عضويتپرسش و پاسخجستجوورود

امروز 03 سپتامبر 2010, 10:21

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 16 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: چند اشتباه رایج
پستارسال شده در: 10 نوامبر 2009, 14:57 
آفلاين
سرعت : 35 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 05 آپريل 2005, 07:01
نوع خودرو: Rio
1- استفاده نکردن از ترمز دستی موقع پارک
اگر نمی دانید باید بگوییم که ترمز دستی اهرمی است سمت راستتان در ماشین. بله همان وسیله اسرارآمیز که هیچوقت درست از آن استفاده نکردید. وقتی روی یک سطح شیب دار یا حتی صاف پارک می کنید، اگر از ترمز دستی استفاده نکنید همه فشار به گیربکس منتقل می شود. بااستفاده از ترمز دستی، چرخها را قفل می کنید و فشار را از روی گیربکس برمی دارید. فقط یادتان باشد که قبل از اینکه دوباره راه بیفتید، آن را بخوابانید.

2. ایست کامل نکردن قبل از عوض کردن دنده

عجله دارید و از پارکینگ بیرون می آیید و بااینکه ماشین هنوز عقبی می رود، دنده را عوض کرده و رو به جلو حرکت می کنید. بااینکار فقط گیربکس ماشین را چندین سال زودتر فرسوده می کنید. داخل گیربکس چرخ دنده های مختلفی وجود دارد که وقتی بدون توقف کامل دنده عوض می کنید، باعث می شوید آن چرخ دنده ها بعنوان ترمز شما عمل کنند که فشار بسیار زیادی را به آنها وارد می کند. حتی ممکن است به میل لنگ هایتان هم صدمه بزنید.

3. با گذاشتن پا روی ترمز سرپایینی را رانندگی میکنید

وقتی روی یک مسیر سرازیری رانندگی می کنید، نباید پایتان را مدام روی ترمز نگه دارید. بهتر است دنده را عوض کنید تا سرعتتان زیاد نشود و ترمزتان هم تمام نشود. این اشتباهی است که معمولاً همه مرتکب می شوند چون مطمئن ترین راه برای رانندگی در سرازیری به نظر می رسد اما اگر این مسیر سرازیری طولانی باشد لنت ترمزتان خیلی زود تمام می شود.

4. فراموش کردن تعویض روغن موتور

باید هر 5000 کیلومتر یکبار روغن موتورتان را عوض کنید. خیلی ها می گویند می توانید صبر کنید تا چراغ روغن موتورتان روشن شود!! بعد آنرا تعویض کنید اما اینکار اشتباه است چون وقتی چراغ روغن موتور روشن می شود، روغن داخل موتور دیگر واقعاً به هیچ دردی نمی خورد. شاید در کوتاه مدت مهم نباشد اما به مرور زمان عمر موتورتان را بیشتر می کند.

5. وارد کردن فشار موقع موتورشویی

خیلی خوب است که بخواهید موتور ماشینتان را تمیز نگه دارید. موتور سیاه و چرک می شود و آب پرفشار بدترین چیز برای آن است. اما موتور کثیفی که خوب کار میکند خیلی بهتر از موتور تمیزی است که کار نمی کند. وقتی آب را با فشار زیاد (مثل آبهایی که در کارواش ها می بینیم) روی موتور بگیرید، ممکن است به سیستم برق ماشین هم صدمه شدید بزنید. شستشوی موتور با شلنگ های معمولی باغچه مشکلی ایجاد نمی کند اما شلنگ های پرفشار کارواش ها اصلاً مناسب نیستند.

6. بد استارت زدن به ماشین

شاید ساده به نظر برسد اما می توانید با خاموش کردن ضبط، برف پاک کن ها، و سایر وسایل جانبی ماشین تغییر بزرگی در نحوه استارت زدن خود ایجاد کنید. بیشتر فرسودگی که در موتور ایجاد می شود با استارت بد است. وقتی آن وسایل جانبی را خاموش می کنید دیگر لازم نیست که موتور موقع استارت فشار زیادی تحمل کند.

