| نويسنده |
پيام |
|
آرتور سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 30 Mar 2008 پست: 261
|
تاريخ: شنبه May 24, 2008 12:06 pm عنوان: |
|
|
شايدم حق با شماست ولي من فك نكنم ماشين ايرادي داشته باشه شايد كيلومتر من يه نمه تنبله و حال بالا رفتن نداره  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
عبد درگاه الله سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 29 Jan 2008 پست: 216 آدرس پستي: ورامين-قرچك-زيباشهر-بگو تنها رنو ارت دار رو ميخوام
|
تاريخ: شنبه May 24, 2008 12:09 pm عنوان: |
|
|
| آرتور نوشته است: | شايدم حق با شماست ولي من فك نكنم ماشين ايرادي داشته باشه شايد كيلومتر من يه نمه تنبله و حال بالا رفتن نداره  |
سلام عليكم
شايد هم دوست بزرگوار عقربه كيلومتر شمار ما ورزشكار و خيلي زود ميره بالا
موفق باشين _________________ اللهم العن من آذا فاطمة الزهراء
فاطمه کیست مقامی است خدا می داند
خطبه اش چیست کلامی خدا می داند
چه کسی هست که تعریف کند فاطمه را
به خدا فاطمه نامی است خدا می داند
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
hamedsw شروع حركت

عضو شده در: 06 Jun 2008 پست: 48
|
تاريخ: جمعه Jun 06, 2008 6:53 pm عنوان: |
|
|
سلام.
از آشنايي با اين سايت واقعا خوشحالم!
من هم يه رنو سپند مدل 79 دارم. راضيم بگذريك كه زياد اذيت ميكنه.
ولي من بدون اينكه بهش فشار بيارم تو يه جاده و تو يه مسافت تقريبا شلوغ و كوتاه راحت 130 تا رو پر كردم. تا حالا جرات نكردم زياد به اين ماشين فشار بيارم! همون موقع هم خودم زياد توجه به سرعت سنج نكرده بودم!  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: شنبه Jun 07, 2008 7:24 pm عنوان: |
|
|
آرتور جان
حرفت رو تایید می کنم. خیلی از سرعت هایی که بچه ها نوشتن منطقی به نظر نمیرسه . مثلا همین محمد خان که کیلومتر چسبونده با 8-35 فکر می کنی دور موتورش تو 160 تا چند بوده؟ 11000 ؟ 10000؟ قطعا باید تو همین رنج باشه . آدم یاد ماشین های فرمول یک میفته. به نظر من یا کیلومترش خرابه یا اینکه 8-35 فرانسوی با ایرانی فرق می کنه (ضریب های داخلیش- که خیلی بعید می دونم) . ربطی هم به فرانسوی و ایرانی بودنش نداره . شما بالاخره اگه به این سرعت برسید یه دور موتور مخصوص دارید که باید تو همون رنج باشه. حالا اینکه موتور نمی ترکه دیگه از معجزات مهندسین رنوه .
.......
به نظرم سرعت دنده هات تا 4 منطقیه و قابل قبول
ولی دنده چهارت بیشتر از 130 میره شک نکن.
ربطی به موتور 1300 و 1100 هم نداره فقط 1300 زودتر باید به سرعت بالاتر برسه.
من قبلن که 8-35 داشتم 130 رو زده بودم ولی موتور داشت منفجر می شد.
ولی شک نکن که با 10-31 بالاتر از 130 رو باید راحت برسی .130 معمولیه یعنی موتور راحته.
یه خورده فاصله زیادتر باشه میشه رسید. شیب مختصری هم باشد بدک نیست.
الان دنده 4 گریبکس من که 9-31 هست تا 110 راحت پر میشه و نهایت فکر کنم تا 120 پر بشه بدون اینکه فشار زیادی به موتور آورده باشم. با دنده 5 هم قبلا 140 تا رفتم ولی جدیدا هر چی گاز میدم 135 نمیره بیشتر. (احتمالا تو سیستم جرقه مشکل نامشهودی دارم.) _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

عضو شده در: 29 Jan 2008 پست: 216 آدرس پستي: ورامين-قرچك-زيباشهر-بگو تنها رنو ارت دار رو ميخوام
|
تاريخ: شنبه Jun 07, 2008 7:57 pm عنوان: |
|
|
سلام عليكم
مهدي احسان عزيز اگر منظورتون بنده هستم
قبلا هم عرض كردم يا كيلومتر ما ورزشكاره و خيلي تند ميره يا اينكه ما خيلي خالي ميبنيدم از نوع فجيعش
موفق باشين _________________ اللهم العن من آذا فاطمة الزهراء
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: شنبه Jun 07, 2008 8:11 pm عنوان: |
|
|
| عبد درگاه الله نوشته است: | سلام عليكم
مهدي احسان عزيز اگر منظورتون بنده هستم
قبلا هم عرض كردم يا كيلومتر ما ورزشكاره و خيلي تند ميره يا اينكه ما خيلي خالي ميبنيدم از نوع فجيعش
موفق باشين |
تو چرا شاکی میشی؟
بالاخره یه تجربه داری دیگه. بعید می دونم آدمی تو تیپ تو خالی بند باشه. می فهمی که!
