عضويتپرسش و پاسخجستجوورود

امروز 03 سپتامبر 2010, 10:40

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

قوانين انجمن

1. قوانین تیونینگ تاک :arrow:
2. راهنمای استفاده از فوروم :arrow:

- لطفا پیش از ایجاد تاپیک جدید، به وسیله ی گزینه جستجو، از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1008 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 68  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: اگه بدوني بنز معماري چيه؟
پستارسال شده در: 02 فبريه 2010, 19:43 
آفلاين
سرعت : 40 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 07 فبريه 2008, 10:09
نوع خودرو: MB220W115
(یه کم غیبت اگه برای آروم شدن اعصاب باشه درددل محسوب میشه و اشکال نداره)
این همون لیموزینه که چند صفحه قبل عکسشو گذاشته بودم! ببینید به چه روزی افتاده!!!تصوير
ای خدااااااااااااااااااا :cry:
این چه جونوریه؟!!!!!!! ببین داره چه بلایی سر این ماشین نازنین و کمیاب میاره!!!؟ :cry: ماشین دیگه گیر نیاورده روش هنرمندی کنه!!؟تصوير
هر روز که میبینمش یه گند جدید زده تو ماشین!تصوير
سپرهای عقبش رو ببینید. دوتا لوله جوش داده بین سپر و اتاق!تصوير بجای گوشه سپر هم ورداشته سپر جلو رو نصف کرده و برعکس چسبونده به ماشینتصوير
این 230.2 هم جدیده!!!؟ 6 رو کنده 2 جسبونده جاش!!! ماشین دوسیلندره!!! :-(

تصوير

اینم گندکاری دیروزش!!تصوير
چراغ عقب رو ببینید!!!!!!؟ دوتا طلق رو بریده چسبونده به هم!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی اعصابمو خرد میکنه!!تصوير صاحبشو ببینم گوششو گاز میگیرم :P
تصوير

از جلوش عکس نگرفتم!!! کاپوت و جلو پنجره 220 رو گذاشته روی 230!!! یه وجب لاش باز مونده!!!تصوير

وبلاگ عشق ماشین های قدیمی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 03 فبريه 2010, 13:12 
آفلاين
سرعت : 26 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 ژوئن 2005, 03:21
نوع خودرو: لندرور
ای خدااااا ! این ماشین دست کی افتاده. حیف.

نرم افزار حسابداری

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 03 فبريه 2010, 14:10 
آفلاين
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

تاريخ عضويت: 23 جولاي 2009, 00:45
نوع خودرو: W124
عجب آدم خلاقیه! بنزه بدبخت گیر کی افتاده.از الان عاقبتش معلومه... :cry:
نقل قول:
راستی اینم بگم. چندروز پیش سوزن و ژیگلور کاربراتور رو عوض کردم

جنس اصلیش مگه گیر میاد؟ من سوزن 230 رو عوض کردم همینطوری شد. سرعتم تخته گاز 110 بالاتر نمیرفت!! اما خاموش نمیشد. ولی بعدا با سوزن خودش درست شد. سوزن 30 سال کارکرده خودش هرچی باشه باز از این متفرقه ها بهتره. اصلیشو من هرچی که گشتم نوشو اینجا پیدا نکردم. فقط روی کاربراتور های استوک بود که میشد توش سالم هم پیدا کرد.
خاموش شدنش هم یبار ماشین من اینطوری شده بود. درجا گاز میدادم دور که میومد پایین انقدر میومد پایین که خاموش میشد. بعدا زنگ زدم به مکانیک گفت توی او محفظه روغن کاربراتور یکم روغن هیدرولیک بریز که ریختم و بعد از چند دقیقه درست شد

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 03 فبريه 2010, 15:06 
آفلاين

تاريخ عضويت: 16 آگوست 2008, 15:29
سلام
حیف این بنز اینو من یه بار سمت میدان توحید دیدم داشت مسافرکشی میکرد جالبه قالپاق گل واسش انداخته به هر جهت خدا شفاش بده
سوزن رو حتما استوک اصلی بگیر چون اینایی که تو بازار هست اصلی نیستن
ماشین منم چند وقته خیلی بد کار میکنه خوب گاز نمیخوره مثل قبل زور نداره به گاز دادن دیر واکنش نشون میده و اگه یهو گاز بدی عطسه میزنه باید ببرم کاربراتورشو نشون بدم
یه سئوال داخل کاربراتور هیچ فیلتری یا صافی واسه بنزین ورودی نداره که احتیاج به سرویس یا تعویض داشته باشه؟ اگه نداره یعنی اگه اشغال تو بنزین باشه یه سره میاد تو کاربراتور؟
الان اون سوزن مخزن روغن کاربراتور رو نگاه کردم دیدم کلا کیپ شده در اوردم انداختم تو بنزین ببینم چی میشه این سوزنه نو داره بگیرم؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 03 فبريه 2010, 17:25 
آفلاين
نماد کاربر

سلام
سوزن و ژیگلور همینه ولی ایرانیه!
ساسات رو یه کم ساعتگرد چرخوندم درست شد، اما گاز زیاد میخوره! :-x بعدشم وقتی ماشین گرم میشه ساسات بر میگرده عقب دوباره همونطوری میشه! :sad:

یه سوالی! این ژیگلوره سوزنش تا ته نمیره تو! نیم سانت بیرون میمونه! درسته؟ سوزن قبلی هم با این ژیگلوره همینطوره!

فکر میکنم هرچی هست زیر سر همون شیر برقیه هست! فردا دوباره ژیگلور قبلیشو ببندم ببینم چی میشه!؟
راستی فنر بالای پیستون اگه شل یا سفت باشه چقدر تاثیر داره؟ ممکنه مال اون باشه؟ آخه یه کم کشیدمش :-D

آخه جمعه میخوام برم جایی! باید سالم باشه!

داخل کاربراتور فیلتر نداره! فیلترهاش سر راهیه!(که مال من هم نداره!) توی پمپ بنزین هم فکر میکنم داشته باشه!(خیلی سال پیش مال بابابزرگمو باز کرده بودم.دقیقا یادم نیست!)

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 03 فبريه 2010, 21:39 
آفلاين

سوزن رو دقت نکردم ببینم چقدر بیرون میمونه ولی ساسات رو زیاد ساعت گرد بچرخونی هم زیاد گاز میخوره هم دیر از رو ساسات در میاد
سوزن ایرانی رو چند گرفتین؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 03 فبريه 2010, 23:03 
آفلاين
نماد کاربر

alireza niazi نوشته است:
سوزن رو دقت نکردم ببینم چقدر بیرون میمونه ولی ساسات رو زیاد ساعت گرد بچرخونی هم زیاد گاز میخوره هم دیر از رو ساسات در میاد
سوزن ایرانی رو چند گرفتین؟

بله میدونم! مصرفش هم زیاد میشه!! :x تا اونجا پیچوندم که اون دوتا خطها با هم یکی بشن! یه ذره عقبتر میاد خاموش میکنه!
فردا دوباره همون قبلی رو میذارم روش تا ببینم چی میشه!؟
شاید برم بگردم یه کاربراتور سالم و کامل 220 (شاید هم کاربراتور 230) براش پیدا کنم.
آخه بعضی سولاخهاش هم گرفته! سوراخ وکیوم دلکو کار نمیکنه! لوله هایی که زیرشه واسه کنیستر کار نمیکنه! برگشت بخار بنزینش کیپه!
با بنزین و سرنگ شستم :cool: بازم خوب باز نشد!

سوزن و ژیگلور توی یه بسته بودن 8 تومن!

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 06 فبريه 2010, 17:37 
آفلاين
نماد کاربر

سلام دوستان
کاربراتور رو که به دلیل سرمای شدید هوا نتونستم برم بازش کنم.
اما بریم سراغ فرمون :)
دیروز هم که نبودیم و قشنگ یه دو سه روزی رنگش موند و خوب خشک شد.آخر سر هم یه پولیش و واکس زدم روش تووووووپ تووووووپ شد :)
فقط یه مشکلی داره!تصوير اون هم اینه که دایره چرمی وسطش خوب پر نمیشد مجبور شدم چندبار رنگ بزنم و همین باعث شد که طرح چرمش پر بشه و یه دست بشه! یعنی الآن وسطش رو از نزدیک که ببینید چین و چروک چرم رو نداره!
عکس اول همون دایره چرمیه که دیگه چرمی نیستتصوير
تصوير

عکس دوم همه قطعات فرمون به صورت منفصل و جدا از هم رو نشون میده که هرکدومشون رو به صورت جداگانه مرتب و رو به راه کردم. :cool:

تصوير

عکس سوم فرمون تکمیل شده از روبرو

تصوير

عکس چهارم فرمون کامل شده که از نیمرخ گرفتم که سیاهی های بالای فرمون و پشتش هم تا حدودی دیده بشه!