کار اشتباه دیگری که اغلب افراد انجام می دهند گاز دادن بیش از حد به موتور در فصل زمستان است. اینکار به هیچ عنوان به گرم کردن ماشین کمک نمی کند. شاید موتور را گرمتر بکند اما نه آن گرم کردنی که مد نظر شماست. اینکار فقط دما را فوراً بالا می برد که دقیقاً عکس آن چیزی است که می خواهید. وقتی موتور را استارت می زنید، روغن هنوز وارد سیستم ماشین نشده است پس موتور بدون ماده روان ساز کار می کند. راه صحیح انجام آن این است که 30 ثانیه تا یک دقیقه موتور را بدون حرکت روشن نگه دارید.

7. نادیده گرفتن صداهای ماشین

هر صدایی که از ماشینتان بیرون می آید یک معنی خاص دارد. اگر دقت داشته باشید ماشینتان خودش به شما می گوید که به چیزهایی نیاز دارد. صدا دادن ترمز نشاندهنده این است که باید لنت هایتان تعویض شوند و اگر آن صدا را نادیده بگیرید عاقبت صدای به هم خوردن آهن های لنت را روی همدیگر می شنوید که نشاندهنده لزوم عوض کردن دیسک هایتان است و اگر این را هم نادیده بگیرید دیگر صدای جیغ خودتان است که می شنوید و این یعنی ترمز ماشین به کلی از کار افتاده است. پس خوب به صداهای ماشینتان گوش کنید.

8. کثیف نگه داشتن داخل ماشین

باز هم عجله دارید نصف ساندویچ تخم مرغ صبحانه تان را خورده اید و بقیه آن را هم روی صندلی شاگرد می اندازید. ماشینتان حسابی کثیف است، ماه هاست که داخل آن جاروبرقی نکشیده اید و بااینکه چندین خوشبوکننده به آینه آویزان است اما هیچ چیز نمی تواند بوی بد داخل اتاق را از بین ببرد. لازم است که دستی به سر و گوش ماشینتان بکشید. اگر هر از گاهی موکت های داخل ماشین را جارو نکنید و زباله ها را بیرون نریزید، بویی داخل اتومبیل را می گیرد که از بین رفتن آن خیلی سخت می شود.

9. با باک تقریباً خالی رانندگی کردن

سر این موضوع همیشه بحث و جدل است. قدیم می گفتند که وقتی می گذارید عقربه بنزین ماشین به آخرین درجه برسد، رسوب ته باک وارد سیستم می شود و انژکتورهای بنزین را گول می زنند. اما بعضی از کمپانی های ماشین این عقیده را نفی می کنند. اما در هر حال، رسیدن عقربه بنزین به انتها مشکلات دیگری را هم ایجاد میکند. با این کار عمر پمپ بنزینتان را به طرز قابل توجهی پایین می آورین چون این بنزین است که پمپ را خنک می کند.

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: چند اشتباه رایج
پستارسال شده در: 10 نوامبر 2009, 21:34 
آفلاين
دنده 3
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 05 اکتبر 2008, 01:26
نوع خودرو: P 206 Sedan 1.6
بسیار عالی!! :-) :-)
ممنونم دوست عزیز.

ولی یک مسئله, روغن را نباید هر 5000 کیلومتر تعویض کرد. روغن موتور خوب بعد از حدود 2000 کیلومتر تقریبا کاملا سیاه می شود ولی از نظر علمی و آزمایشگاهی بسته به مواد افزوده شده به روغن می شود تا هزاران کیلومتر بعد از سیاه شدن روغن داخل موتور اتومبیل بماند و هیچ گونه مشکلی برای موتور پیش نمی آید!

