| نويسنده |
پيام |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: شنبه Oct 20, 2007 12:17 pm عنوان: |
|
|
امیری حسین جان
1- ارتفاع مناسب ( در همون حد استاندارد رنو کفایت می کنه تو استیج 1 علیرضا هست.)
2- کمک خوب
3-گریبکس با ضریب مناسب
4- تمسه زیر سر شاسی ها (خیلی مهمه)
با اینا می تونید روی سرعت رفتن رنو حساب خوب باز کنید. اونی که گفته پیچش در میره یکی از این 4 موردش نقص داشته. اگر گریبکستون مناسب باشه که تو سرعت های بالا به موتور زیادی فشار نیاد تنها چیزی که باید حواستون به سلامتش باشه پلوس ها هستند چون هر چه سرعت بالاتر باشه گردش پلوس ها هم بیشتره . پس اگه سرعت زیاد میرید حتما گردگیر پلوس ها رو مواظلب باشین که پاره نشده باشه. مخصوصا با جنس های الان که نهایت نهایت دو سال بیشتر دووم نمیاره.
همین دیگه.
تا اینجا برای سرعت رفتن.
اگر به فکر واستادن هم هستید . خرجش یه بوستره که می تونید به تاپیکش مراجعه کنید.
جای نوید خالی که بیاد و اینجا گیر بده  _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
اميري حسين سرعت : 26 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 29 Apr 2007 پست: 425 آدرس پستي: id_ghashang110@yahoo.com
|
تاريخ: شنبه Oct 20, 2007 3:08 pm عنوان: |
|
|
سلام به همه
احسان جان من كوچيك شما محمد هستم
راستش اين چيزي كه گفتم نظر دوستم بود كه من به اين حرفش اعتقاد ندارم و خودم هم به رنو اطمينان دارم ولي از نوشته شما خيلي استفاده كردم
مشكل ماشين من الان فقط پلوسش هست كه يه ذره تو پيچ صدا ميده و نميتونم زياد سرعت برم وگرنه همه چيزاش درسته درسته
ايشا الله بعد از تعمير پلوس ركورد جديد ميزنم
يا علي _________________ چطوري روز قيامت آقا رو صدا كنيم .........تو چشاي مادرش زهرا (س) چطور نگاه كنيم
آقا جون دستم بگير رنگ جماعت نباشم.......ديگه از جدت حسين دارم خجالت ميكشم
دعا براي مريضان يادتون نره
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
رنوپنج سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 18 Oct 2007 پست: 58 آدرس پستي: نارمك
|
تاريخ: شنبه Oct 20, 2007 10:22 pm عنوان: |
|
|
| دوستت احتمالا در مورد رنو 5 زياد اطلاعات نداره من ويديوهايي از رنو دارم كه پوزه هندا سيويك و وزدا RX-7 رو با فاصله خيلي زياد ميزنه يا تو دنده 3 هم تيك آف ميكنه از اين اتومبيل خارق العاده همه چي بر مياد باز خدا رو شكر كه خودت رنو بازي رفيق مي فهمي من چي مي گم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: يكشنبه Oct 21, 2007 9:06 am عنوان: |
|
|
سلام به همه
دوست عزيز گفتم كه اين دوست من زياد از رنو سرش نميشه
من خودم با تمام حرفهاي شما موافقم و هميشه به رنو سوار شدن مينازم و هيچ وقتم كم نميارم
در مورد دنده سه هم خودم تجربش رو داشتم ولي زياد فشار مياد
يا علي _________________ چطوري روز قيامت آقا رو صدا كنيم .........تو چشاي مادرش زهرا (س) چطور نگاه كنيم
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
MAJID R5 يار همراه

عضو شده در: 23 Jan 2005 پست: 1478
|
تاريخ: شنبه Nov 17, 2007 8:19 pm عنوان: |
|
|
بچه ها لطفا فقط در مورد سرعت رنو
به صورت جزيي و اشاره كردن هم ميتونيد در مورد راه هايي كه بچه ها با رنو اين سرعت ها رو رفتن سوال بپرسيد و جواب بديد
فقط از اين مباحث خارج نشيد
بحث هاي شاگرد مكانيكي هم مطلقا ممنوع _________________ ....
...
..
. |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
اميرصم® شروع حركت