تصوير

دلم داره بال بال میزنه برم ببندمش رو ماشین :) اما گفتم بعد از تعمیر کاربراتور ببندمش که کثیف نشه! حالا باید یه جفت دستکش هم بذارم واسه رانندگی :cool:
چشم. هروقت بستمش روی ماشین حتما عکس میذارم.

(چرا عکس آپلود رو فیلتر کردن؟ اونکه ایرانی بود و مورد دار نبود!! اه! همه عکسهای تاپیکمون از بین رفت!!!تصوير)

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 08 فبريه 2010, 00:22 
آفلاين
سرعت : 50 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 16 ژانويه 2009, 21:35
نوع خودرو: Musso/MB280S/Peug206
به به، مبارکه، نو شده ماشالله.

رنگ روی چرم وسط بخاطر نرم بودن چرم خراب نمیشه؟ :ques:

تصوير

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 08 فبريه 2010, 16:24 
آفلاين
نماد کاربر

سلام
اول جواب علیرضاخان:
مرسی. ممنون :grin: فعلا گذاشتمش تو اتاق، هی نگاهش میکنم و کیف میکنم :) ایشالا بنز شما هم همه کارهاش تموم بشه و یه لذتی ببریم :)
چرمش نرم نیست! زیرش اسفنج فشردست و روش هم پلاستیک طرح چرمه! مثل داشبرد. بعدش هم اینکه اونجا زیاد دست نمیخوره که خراب بشه! بوقش اون استیل دورشه! :lol:

چند روز پیش یه آفتامات دینام(از همین الکترونکیها) مخصوص بنز خریدم 3تومن. بستم رو ماشین دیدم بازم وقتی گاز میدم تسمه سوت میزنه! امروز یه تسمه نو خریدم و عوض کردم خوب شد. این یادتون باشه تا بعدا بگم.

و اما کاربراتور!
امروز رفتم مکانیکی سر کوچمون پرسیدم که سوزن باید تا آخر بره توی ژیگلور تا قطع کنه یا باید بیرون بمونه!؟ ماجرا رو براش توضیح دادم و گفت نه! باید وقتی تا ته میره تو کیپ کنه! بعد با اون شیر زیرش تنظیمش کنی!
من هم یدونه از سوزنها رو نفله کردم و بستم سر دریل و ژیگلور رو باهاش فیت کردم. یعنی گذاشتم توی ژیگلور و با دریل چرخوندمش تا میزون هم بشن! حالا وقتی که میرسید پایین قطع میکرد.
کاربراتور رو باز کردم و ژیگلور رو عوض کردم و واشرهای کاربراتور رو هم انداختم روی مقوا و دوباره درست کردم و بستم. خوب روشن شد اما بازم خاموش میشد. یه کم به گاز و ساسات و اینا ور رفتم و تنظیم شد. دیگه خاموش نمیشه! اما وقتی ماشین گرم میشه دوباره همون بساطه! درضمن دورش هم زیاد بالا نمیره! مثلا قبلا با دنده یک 50تا میرفت الآن میاد روی 30 میمونه!

اونیکه گفتم یادتون باشه واسه اینجا بود: وقتی سرباطری رو بر میدارم یا دینام رو قطع میکنم، دیگه نه خاموش میشه نه دورش محدود میشه! توی برداشتن سرباطری بهتر جواب میده! چون با قطع کردن دینام آز آفتامات بازم یه پسماندی توش میمونه!

حالا به نظرتون مشکل چیه؟ دینام رو باید چیکار کنم؟ ممکنه این دینام مال خودش نبوده باشه و ضعیفتر باشه؟ یعنی باید دینام با جریان دهی بیشتر ببندم روش؟ یا این هم مثل چیزای دیگه میتونه از کثیفی باشه؟ :cool:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 08 فبريه 2010, 17:24 
آفلاين

سلام
والا منم سر از مشکل برق ماشینم در نیاوردم ولی چند روز پیش که نشون باطری ساز دادم گفت خودت دینامو باز کن احتمالا ذغال دینامت کوتاه شده باشه اگه بالشتک دینام نو اصلی هم پیدا کردی عوض کن منم چون همیشه کارها برعکسه بالشتک استارت نو فابریک بوش دارم ولی یالشتک دینام ندارم الانم میخوام دینامو بازش کنم به گفته خودت ممکنه از کثیفی باشه و سرویسش ضرر نداره