Peugoet توصیه کرده است در صورت استفاده از Quartz 7000(شاید هم Quartz 9000 بود) و در صورتی که رانندگی آرامی دارید و شرایط رانندگی خوب است(مثل اروپا) آن را هر 30000 کیلومتر تعویض کنید. Quartz 7000 را هم گفته است در صورتی که شرایط رانندگی آرام باشد هر 20000 کیلومتر. من الان از Quartz 7000 برای موتور اتومبیلم استفاده می کنم و تا الان 11000 کیلومتر کار کرده است ولی به دلیل شرایط بد رانندگی داخل شهر و استهلاک بالا و همچنین کثیف تر بودن هوای داخل ایران نسبت به اروپا آن را حدود 13000 کیلومتر که شد تعویض خواهم کرد. موتور بسیار نرم و روان کار می کند و مصرف اتومبیلم فقط کمی افزایش یافته است نسبت به قبل. قبلا مصرف اتومبیلم 4.7 لیتر در 100 کیلومتر بود که الان شده است 4.9 لیتر در 100 کیلومتر با سرعت ثابت 90 و در یک مسیر رفت و برگشت که شیب برابر 0% می شود. یعنی فرضا اگر در خیابان x کامپیوتر سفر را صفر کنم موقع برگشت(130 کیلومتر مسیر طی شده است موقع برگشت) دوباره به همان خیابان x می رسم و مصرف را 4.9 نشان می دهد.

با تشکر

تصوير

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 15 نوامبر 2009, 12:40 
آفلاين
سرعت : 50 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 09 نوامبر 2009, 17:55
نوع خودرو: santa roderigeZO
:-) نکات خیلی خوبی بود که در عین سادگی خیلیا رعایت نمی کنن ... :grin:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 08 دسامبر 2009, 11:24 
آفلاين
سرعت : 40 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 07 ژوئن 2009, 17:36
نوع خودرو: پراید 141 - پرشیا
Warrior نوشته است:
بسیار عالی!! :-) :-)
ممنونم دوست عزیز.

ولی یک مسئله, روغن را نباید هر 5000 کیلومتر تعویض کرد. روغن موتور خوب بعد از حدود 2000 کیلومتر تقریبا کاملا سیاه می شود ولی از نظر علمی و آزمایشگاهی بسته به مواد افزوده شده به روغن می شود تا هزاران کیلومتر بعد از سیاه شدن روغن داخل موتور اتومبیل بماند و هیچ گونه مشکلی برای موتور پیش نمی آید!

Peugoet توصیه کرده است در صورت استفاده از Quartz 7000(شاید هم Quartz 9000 بود) و در صورتی که رانندگی آرامی دارید و شرایط رانندگی خوب است(مثل اروپا) آن را هر 30000 کیلومتر تعویض کنید. Quartz 7000 را هم گفته است در صورتی که شرایط رانندگی آرام باشد هر 20000 کیلومتر. من الان از Quartz 7000 برای موتور اتومبیلم استفاده می کنم و تا الان 11000 کیلومتر کار کرده است ولی به دلیل شرایط بد رانندگی داخل شهر و استهلاک بالا و همچنین کثیف تر بودن هوای داخل ایران نسبت به اروپا آن را حدود 13000 کیلومتر که شد تعویض خواهم کرد. موتور بسیار نرم و روان کار می کند و مصرف اتومبیلم فقط کمی افزایش یافته است نسبت به قبل. قبلا مصرف اتومبیلم 4.7 لیتر در 100 کیلومتر بود که الان شده است 4.9 لیتر در 100 کیلومتر با سرعت ثابت 90 و در یک مسیر رفت و برگشت که شیب برابر 0% می شود. یعنی فرضا اگر در خیابان x کامپیوتر سفر را صفر کنم موقع برگشت(130 کیلومتر مسیر طی شده است موقع برگشت) دوباره به همان خیابان x می رسم و مصرف را 4.9 نشان می دهد.

با تشکر

عالیه

اما من عادت دارم به کیلومتر ماشینم زیاد نگاه نمیکنم که چقدر رفته روغن موتورو خودم تستش میکنم اگه خوب بود که بزار بتازونه اگه بد بود تا هفته بعد عوضش میکنم اینطور که یکمشو میریزید توی دستتون ((از گیج این روغنو در بیارید نه از سریه ورودی روغن موتور)) اگه دیدم دستم خوب لیز میخوره و ضبری حس نمیکنم که خوب اما اگه حس کنم که وقتی خوب لیز نمیخوره و انگار خاک قاطی روغن شده((در اصل دوده ایناست)) احساس ضبری به دستت میده اون موقع عوضش میکنم

بقولی شدنیدنت کی بود مانند دیدن

موفق باشی

ایرانسل - همراه اول -

پشتیبانی از تمام کارتهای شتاب کشور

http://www.newcharge.ir

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 01 ژانويه 2010, 00:04 
آفلاين
شروع حركت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 11 جولاي 2009, 00:54
اقا تبريك.نوشتت عالي بود :hb:
به نظر من اينا نكات ساده و پيش پا افتاده اي هستند كه اگر بهشون توجه كنيم بسياري از سر در گمي هاي روزانمون خود به خود حل ميشن :evil:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 ژانويه 2010, 13:32 
آفلاين
سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 دسامبر 2009, 10:39
نوع خودرو: مشخص نشده!
مطلب جالبی بود...
تو روز تمام این نکاتو تو رانندگی افراد میشه دید که صدمه های زیادی به ماشین میزنه...
ممنون از نکات قابل توجهت

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 ژانويه 2010, 13:59 
آفلاين
سرعت : 24 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 05 دسامبر 2009, 03:06
مطالب آموزنده ای بود
ممنون :cool:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 26 ژانويه 2010, 14:54 
آفلاين
سرعت : 26 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 05 سپتامبر 2009, 10:01
نوع خودرو: V8 88
آقا خیلی عالی بود دستت درد نکنه :-)
با 5 و6 شدیدا موافقم و با مورد 4 و تعویض روغن در 5000 نه به نظر من خیلی خیلی زوده
البته برای پراید و پیکان با روغنهای معمولی درست میگین

کمک..........پولم را دارن می خورن

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 07 فبريه 2010, 18:52 
آفلاين
نماد کاربر

یک نکته دیگه که خیلی از راننده ها بهش توجه نمیکنن راهنما زدن ونزدنه.....جفتشون دردسر سازه....یکی راهنما میزنه و نمیپیچه و یکی راهنما نمیزنه ومیپیچه....ما که از کار این جور افراد سر در نیاوردیم :???: ...اگه شما آوردین بگین تا ما هم بفهمیم :cry:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 07 فبريه 2010, 19:01 
آفلاين
سرعت : 60 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 دسامبر 2009, 03:56
نوع خودرو: peugeot 405.....
ehsan_vafa96 نوشته است:
یک نکته دیگه که خیلی از راننده ها بهش توجه نمیکنن راهنما زدن ونزدنه.....جفتشون دردسر سازه....یکی راهنما میزنه و نمیپیچه و یکی راهنما نمیزنه ومیپیچه....ما که از کار این جور افراد سر در نیاوردیم :???: ...اگه شما آوردین بگین تا ما هم بفهمیم :cry:

این که خوبه
تازگیا مد شده راهنمای چپ میزنن میپیچن راست یا بر عکس :(

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 07 فبريه 2010, 19:28 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 23 مه 2008, 16:19
نوع خودرو: mazda32009وپراید2010
ata_samani نوشته است:
ehsan_vafa96 نوشته است:

این که خوبه
تازگیا مد شده راهنمای چپ میزنن میپیچن راست یا بر عکس :(

اینها که خیلی وقته مد شده و داره توسط راننده های محترم اجرا میشه!!!!!!
یه موردی که خیلی انجام میشه توسط راننده ها و من دیدم ترمز گرفتن روی دست اندازهای ساندویچی هست که خیلی ضرر داره واسه ماشین :o

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 09 فبريه 2010, 20:20 
آفلاين
نماد کاربر

بله اینم مطلبی بود که میتونه به جلو بندیه ماشین آسیب برسونه....ما ایرانیا عادتمونه تا رس یه وسیله رو نکشیم ول کن قضیه نیستیم....یا اینکه مثلا تو لاین سرعت مثل لاک پشت میرن وبرعکس..... :-(

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 09 فبريه 2010, 22:45 
آفلاين
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 05 دسامبر 2009, 19:08
نوع خودرو: Samand
ehsan_vafa96 نوشته است:
یا اینکه مثلا تو لاین سرعت مثل لاک پشت میرن وبرعکس..... :-(

این مساله بار ها برای من پیش اومده می خوای سبقت بگیری یه نفر تو لاین سرعت خیلی آرام به راه خودش ادامه میده و بقیه باید از سمت راست سبقت بگیرن.نمی دونم چه لذتی داره که همه دوست دارن تو لاین سرعت رانندگی کنن و هرچی چراغ می زنی کنار نرن

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 09 فبريه 2010, 22:51 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 23 مه 2008, 16:19
نوع خودرو: mazda32009وپراید2010
maklaren نوشته است:
ehsan_vafa96 نوشته است:
یا اینکه مثلا تو لاین سرعت مثل لاک پشت میرن وبرعکس..... :-(

این مساله بار ها برای من پیش اومده می خوای سبقت بگیری یه نفر تو لاین سرعت خیلی آرام به راه خودش ادامه میده و بقیه باید از سمت راست سبقت بگیرن.نمی دونم چه لذتی داره که همه دوست دارن تو لاین سرعت رانندگی کنن و هرچی چراغ می زنی کنار نرن

میدونی لذتش چیه؟؟
همه ماشین ها از کنارت با سرعت رد میشن و با بوق و ....همراهیت میکنن بعد تو فکر میکنی دارن باهات احوال پرسی میکنن :-(
من خودم همیشه به گوشه ها علاقه دارم چون فقط کافیه حواسم به راستم باشه :-( ولی تو اییه اگه ببینم ماشین مدل بالا از دور میاد و سرعتش از من بیشتره یا کلا هر ماشینی که سرعتش از من بیشتره قبل از چراغ دادن میکشم کنار

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: 18 فبريه 2010, 17:34 
آفلاين
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 28 آگوست 2009, 12:23
نوع خودرو: تو کف بلـــــــــیزر
سلام به نظرتون بهتر نیست بگید مثلا با فلان روغن 5000 عوض کنی خوبه ؟ مثلاquartz 12000 بریزم بعد برم 5000 هزار عوض کنم !!!!!! روغن بحثش جداست چون به چندین عامل از جمله : شرایط آب و هوا . نحوه رانندگی . نحوه استفاده از ماشین (مسافرکشی . دانشجویی . عشق بازی)
در ضمن بهترین نوع تست روغن ماشین اینه که روزی که میخوایی روغن بریزی یک قطره از روغن تازه رو روی انگشت شست بریزید و انگشت سبابه رو روغن بزارید زمانی که میخوایید انگشت رو از هم باز کنید به چسبندگی روغن توجه کنید این مقدار که روغن کشش میاد بین دو انگشت رو به خاطر بسپارید بعد دیگه هر چند مدت که امتحان کنید به همین نحوه زمانی که دیدید کشش روغن نصف یا کمتر شده زمانیه که دیگه شروع میشه آسیب رسیدن به موتور . :x

گردهمایی اعضای TT کرمانشاه :http://www.tuningtalk.com/forum/topic-t30549.html

دوست دارید عکس ماشینای قدیمی رو ببینید ؟
===>http://oldcarandtruckpictures.com

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 16 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

تمام زمان ها بر حسب UTC + 3:30 ساعت [ DST ] مي باشد

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد