سلام
اول جواب علیرضاخان:
مرسی. ممنون

فعلا گذاشتمش تو اتاق، هی نگاهش میکنم و کیف میکنم

ایشالا بنز شما هم همه کارهاش تموم بشه و یه لذتی ببریم
چرمش نرم نیست! زیرش اسفنج فشردست و روش هم پلاستیک طرح چرمه! مثل داشبرد. بعدش هم اینکه اونجا زیاد دست نمیخوره که خراب بشه! بوقش اون استیل دورشه!
چند روز پیش یه آفتامات دینام(از همین الکترونکیها) مخصوص بنز خریدم 3تومن. بستم رو ماشین دیدم بازم وقتی گاز میدم تسمه سوت میزنه! امروز یه تسمه نو خریدم و عوض کردم خوب شد. این یادتون باشه تا بعدا بگم.
و اما کاربراتور!
امروز رفتم مکانیکی سر کوچمون پرسیدم که سوزن باید تا آخر بره توی ژیگلور تا قطع کنه یا باید بیرون بمونه!؟ ماجرا رو براش توضیح دادم و گفت نه! باید وقتی تا ته میره تو کیپ کنه! بعد با اون شیر زیرش تنظیمش کنی!
من هم یدونه از سوزنها رو نفله کردم و بستم سر دریل و ژیگلور رو باهاش فیت کردم. یعنی گذاشتم توی ژیگلور و با دریل چرخوندمش تا میزون هم بشن! حالا وقتی که میرسید پایین قطع میکرد.
کاربراتور رو باز کردم و ژیگلور رو عوض کردم و واشرهای کاربراتور رو هم انداختم روی مقوا و دوباره درست کردم و بستم. خوب روشن شد اما بازم خاموش میشد. یه کم به گاز و ساسات و اینا ور رفتم و تنظیم شد. دیگه خاموش نمیشه! اما وقتی ماشین گرم میشه دوباره همون بساطه! درضمن دورش هم زیاد بالا نمیره! مثلا قبلا با دنده یک 50تا میرفت الآن میاد روی 30 میمونه!
اونیکه گفتم یادتون باشه واسه اینجا بود: وقتی سرباطری رو بر میدارم یا دینام رو قطع میکنم، دیگه نه خاموش میشه نه دورش محدود میشه! توی برداشتن سرباطری بهتر جواب میده! چون با قطع کردن دینام آز آفتامات بازم یه پسماندی توش میمونه!
حالا به نظرتون مشکل چیه؟ دینام رو باید چیکار کنم؟ ممکنه این دینام مال خودش نبوده باشه و ضعیفتر باشه؟ یعنی باید دینام با جریان دهی بیشتر ببندم روش؟ یا این هم مثل چیزای دیگه میتونه از کثیفی باشه؟