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 09 فبريه 2010, 03:45 
آفلاين

تاريخ عضويت: 23 جولاي 2009, 00:45
نوع خودرو: W124
علی آقا من نفهمیدم چی شد :-D مگه قبلا درست نبود؟ بعد از عوض کردن سوزن ژیگلور مگه اینجوری نشد؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 09 فبريه 2010, 09:14 
آفلاين
نماد کاربر

سلام
alireza niazi نوشته است:
سلام
والا منم سر از مشکل برق ماشینم در نیاوردم ولی چند روز پیش که نشون باطری ساز دادم گفت خودت دینامو باز کن احتمالا ذغال دینامت کوتاه شده باشه اگه بالشتک دینام نو اصلی هم پیدا کردی عوض کن منم چون همیشه کارها برعکسه بالشتک استارت نو فابریک بوش دارم ولی یالشتک دینام ندارم الانم میخوام دینامو بازش کنم به گفته خودت ممکنه از کثیفی باشه و سرویسش ضرر نداره

دینام ماشین شما کم شارژ میکنه! ولی مال من انگار که زیاد شارژ میکنه! (فرزین بیا بگو با آمپر متر بخوام تست کنم باید چند آمپر به باطری بده؟یه آمپرمتر عقربه ای 30 آمپری دارم) پس نمیتونه از کثیفی یا کوتاه شدن ذغالش باشه! ممکنه بوشش گشاد کرده باشه؟ :sad:

Mohammad E نوشته است:
علی آقا من نفهمیدم چی شد :-D مگه قبلا درست نبود؟ بعد از عوض کردن سوزن ژیگلور مگه اینجوری نشد؟

خودم هم هنگ کردم :div: قبلا هم اگه یادتون باشه گفته بودم که توی گاز دادن یهویی سوت میزنه و با قطع کردن آفتامات دینام دیگه سوت نمیزنه! پس قبلا دینامه مشکل داشته! حالا که ژیگلور رو عوض کردم زورش کم شده! حتی وقتی که درجا چندتا ترمز پشت هم میزنم دور موتور افت میکنه!

آهان! اینم بگم که قبلا وقتی گرم میشد حتی اگه ساسات رو برمیداشتم هم کار میکرد. اما الآن یه کم خلاف ساعت میگردوم خاموش میشه! جهت ساعت هم میگردونم پت پت میافته! فقط وقتی که خطهای نشونه با هم یکی باشن خوب کار میکنه!(که اونم صبحها که سرد میشه زیاد میشه و باید یه کم لاف ساعت بگردونمش تا روشن بشه!!!!!!! :( )

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 09 فبريه 2010, 12:54 
آفلاين
نماد کاربر

خب دوتا خبر
ماشین رو با هزار پت و پت بردم پیش همون مکانیک خودش :chol: داستان رو گفتم و... ژیگلور رو باز کرد گفت اینا پیکانیه!!تصوير تهش تپلتره!
با یدونه اصلی عوضش کرد و میزون شد.
بعدشم گفت که اصلا نباید کیپ کیپ بشه!باید وقتی میره پایین کم بشه نه اینکه کیپ کنه!
شتابش که عالی شد :-x حالا باید یه بار بنزین بزنم و صفرش کنم ببینم مصرفش درست شد یا نه؟
قبلش هم مشکل از سوزنه بود که با ژیگلور عوضش کردم.
دینام و ترمز و اینا هم دیگه مشکلی نداره! همه اینا بخاطر همون کاربراتوره بود که زور موتور رو کم کرده بود :da: (البته تعویض تسمه رو میخواست)

خب حالا بریم سراغ دومی:
فرمون رو بستم رو ماشین :)
آخ که چه کیفی میده! :) بیخودی نیست سفیدش خداتومنه!!!! چون با جلوداشبرد کنتراست داره کاملا فرمون رو احساس میکنی و از رانندگی بیشتر لذت میبریتصوير
این هم عکس هاش:(ببخشید که اینبار یه کم شلخته عکس گرفتم)
تصوير
تصوير
تصوير

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 09 فبريه 2010, 12:59 
آفلاين
سرعت : 26 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 05 نوامبر 2007, 11:20
نوع خودرو: LR3-MB220-VW1302
خيلي قشنگ شده :-) 400 هزار صرفه جويي كردي :wink:

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1008 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 68  بعدي

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به: