D.Daneshjoo نوشته است:
3284 نوشته است:
D.Daneshjoo نوشته است:
3284 نوشته است:
سلام دوستان
میگم به نظرتون این8.5 میارزه
میگفت در حد صفره ولی 73000تا کار کرده بود مدل 78 گیربکش هم اتومات ظاهرا
ظاهر امر هم خیلی تمیز بود

ماشین بدی نیست ، مال یه پسر اصفهانی جوونی به اسم امید بود اون موقع ها که دنبال شاسی بلند بودم دیدمش ( هنوز هم همونه صاحبش ؟ )
فقط تنها ایرادی که من توی سواریش دیدم ، این بود که توی سرعت بالا ، یه مقدار لرزش داشت ، که خودش میگفت به خاطر لاستیکاشه !! ولی دقیقآ همین لاستیک ( Kumho Road Venture MT ) الان زیر چروکی چیف خودم هم هست ، و ذره ای لرزش و زبری نداره ...با 1-2 نفر حرف زدم ، میگفتن شاید گاردنش از بالانس خارج شده ! ولی در مجموع ماشین تو چشم و تمیزی هست ، رنگش خیلی باحاله !! دوسش دارم !! داخلش هم خوبه .
یه چیز دیگه ، لاستیک هاش هم رو به اتمامه ، 30-40 % بیشتر نمونده از عاجش ... ولی رینگای توپی داره .
راستیاتش من دم یه بنگاه دیدم این ماشینو و خبری از فروشنده ندارم
به نظرتون میارزه این قیمت؟
بنگاه "وحید" منظورتون هست !؟؟
راستش این که این قیمت می ارزه یا نه ، به شخص خریدار بر میگرده !! چون باید برای خودت ارزش داشته باشه و با خریدت حال کنی !! حرف بقیه مهم نیست !

من خودم وقتی یه ماشینی چشمم رو میگیره و میره توی دلم ، دیگه تا نگیرمش راحت نمیشم !
ولی در مجموع ماشین خوبیه . تا 7 اینا بگیریش بالا نگرفتی به نظر بنده ی حقیر !!البته همونطور که مهدی خان فرمودن ، سعی کن این ماشینا رو با خود صاحبش معامله کنی . چه کاریه بخوای شکم بنگاهی و دلال رو پر کنی الکی !!
جناب توافقی ، ارادتمندم .... بدجور !!!
سلام..............................
من از نزدیک دیدمش به نظرم 4.5 بیشتر نمی ارزه.........................
اگه میخوای همون اصفهان یه 78 خیلی تمیز هست...........................حدود 5.5-6...................
اینو شهریور میخواستم 6.5 بخرم گفت 7 یه کلام
کلن دمه بنگاه وحید کالیفرنیا هر ماشینی هر قیمتی گفت 2تومن کمتر میارزه