siavash brazil نوشته است:
چند سوال در مورد فیلتر هوا اسپرت
1-ایا فیلتر هوای اسپرت ارزان قیمت (10.15) تومن نسبت به فیلتر هوای معمولی کارایی بهتری دارند؟
2-فیلتر هوای های زیر 40-50 تومن و ارزون از نظر طراحی ضعیف نیستند؟
3-یعنی به علت طراحی ساخت بد هوای گرم داخل محفظه موتور رو به داخل موتور هدایت نمیکنند؟
4-بنده اینطور احساس میکنم که چون در طراحی ساخت انها هیچ دقتی نشده پس امکان داره هوای گرم که جالب نیست واسه موتور رو به داخل موتور هدایت کنه
5-بعد فیلتر ارزون باید با اب شسته شه این شستشو با اب موجب از بین رفتن قدرت فیلترینگ نمیشه؟
6-نصب فیلتر اسپرت در ماشین پراید انژکتور نیاز به تنظیم مجدد موتور داره؟
1- همه فیلترها یه جور کار میکنند که توی تمام فیلتر های اسپرت هدف رسوندن راحت تر هوا به موتوره که به اصطلاح نفس موتور باز بشه.
2-من خودم 8 تومن گرفتم. 2 ساله داره کار میکنه. با فشار باد و بعد آب میشورمش.
3-مکش هوای گرم به داخل موتور به طراحی فیلتر کاری نداره. محل قرارگیری باید درست باشه. در ضمن هوای گرم اینقدرها هم بد نیست. برای موتور ترکیبی از هوای سرد و گرم لازمه.
4-؟؟؟
5- من که با آب شستم و هیچ تغییری نکرده. البته به جنس کاغذ فیلتر بستگی داره.
6-خیر. این کار توسط مپ سنسور انجام میشه.
siavash brazil نوشته است:
بعد از پاسخ جامع که از سوال قبلی گرفتم
میخواستم بپرسم صدی چند مصرف رو اضافه میکنه
؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی هدف شما از نصب فیلتر اسپرت اضافه کردن مصرف هست ؟
این تصور که فیلتر اسپرت مصرف را زیاد میکنه اشتباهه. اگر مصرف زیاد بشه بخاطر اینه که گاز خور ماشین ملس میشه و صداش هم توپ و راننده ترغیب به گاز و ... کردن میشه. از این طریق مصرف زیاد میشه.
ولی بدلیل اینکه این فیلترها هوای بیشتری در اختیار موتور قرار میدهند و موتور برای تنفس نیازمند تحمل فشار نیست و ... باعث راندمان بهتر موتور میشوند.