عضو شده در: 17 Nov 2007 پست: 21 آدرس پستي: تهران - پاسداران
|
تاريخ: شنبه Nov 17, 2007 11:03 pm عنوان: |
|
|
155 تا تو اتوبان ستاری رفتم. _________________ مراقب احتیاط باش!! |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
محسن 206 سرعت : 50 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Aug 2007 پست: 824
|
تاريخ: سهشنبه Nov 27, 2007 10:42 pm عنوان: |
|
|
سال 81 توي اتوبان ساوه 150 تا با سپند1 كه صد رحمت به زير استاندارد سيم كيلومتر رو 150تا تركيد.البته اون موقع بود كه معني شعر محسن چاوشي رو درك كردم(به حس پرواز رسيدم)  _________________ و ديگر هيچ |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: چهارشنبه Nov 28, 2007 7:51 am عنوان: |
|
|
سلام به همه
آقا محسن عزيز با سپند اين سرعت رو رفتي بايد به شعر يه بنده خدا كه ميگه دارم ميميرم فكر ميكردي
البته دور از جون شما. شما 120 سال زنده باشي
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
محمد مهدی سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 21 Jan 2008 پست: 98 آدرس پستي: تهران-مجيديه شمالي
|
تاريخ: شنبه Jan 26, 2008 9:34 am عنوان: |
|
|
با رنوي 71 استاندارد 150تا
با سپند 80 استاندارد (فقط لاستيك ها 185 هست) 145 تا
البته از كسي شنيدم كه با رنوي استاندارد كيلومتر چسبونده. اين كه ميگن رنوهاي مدل 72 (فول يا همون صادراتي ها) بخاطر كوتاه بودن شاتونها بهتر راه ميره درسته؟  _________________ هي فلاني
زندگي
شايد همين باشد.... |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
ميرزاسروش
 عضو شده در: 20 Jan 2008 پست: 2 آدرس پستي: گرگان - بلوار صياد - فرهنگ شهر
|
تاريخ: شنبه Jan 26, 2008 8:13 pm عنوان: |
|
|
من با خانواده كه 4 نفر آدم هيكلي هستيم تو جاده پر دست انداز گرگان به كردكوي 130 تا رفتم . تازه بيشتر هم ميرفت كه پدرم نذاشت . ماشين من مدل 82 سپند GT پارس خودرو ست . اينم عكسش
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
شاهين 13 يار قديمي

عضو شده در: 04 Nov 2005 پست: 2384 آدرس پستي: همين نزديكي
|
تاريخ: شنبه Mar 29, 2008 8:57 pm عنوان: |
|
|
اينم 2 تا عكس از رنوي جديد ما از نوع پي كي
 _________________ Show Some Pride |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
عبد درگاه الله سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 29 Jan 2008 پست: 216 آدرس پستي: ورامين-قرچك-زيباشهر-بگو تنها رنو ارت دار رو ميخوام
|
تاريخ: يكشنبه Mar 30, 2008 6:54 am عنوان: |
|
|
سلام شاهین جان
رکورد رو زدی اما با پی کی؟
حالا همه رو ول کن اون چیزی که جلوی کیلومتره بچسب اگر مورد نیاز نیست بیام بگیرمش ازتون که زیاد ماشین شلوغ نشه
موفق باشین _________________ اللهم العن من آذا فاطمة الزهراء
فاطمه کیست مقامی است خدا می داند
خطبه اش چیست کلامی خدا می داند
چه کسی هست که تعریف کند فاطمه را
به خدا فاطمه نامی است خدا می داند
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

عضو شده در: 29 Jan 2008 پست: 216 آدرس پستي: ورامين-قرچك-زيباشهر-بگو تنها رنو ارت دار رو ميخوام
|
تاريخ: شنبه Apr 12, 2008 7:21 pm عنوان: |
|
|
سلام علیکم
امروز بعد از تعمیر جلوبندی و زدن ارت مناسب که عقب رو خیلی آوردم پایین ولی جلو رو یه انگشت
حسابی گاز دادم بهش تو جاده خا.ران به سمت پاکدشت تو اتوبان امام رضا کیلومتر رو به آخرش رسوندم 160 تا
حسابی راه میرفت فقط یه ذره تو سرعت 140 لرزوندش ولی دیگه اذیت نکرد ؟حالا مشکل از کجاست نمیدونم
اینم از روی بچگی بود چون بعد از اون وقتی فکر میکنم میبینم خیلی ......کردم ولی برای تجربه بود و تکرار نمیشه
راستی یه چیز جالب یه ماکسیمای سفید با استیکر تیونیگ تاک دیم که خیلی هم برچسبش بزرگ بود و نصف شیشه عقب رو گرفته بود با اون کیلومترش ولی چون سرعت بالا بود نشد عرض ارادت کرد حالا کی بود
موفق باشین _________________ اللهم العن من آذا فاطمة الزهراء
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
آرتور سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 30 Mar 2008 پست: 261
|
تاريخ: شنبه May 24, 2008 1:03 am عنوان: |
|
|
بچه ها با عرض پوزش براي من يه سوال پيش اومده كه هر چي سبك سنگينش مي كنم نمي فهمم .تو اين تاپيك خيلي از بچه ها با رنو استاندارد نوشتن 150 160 تا رفتن در صورتي كه اگه استاندارد باشه فك نكنم بره با گيربكس معمولي كه اگه بره هر چي بحث واسه گيربكس شده بي معنيه ديگه منظور همون تاپ اسپيد ه يكي از دوستا نوشته اگه با رنو 160 تا بري بايد گيربكست 31 10 يا يه چي تواين مايه ها باشه و با گيربكس استاندارد نميره و .. ولي خيلي از بچه ها مي گن 150 تا رفتن و اما يه موضوع :ماشين من كه فكر مي كردم گيربكس 31 10 كه روشه براش زياده و ... در كمال تعجب دلكوش كه به ظاهر سالم بود از تو آوانس هاش مشكل داشت كه با سرويس وتعويض قطعات توپ شد و الان ماشين سربالايي خفن هم مي ره و روبه راهه واسه همين من رفتم يه تست زدم با ماشين تو اتوبان حكيم كه هم خلوت بود هم تقريبا صاف در نهايت تعجب
دنده 1 تا 40 با دور موتور 6000
دنده 2 تا 70 موتور ديگه داشت مي تركيد
دنده 3 تا 100 دور موتور 6000
دنده 4 هم كه كامل پر نشد ولي تا 130 رفت
حالا باين حساب كه كيلومترمم سالمه و 2 روز پيش بردم سرويس و دور موتورمم با دستگاه تون آپ تنظيم كردم چرا به اين سرعتهايي كه بچه ها مي گن نرسيدم؟؟؟؟؟؟ديگه واسه گيربكس دور موتور مهم ديگه نه زور موتور چون من به تايم پر شدن دنده ها كاري ندارم و قصد تاپ اسپيده .در ضمن با دوستم كه يه هاچبك انژكتور 1 ساله داره همون مسير و رفتم 1 تا 45 2 تا 75 3 تا 110 و ... حالا واقعا من موندم ماشين من مورد داره؟؟؟ماشين بچه ها در حالت استاندارد يه نمه افسانه ايه؟؟ واقعا اگه كسي جواب منطقي داره بده برام خيلي سوال شده؟  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|

|
تاريخ: شنبه May 24, 2008 8:50 am عنوان: |
|
|
سلام عليكم
آرتور جان دوست بزرگوار نميدونم ماشين شما چطوريه كه نميره و فكر كنم يك بار ديگه هم در جاي ديگه اي يه همچين چيزي رو نوشته بودي؟؟
من كه با رنوم كيلومتر چسبوندم در ضمن مال من مدل 70 خيلي خيلي سالم ؟عكسم ازش گذاشتم؟
من خودمم باور نشد ولي حسابي راه رفت ولي بعد از اون يه كم اذيت كرد يعني تنظيم كاربراتور حسابي ريخت بهم
ولي من خودم چند بار تست كردم خوب راه ميره حالا ببين ماشينت كجاش ايراد داره ؟برق؟صفحه كلاج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشاالله بعد از امتحانات دانشگاه حتما تو قرار ملاقات ميام اونجا يه تستي ميزنيم
موفق باشين _________________ اللهم العن من آذا فاطمة الزهراء
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |