکلی نداره.
و وجود بوستر به مراتب سرعت عکس العمل ترمز گیری رو افزایش می ده.
من قبلن یه تصادف داشتم که صرفا به خاطر نبود بوستر اتفاق افتاد و همین چند روز پیش از تصادف دیگری نجات یافتم چون بوستر داشتم.
فقط تنها مشکل موجود همان پایین تر گرفتن ترمز نسبت به ماشین های عادی است که با ریگلاژ عقب تا حدودی خوب میشه.
ولی من الان این مشکل رو دارم که بعد ریگلاژ که 2500 کیلومتر کار کردم دوباره ترمز رفته پایین.
یه یارو ترمزکاره می گفت ریگلاژ اتوماتیک لنت های عقبت خرابه و خود به خود ریگلاژ نمیشه. یکی دیگه هم میگفت یارو چرت گفته همچین چیزی نست و ایز این حرفا.
حالا دوستان کسی می دونه ریگلاژ اتوماتیک چیه؟ _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
آرتور سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 30 Mar 2008 پست: 261
|
تاريخ: يكشنبه Jun 29, 2008 9:35 pm عنوان: |
|
|
مهدي جان اگه تو كاسه چرخ عقب رو ديده باشي در قسمت بالا زير پمپ يه پيچي وجود داره كه بين دو تا كفشك قرار مي گيره و فاصله بين اونارو تعيين مي كنه.معمولا وقتي كاسه ترمز رو در مياري يا يكم اون لنت ها ساييده مي شه يا حتي ترمز دستي يه كم از رگلاژ بيرون مياد كه البته همش هم به همون مصرف لنت برميگرده اون اندازه يه كم زياد مي شه و به اصطلاح براي گرفتن ترمز بايد پدالت بيشتر پايين بره تا اون فضا پر شه .حالا ترمز سازها وقتي كاسه رو كامل بستن سر جاش و مهره سرش هم بستن تازه بايد اون پيچ رو كه تو كاسه هست تنظيم كنن براي اين كار پشت كاسه درست زير پيچ هوا گيري يه سوراخ وجود داره كه تعمير كار با استفاده از يه پيچ گوشتي اونو كم و زياد مي كنه كه نه كاسه خيلي راحت بحرخه نه كه گير كنه يه حالتي مثله يه نمه درگير شدن لنت.واما رگلاژ اتومات كه رنو نداره(حداقل مال مدل قديم ها نداره) به صورتي هست كه وقتي در اثر فرسايش اون فاصله به وجود مي ياد اين رگلاژ رو كه مكانيك با دست انجام ميده اون اتوماتيك پر مي كنه .اگه ماشينت رگلاژ اتومات باشه كه من فكر نمي كنم راه رگلاژش اينه كه بذاري تو دنده عقب و دو سه بار ترمز اساسي بگيري چون تمام رگلاژ اتومات ها تو دنده عقب رگلاژ مي شن و اون فضاي خالي رو پر مي كنن .اگه نه كه از پشت همون كاسه چرخ اينكارو انجام بده .من هفته قبل انجامش دادم خيلي آسون بود من كه بتونم پس همه به راحتي انجامش مي دن
باز اگه سوالي بود من در خدمتم _________________ RENAULT 5 GTL |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: پنجشنبه Jul 03, 2008 2:28 pm عنوان: |
|
|
دستت درد نکنه آرتو جان
من کاسه چرخ و سیتم ترمز و دستیش به شکل زیره:
این ریگلاژ اتوماتیک نداره؟
هر چی دنده عقب دستی می کشم اتفاقی نمیفته.
عکس کسی از سیستم ریگلاژ اتوماتیک نداره بزاره؟
راستی یه تجربه بگم از بوستر بستنم . که اگه کسی بست حتما این کار رو انجام بده.
پارسال تو زمستون بود که ورودی کردستان به تونل رسالت تو ترافیک یهو دیدم ماشین به پت پت افتاد و خاموش شد. ماشین روشن می شد با بدبختی ولی اگه گاز زیاد نیم دادم خاموش می شد و یه صدای فس فس خیلی بدی هم میومد. اون موقع هنوز ترمز نزده بودم ولی حسم این بود که یه بلایی تو قسمت مکش ماشین افتاده.
با بدبختی زدم کنار اینقدراعصابم به هم ریخته بود که نقهمیدم ترمز زیر پا سفته
اومدم بیرون و یه خورده این ورو اونورش رو چک کردم . تازه تاریک هم بود و چراغ در آوردم و روشن کردم تا یه هو چشمم افتاد به سوپاپ روی بوستر. در پوشش پریده بود و سر جاش نبود . شانسم زد اون دور و برا پیدا کردم و جا زدم و چند تیکه چسب هم بهش زدم و خوشبختانه درست شد.
خلاصه مستقیم رفتم دم یه لوازم فروشی و سراغ سوپاپ بوستر گرفتم که اگه داشته باشه ببرم ببینم به این می خوره یا نه. وقتی فهمید من چی می خوام گفت آهان شما نمکدونی بوستر رو می خوای از اول بگو!!!!
یه نمکدونی پیکان گرفتم و کاملا شبیه فابریکش بود. جا زدم و مشکل حل شد.
این هم تجربه ای اندک ولی قابل توجه. _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
هومن ـ رعد و برق سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 07 Jun 2008 پست: 61 آدرس پستي: شيراز
|
تاريخ: جمعه Jul 04, 2008 8:56 am عنوان: |
|
|
سلام دوستان
تو اين عكس ها ريگلاژ مشخصه
تو اين يكي هم از پشت كاسه چرخ گرفتم سوراخ مشخصه
البته اين عكسها رو قبل از تميز كاري و سرويس گرفتم بعد تميزش كردم !!! _________________ گفتار نيك كردار نيك پندار نيك |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: جمعه Jul 04, 2008 11:06 am عنوان: |
|
|
پس سیستم مدل قدیمیا انگار فرق می کنه.
ماشین من به نظر می رسه ریگلاژش اتوماته که فکر کنم خوب کار نمی کنه.
پس بگو آرتور که گفت زیر پیچ هواگیری یه پیچ رگلاژ هست همش با خودم فکر می کردم توهم زده خضرو خان یه پیچ براش اونجا قرار داده  _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: جمعه Jul 04, 2008 2:12 pm عنوان: |
|
|
مهدي جان من كه نگفتم تو دنده عقب ترمز دستي بكش گفتم يه مسير كوتاهرو تو دنده عقب برو بعد يه هو بزن رو پدال ترمز اگه اتومات باشه رگلاژ مي شه ولي به نظر م شما ترمز دستي(زير اتاق با دو تاسيم بسته مي شه به دسته ترمز دستي)رگلاژ نبست .ببين كاسه چرخت همين جوري راحت دراومد يا اول از يه جا شلش كردي؟ _________________ RENAULT 5 GTL |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: جمعه Jul 25, 2008 7:43 pm عنوان: |
|
|
دوستان اونروز كه پيش آرميك بودم داشت رو اين رنو بوستر مي بست
يكم كه تو اين تاپيك توجه كردم فهميدم كه اكثر بچه ها با بوسترشون مشكل دارن ازش كه پرسيدم منو برد از نزديك بوستر رو ديدم لنگه مال مهدي احسان بود پمپشم همون بود .اول ازش پرسيدم كه رنو پمپ دو مدار نداره گفت چرا اما خروجي هش به صورت نر هست يعني مهره نيست به صورت پيچه و با اين لوله فولادي هاي روش نمي خونه .راجع به پايين گرفتن پرسيدم گفت ربطي به قلاف فرمون نداره و تنها فرق قلاف بوستر دار همون بزرگ بودن و 4 پيچ بودنش هست كه همه مثل آقا مهدي با تراشكاري رديفش مي كنن ااماا نكته مهمممممم اينكه بوستر رنو تو مسيرش يه حد مي نيمم داره تا يه جد ماكزيمم كه اگه به اون زاويه دقت نشه ما تنها 50 درصد كارايي بوستر رو مي تونيم ازش بگيريم يعني پدال كه مي زنيم زاويه درست نيستش و ... ربطي هم به پايين و بالا گرفتن نداره .حالا اون اول به من نقشه بوستر و زواياشو نشون داد(يه كاغذ بود مال عهد عتيق ) بعد بوستر رو بست رو يه گيره با نقاله و گونيا شروع كرد زوايا رو حساب كردن بعدش با يه گوه (يه شي مثلث شكل ) شروع كرد قالب گرفتن بعدشم داد تراشكار درست كنه واسش از روش.يعني اون تيكه رو بين بدنه و بوستر قرار ميده تا بوستر به صورت عمود تر نسبت به خط قايم قرار بگيره .اميدوارم منظورم رو فهميده باشين.يعني بوستر كامل رو اتاق نمي شينه و يه زاويه داره باهاش .مي گن همه چي يه فوت كوزه گري داره هاااااااا اين اون فوتست .حالا اين دفعه رفتم بازم اطلاعات ميگيرم ازش شايد خودمون بتونيم اون گوه رو درست كنيم خدا رو چه ديدين  _________________ RENAULT 5 GTL |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: شنبه Jul 26, 2008 3:36 pm عنوان: |
|
|
خوب من یه همچین حدسی می زدم که ممکنه ته پدال چون کاملا مماس با اهرم بوستر نمیشه . یه مقدار از حرکت پدال صرف رسیدن تا نقطه مماس شدن میشه. ولی اونقدری بهش توجه نکرده بودم.
اگه اینقدر تاثیر داره میشه حلش کرد.
دوباره چک میکنم ببینم چطوریه؟ _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: شنبه Jul 26, 2008 3:51 pm عنوان: |
|
|
من خودم بوسترندارم اما تا اونجايي كه من ديدم و فهميدم ازاون يارو ورقه هه بدنه هايي كه روش بوستر سوار مي شه دراون قسمت شيب كمتري نسبت به اتاق هاي داخل ايران دارن يعني به نسبت صاف تر هستند تو ورقه يادمه يه جا زاويه 37 درجه ديدم البته نوشته هاش فرانسوي بود و من فقط عكساشو نگا كردم مثل دوران بچگي
خودشم با نقاله هي زاويه 40 رو مي گرفت اما هر كاري مي كردم نمي تونستم درك كنم چيو اندازه مي گيره در همين حد ديدم كه يه ورق بست به گيره كه وسطش سوراخه بعد بوستر رو گذاشت روش 1 پيچ پايين رو بست بعد شروع كرد با خطكش و نقاله اندازه بين اون ورقو بوستر و اندازه گرفتن از اون طرف هم با شيش پدال بازي مي كردو عقب جلو مي كرد .باز نياي بگي جو گير شدم ها  _________________ RENAULT 5 GTL |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
khashayar سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
 عضو شده در: 13 Aug 2007 پست: 221 آدرس پستي: تهران -سعادت اباد
|
تاريخ: يكشنبه Jul 27, 2008 7:59 am عنوان: |
|
|
من منظورت رو از بوستر دومداره نفهميدم ولي ماشين من بوسترش به قول فروشبده اش توي شوش فابريك رنو5 بوده و طرف به همراه بوستر يه غلاف فرمون هم بهم داد كه ميگفت مال رنوهاي بوسترداره. البته من از اون غلاف فرمون نتونستم استفاده كنم چونكه جاي سوييچ اون مدل بالايي بود (سمت راست فرمون) ولي ماشين من سوييچش سمت چپه. مكانيكم هم (كه به مهارت و دانشش ايمان دارم) بعد از اينكه مال خودمو بست رو ماشين گفت پدال ترمزت يه كمي پايين ميگيره بخاطر اينه كه غلاف فرمون مال بوستردار نيست. الان هم ترمزام همه چيش عاليه فقط دوسه سانت پايينتر از حد نرمال ميگيره. البته صحبت آرميك هم منطقي به نظر مياد و نميشه گفت كه اشتباهه
اين عكس رو قبلا مهدي احسان عزيز گذاشته بود كه شبيه بوستر ماشين منه (اگه اشتباه نكنم)
http://r1223.adelex.fr/R1223/HPIM1923.JPG |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
hamedsw شروع حركت

عضو شده در: 06 Jun 2008 پست: 48
|
تاريخ: پنجشنبه Aug 14, 2008 1:04 pm عنوان: |
|
|
من هم خيلي دوست دارم كه ترمز رو تقويت كنم اما متاسفانه تو شهر ما كسي اين دانش رو نداره.
حالا ترمز ود رنو كه خوبه مال من ترمزش مشكل داره وقت نكردم برم درست كنم و به همين عادت كردم!(در حقيقت ترمز صفر) برام دعا كنيد بلاملايي سرم نياد با اين طرز رانندگيم. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|
|