من میگم بسیار بعیده که رنو استناندارد با گریبکس 8-35 کیلومتر بچسبونه.
شما هم تنها این ادعا رو نکردی. دیگران هم بودند. بالاخره ممکنه همین بحث ها مشخص کنه که ضریب داخلی گریبکس فرانسوی با ایرانی فرق داره یا نه. (منظورم کرانویل -پینیون نیست)
من با 8-35 رو 130 کیلومتر واقعا از موتور دل کنده بودم. با دور موتور هم که چک کردم تو 100 تا نزدیک 7000 می زد حالا با خطا بگیم 6000 . فرض کن بشه 160 دیگه 4000 تا باید بیاد روش یا نه؟
یه خورده علمی بحث کنیم ببینیم چیه قضیه؟ کیلومترت درسته؟ با ماشینای دیگه یه بار چک کن. _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: يكشنبه Jul 13, 2008 12:26 pm عنوان: |
|
|
مهدي جان من اين پست رو نديده بودم واسه همين الان جواب مي دم .سوال منم همينه واقعا چه جوريه كه مثلا يه گيربكس 31 10 1 تا مثلا 45 ميره و همين تاپ اسپيد با يه گيربكس كه از زماني كه از كارخونه دراومده دست بهش نخورده يكي مي شه حالا يا 35 8 يا 35 10 يا...؟البته من منظورم اصلا و ابدا توهين به دوستام نيستش و قصد مقايسه ندارم فقط دنبال يه جواب منطقيم همين .دور ماشينم مطمينا با دور موتور نسبت مساوي داره يعني تو سرعت بالاتر از يه حد مجاز دور موتور هم بالا ميره ديگه اما نه ديگه تا 10000 كه اين يكم عجيبه كه مثلا يه ماشين 20 ساله كه شايد 10 سالم هست تعمير نشده و .... بتونه چنين دوري بگيره و بدش هم راحت كار كنه و همونجا موتورش نپوكه ؟؟؟؟؟؟ از اين حرفها كه بگذريم من با گيربكس قديمي خودم 1 خودمو موتورو كاربراتورو دلكو رو كشتم شد 25 تا 2 تهش 60 تا گيربكس منم كه اصل فرانسه بود ديگه فابريك قديميه خودش(يادش بخير ) ديگه اونم نمي تونيم بگيم كه ضريب هاش فرق داره .من از يه نفر اهل گيربكس پرسيدم گفت قسمت گربكس كاملا با هم يكيهههههههههههههههه و فقط اون كران پينيون كه فرق داره .آخرشم ما به يه جواب منطقي نمي رسيم بي خود زور مي زنيم  _________________ RENAULT 5 GTL |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
khashayar سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
 عضو شده در: 13 Aug 2007 پست: 221 آدرس پستي: تهران -سعادت اباد
|
تاريخ: يكشنبه Jul 13, 2008 1:23 pm عنوان: |
|
|
سلام. بازم من اومدم.
اين پست رو الان ديدم دلم نيومد تجربه ام رو نگم.
مهدي جان و آرتور جان در تاييد صحبت عبد درگاه عزيز و چند تا ديگه از دوستان بايد بگم كه:
1- رنو 61 استاندارد:
من هم تجربه تاپ اسپيد 150 كيلومتر رو با رنوي مدل 61 استاندارد كارخونه (موتور 900 سي سي استاندارد ) با كاركرد 80 هزار داشتم. ماشين رو هم خودمون از سايپا گرفته بوديم. البته باد موافق از پشت كمكمون ميكرد
2- رنو 7070تا 72:
كلي هم تجربه با رنوهاي 70 - 71 - 72 دارم. تمامشون اتوبان تهران كرج (جاده صاف) 160تا رو پر كردن. اصلا فكر نكنيد كه كيلومتر ايرادي داره يا مشكلي هست. نترسين و گاز بدين ميره. به دور موتور هم نگاه نكنين.
تاپ اسپيد هر دنده هم با رنو 1100 اگه گاز بدين اينه:
دنده 1- 40تا
دنده 2 - 75تا
دنده 3- 115تا
دنده 4- 160تا
من تا حالا رو هيچكدوم از رنوهام دور موتور نداشتم حتي اين مشكيه كه 1400 داره (مهدي ديدتش) و نميدونم چه سرعتي و چه دنده اي دور موتور چقدر هست ولي فكر نميكنم براي 160كيلومتر توي دنده 4 رنو استاندارد 1100 سي سي دور موتور بالاي 6500 بره.
راستي با اين مشكيه موتور 1400 و گيربكس 10/31 با دنده 4 و 4 نفر سرنشين توي جاده كناره (به سمت رامسر) 160 تا رفتم تا اينكه بچه ها همه هي زدن توسرم كه ال.غ الان همه رو ميكشي يواش برو منم از خر شيطون اومدم پايين.  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

|
تاريخ: يكشنبه Jul 13, 2008 3:48 pm عنوان: |
|
|
سلام آرتو جان و خشایار جان
محمد عبددرگاه هم که تو تاپیک ترکیدگی پوسته گریبکسش گفته که ضریبش 10-35 هست.گر چه من همچین ضریبی ندیدم و نشنیدم. ولی معلومه که 8-35 معمولی نیست. بنابراین رسیدن به این رکوردها چندان عجیب نخواهد بود.
امامن تجربه آرتوررو تایید میکنم. من با گریبکس قبلی دنده 3 بیشتر از80 نمی تونستم برم و فوق فوقش تو یه سرازیری شدید مثل یادگار شاید تا 90 ولی موتور در حال انفجار بود.
ولی با این گریبکس 9-31 الان تا 100 رو راحت پر می کنه.
به نظرم اون سرعتهایی که خشایار نوشته احتمالا گریبکسش 8-35 نبوده. چون تو همین یکی دو هفته شنیدم که بعضی رنو ها استاندارد گریبکس متفاوت با 8-35 روشون نصب شده . مخصوصا تو همین سال های 70 و 71 .
به هرحال فقط باید اون ماشینهای استانداردی که این رکوردها رو میزنند :
1) من یا آرتور یه بار تست کنیم شاید مشکل از رانندگی ما باشه. و
2) ضریب گریبکسشون تست بشه.
من اقبل از اینکه آرتور این سوال رو مطرح کنه همش فکر میکردم که ماشین من چون ایرانیه این رکوردها رو نمی زنه. ولی با این تجربه آرتور باید کمی تو این موضوع بیشتر دقیق شویم. _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
محمد. راننده حرفه اي

عضو شده در: 19 Nov 2004 پست: 2260 آدرس پستي: Refan_m@yahoo.com
|
تاريخ: يكشنبه Jul 13, 2008 9:55 pm عنوان: |
|
|
رنوی من با گیربکس فابریک دنده 4 روی دور مرگ موتور ( بیشتر از اون دور نمیگرفت ) به زور به 155 میرسید ... اونم با کمک باد و شیب.
ولی با 9-34 دنده 4 دور 6000 سرعت 160 میشد و تا 7200 ( دور نهایی موتور ماشینم ) حدود 175 میشد .
این سرعتو با سمند پدرم و در اتوبان کرج تست کردیم. _________________ !Think different
بهترين روش برقراري نظم پايبندي به قوانين |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: دوشنبه Jul 14, 2008 12:31 am عنوان: |
|
|
من بايد يه چيزي رو اعتراف كنم مهدي كه ميگه طرز رانندگي ما بايد بازديد بشه اصلا منكر نمي شم كه من عمرا به ماشينم از اون چه هست فشار نمي ارم چون مي دونم اگر هم سگ جون باشه و خراب نشه بشدت عمر موتورم كم ميشه مثلا دوستم ميگه تا دور موتور 7200 پر كردم من بميرم هم دور موتورم از 6000 هزار بالاتر نمي برم چون جونم به جونش بسته واقعا راست مي گم ها يه جاش بلنگه اون روز همه كارامو تعطيل مي كنم تا رديفش كنم اماااااااا يه مسيله ديگه دور موتور برا رنو ماكزيمم تو همون 6000 تعريف شده و از اون بالاتر خطرناك ميشه حالا اگه بحه ها ماشينشون رو مي تركونن تا به اين اعداد و ارقام برسن من نمي تونم اين كارو كنم شايد باورتون نشه يه بار يكي از دوستام نشست پشت فرمون تو اتوبان مدرس از 3 به 2 معكوس داد دور موتورم رفت رو 6500 به جون خودم راست مي گم وادارش كردم ماشينو بكشه بغل و همونجا وسط اتوبان پيادش كردم تا با بچم بد رفتاري نكنه . اما پسر خالم رنو مدل 71 صادراتي فول داره سانروف برف پاككن عقب و.... اونروز نشستم تو ماشينش چون ماشين خودم نبود و اونم ماشينو داشت مي فرخت پدالشو تا جايي كه مي شد مي فشردم اما دنده 1 از 30 تا بالا نرفت كه نرفت ماشينم تازه تنظيم كرده بود در سرحال ترين حالتش بود دنده 2 هم كشتمش 65 تا رفت .بابا اين كه ديگه اصل فرانسه هستش!!!به نظرم من و احسان يا خيلي تنبليم تو گاز دادن و بايد تمرين كنيم يا هم تو گيربكس ها ماشين ما 2 تا ايراد داره!
ولي جدا از شوخي يه سوال مهم امكان نداره كه دنده كيلومتر ما بايد عوض بشه تا سرعت واقعي رو نشون بده؟منظورم اين نيست كه دنده شكسته ها نه منظورم اينه كه يه دنده خاص كه دور رو يكم بالاتر نشون بده من فك مي كنم من و احسان كيلومتر هامون يه 20 تايي از بچه ها كمتر نشون ميده بنا به توصيف دوستان _________________ RENAULT 5 GTL |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: سهشنبه Jul 15, 2008 9:38 am عنوان: |
|
|
سلام علیکم
چه خبره بیخیال بابا ارتور جان کجا میری با این سرعت گیریبکست میشه مثل منه بیچاره ها
بیخیال ما یه خالی بستیم چه جدی گرفتن بابایه رنو بیشتر از 120 نمیره اگرم بره دیگه پرواز میکنه
شما هم نمیخواد دست به چیزی بزنی شما هم ماشینت سر و حال و هم اینکه کیلومترت درست ولی فقط..........
مهدی جان تو انواع گیریبکس خوندم یکی از بچه ها 10-35 مثل من داشته حالا نمیدونم کجای تاپیک بود ولی مطمئنم که خوندم یه همچین چیزی؟؟
موفق باشین _________________ اللهم العن من آذا فاطمة الزهراء
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: سهشنبه Jul 15, 2008 2:14 pm عنوان: |
|
|
| عبد درگاه الله نوشته است: | سلام علیکم
چه خبره بیخیال بابا ارتور جان کجا میری با این سرعت گیریبکست میشه مثل منه بیچاره ها
بیخیال ما یه خالی بستیم چه جدی گرفتن بابایه رنو بیشتر از 120 نمیره اگرم بره دیگه پرواز میکنه
شما هم نمیخواد دست به چیزی بزنی شما هم ماشینت سر و حال و هم اینکه کیلومترت درست ولی فقط..........
مهدی جان تو انواع گیریبکس خوندم یکی از بچه ها 10-35 مثل من داشته حالا نمیدونم کجای تاپیک بود ولی مطمئنم که خوندم یه همچین چیزی؟؟
موفق باشین |
محمد جان اگه دقت كرده باشي قبل شما تقريبا يه 30 نفرديگه اين ركوردي رو كه شما گفتين به دست آوردن پس شما حرف مارو به خودت نگير عزيزم .من يا احسان اگه چيزي مي گيم واسه اينه كه مشكل ماشين خودمون رو به دست بياريم نه اينكه به شما و بقيه دوستان و ماشينشون بي احترامي كنيم همين و بس.فك مي كنم ادامه اين بحث صلاح نباشه تا بچه ها از هم نرنجن  _________________ RENAULT 5 GTL |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
omid_speed سرعت : 20 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 23 Jun 2006 پست: 165 آدرس پستي: اردبیل-خیابان شاهد
|
تاريخ: پنجشنبه Jul 17, 2008 1:08 am عنوان: |
|
|
سلام به رنو بازا.... خوبين
چرا هي بحث ميكنين خوب يه ماشين خوب راه ميره يكي ديگه نميره... بعضي ماشين ها هم تنبل هستن... نخندين راست ميگم حداقل 40 تا رنوي مختلف سوار شدم
بستگي به رانندش هم داره كه با ماشين چطور رفتار كنه... اگه لوسش كني ماشين ميشه ننر.... اگه بگازيش نفسش باز ميشه
نمونش همين فيلمي كه تو تست كاربرات گذاشتم.... همگي يادتونه 1 هفته هم از تعمير اساسي كردن موتور و گيربگس نگذشته بود...
همه لوازم هم ايراني خريده بودم اما خدايي عالي جواب داد... صاحبش رو هم هر وقت ميبينم ازش راضيه.
اين رو مي خواستم بگم كه ماشين رو زياد ننه قربون نكنين.... ديگه نرين هي گاز بدين ياتاقان برگردونه بگين اميد گفت.... تا حد مجازش...
راستي يه نكته ديگه در مورد تاپ اسپيد:
براي اينكه به تاپ اسپيد برسين هيچ وقت ماشين رو به طور كامل تخته گاز نكنين...
من ديدم بعضي ها وقتي ميخوان به تاپ اسپيد يه ماشين برسن پاشون رو ميزارن رو گاز و ديگه ول نميكنن... اين باعث ميشه موتور يه حالتي مثل خفگي پيدا كنه... در اين حالت ماشين با صداي بيشتري كار ميكنه اما با بازده كمتر
بهترين راه اينه با پدال گاز بازي كنين طوري كه ماشين نفس بكشه...
راننده حرفه اي زياد داريم اينجا ببخشيد جسارت كردم... نميدونم حرفام رو تاپيد ميكنن يا نه ... اما من واقعا اين حالت رو تجربه كردم و هميشه به كار ميبرم هميشه هم نتيجه خوبي گرفتم.
راستي يه تاپ اسپيد جديد : البته رنو پي كي جاده بدون شيب موافق كاملا استاندارد دنده 4 160 كيلومتر فرصت نشد بدم 5  _________________ تا دور موتورت به منطقه قرمز نرسيده پاتو رو كلاج نزار
=================================
طراحي روي اتومبيل هاي ايراني www.speed.mycloob.com |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: پنجشنبه Jul 17, 2008 10:24 am عنوان: |
|
|
| omid_speed نوشته است: | سلام به رنو بازا.... خوبين
چرا هي بحث ميكنين خوب يه ماشين خوب راه ميره يكي ديگه نميره... بعضي ماشين ها هم تنبل هستن... نخندين راست ميگم حداقل 40 تا رنوي مختلف سوار شدم
بستگي به رانندش هم داره كه با ماشين چطور رفتار كنه... اگه لوسش كني ماشين ميشه ننر.... اگه بگازيش نفسش باز ميشه
نمونش همين فيلمي كه تو تست كاربرات گذاشتم.... همگي يادتونه 1 هفته هم از تعمير اساسي كردن موتور و گيربگس نگذشته بود...
همه لوازم هم ايراني خريده بودم اما خدايي عالي جواب داد... صاحبش رو هم هر وقت ميبينم ازش راضيه.
اين رو مي خواستم بگم كه ماشين رو زياد ننه قربون نكنين.... ديگه نرين هي گاز بدين ياتاقان برگردونه بگين اميد گفت.... تا حد مجازش...
راستي يه نكته ديگه در مورد تاپ اسپيد:
براي اينكه به تاپ اسپيد برسين هيچ وقت ماشين رو به طور كامل تخته گاز نكنين...
من ديدم بعضي ها وقتي ميخوان به تاپ اسپيد يه ماشين برسن پاشون رو ميزارن رو گاز و ديگه ول نميكنن... اين باعث ميشه موتور يه حالتي مثل خفگي پيدا كنه... در اين حالت ماشين با صداي بيشتري كار ميكنه اما با بازده كمتر
بهترين راه اينه با پدال گاز بازي كنين طوري كه ماشين نفس بكشه...
راننده حرفه اي زياد داريم اينجا ببخشيد جسارت كردم... نميدونم حرفام رو تاپيد ميكنن يا نه ... اما من واقعا اين حالت رو تجربه كردم و هميشه به كار ميبرم هميشه هم نتيجه خوبي گرفتم.
راستي يه تاپ اسپيد جديد : البته رنو پي كي جاده بدون شيب موافق كاملا استاندارد دنده 4 160 كيلومتر فرصت نشد بدم 5  |
سلام علیکم
بابا آرتور جان چرا ناراحت شدی من شوخی کردم ؟میدونم کسی قصدی نداره و فقط کسب اطلاع پس منتظر ادامه بحث هستم
ما کوچیک همه رنو بازا هم هستیم
امید جان من با حرفت کاملا موافقم و خودم این کار رو انجام دادم و جواب مثبتی گرفتم اگر گاز رو تا ته فشار بدی ماشین بد تر نفس کم میاره ولی صدای اگزوزش آدم رو میکشه  _________________ اللهم العن من آذا فاطمة الزهراء
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|