با سلام خدمت همه ی شما دوستان.
من هم این واکس را تجربه کردم.
خب اول بگویم که واقعا این واکس خش گیر نیست و دقت کردم دیدم خیلی از دوستان شاکی بودند که چرا خش گیری نکرده است!!!
بعد از واکس زدن تمام قسمت های اتومبیل اعم از سپر ها, رکاب و تمامی قسمت های دیگر که حدود 4 ساعت برای من زمان برد واقعا جلوه ی اتومبیل فوق العاده شده است!!!
خش گیری تا حدی انجام شده و بسیاری از خش های ریز دیگر قابل دیدن نیستند و هرچقدر سعی کردم جاهایی را که نشان کرده بودم که بعد از واکس زن ببینم خش های ریزشان معلوم است یا نه دیدم هیچی معلوم نبود...
ولی خش های سطحی معلوم بودند ولی باز هم کم تر شده بودند.
واقعا انعکاس نور همانطور که روی کارتنش عکسش را زده شده است!
واکس, فوق العاده کار آمد بود و فکرش را هم نمی کردم اینطور باشد!
در اینجا باید نظرات منفی خیلی از دوستانی که از این واکس استفاده کردند را رد کنم

چرا که من متوجه شدم اگر سر سری واکس بزنید و دقت نکنید در واکس زدن و خیلی خیلی ور نرید کاملا واکس زدن بی فایده می شود و نتیجه خوب نمی شود ولی اگر با حوصله و دقت واکس بزنید و خوب پاک کنید نتیجه کاملا برعکس خواهد شد!
من دو شب پیش بعد از شستن اتومبیل اولین قسمتی که واکس زدم درب موتور بود و چون شب بود و خیلی هم برای شستن اتومبیل وقت گذاشته بودم بی خیال شدم و دیروز دوباره رفتم برای واکس زدن قسمت های دیگر اتومبیل.
حدود ساعت 3:40 شروع کردم تا 6:20 این ها و اواخر کار که دیگر شب شده بود بی دقت شده بودم و خوب واکس نمی زنم و کمی عجله ای شد کار و وقتی تمام قسمت ها را واکس زدم برگشتم روی صندوق عقب را نگاه کردم و دیدم خیلی خش دارد...
دوباره آن قسمت را واکس زدم خیلی دقت کردم و وقت گذاشتم و نتیجه این شد که خش ها کم تر شدند و سطح صندوق عقب هم صیقلی تر شد.
ان شا الله در اولین فرصت چند عکس از اتومبیل برای شما دوستان می گیرم.