دوستان به علت جاده روی(!) بسیار، و گیرهای پلیس خدمتگذار به اینجانب، بهتر دیدم با تهیه ی لوازمی این گیرها را رفع کنم. حال بماند که زمستان تمام شد و رو سیاهی به زغال ماند اما هنوز در نقاطی که من تردد دارم هم برف هست هم گیر پلیس. به هر حال... خواستم اقدام کنم برای خرید زنجیر چرخ سایز 185 که روی جعبه اسم 405 درج شده بود. به هوای همسانی سایز لاستیک با 206 رفتم جلو که بعدا کاشف به عمل اومده ظاهرا سایز خود دانه های زنجیر باهم متفاوت است و 206 گویا دانه ریزتر است که برای سامانه (!) ای بی اس هم مشکلی ایجاد نکند. اینها البته توضیحات فروشنده یی بود که خود زنجیر مخصوص 206 را نداشت و متمدنانه از فروش (انداختن!) زنجیر 185 پژو 405 به خودداری کرد.
از آنجایی که هزینه لاستیک یخ شکن بالاست و در کل جایی نیستم که استفاده چندانی داشته باشد و حداکثر 10 روز در سال برف در خیابان باشد که شکر خدا امسال حتی یکروز هم نبود، پس دور آن را خط میکشیم. چه اگر رینگ هم بخوایم بهش اضافه کنیم هزینه الکی میره بالاتر.
میماند زنجیر. و این پوشش لاستيكي چرخ ضد لغزش.

قیمت: 23.000

قیمت: 95.000
میفرمایند:
نقل قول:
جنس اين محصول از ابريشم مي باشد و دقيقا ْ كار زنجير چرخ را انجام مي دهد با اين تفاوت كه زنجير چرخهاي معمولي به سيستم جلوبندي خودرو آسيب مي رسانند ولي اين محصول هيچ آسيبي به خودرو نمي رساند و كار با اين محصول بسيار راحتتر از كار با زنجير چرخهاي معمولي مي باشد و با اين محصول مي توان با سرعت 80 كيلومتر بر ساعت بر روي برف و يخ حركت نمود.
البته زنجیر چرخهای لاستیکی و پلاستیکی هم هستند که ظاهرا در این مدت مورد پسند و اقبال مشتریان به دلیل کیفیت نازل و عدم کارایی، واقع نشده اند.
سوال: این پوشش لاستیکی ارزش اضافه پرداخت را دارد نسبت به زنجیر چرخ؟ و آیا کارایی لازم رو داره مثلا وقتی تو گردنه 30 سانت برف نشسته میره بالا؟ (یکم راستش خودم بعید میدونم!)
سوال: این دانه درشت بودن و دانه ریز بودن زنجیر برای 206 حقیقت دارد؟ گویا فاصله بین قسمت عقبی لاستیک با متعلقات پشت آن کم بوده (کمک و ...) و اگه زنجیر به اصطلاح زمخت تری استفاده بشه (مخصوص 405 مثلا) مشکل ایجاد میشه.
پ.ن: از ادغام 4 تاپیک، یک تاپیک نیمچه جامع زایانده شد.