| نويسنده |
پيام |
|
MAP يار قديمي

عضو شده در: 04 Sep 2004 پست: 445
|
تاريخ: سهشنبه May 16, 2006 5:26 pm عنوان: |
|
|
سيم را زا گيربكس آزاد كردم چرخاندم و عقربه حركت كرد.
به سختي سيم را جا زدم تا 20 را نشان ميده بالي 20 پشيمان ميشه كه نشان بده.
شايد اون قسمت برنجي را بد جازدم چون اون قسمت در امد منم گزاشتم روي گير بكس و با ضربه زدم رفتم داخل و بعد سيم را وارد برنجي كردم  _________________ زندگي زيباست اي زيبا پسند ---- زنده انديشان به زيبايي رسند
آنقدر زيباست اين بي بازگشت --- كه برايش ميتوان از جان گذشت |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
نامي سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Jun 2005 پست: 293 آدرس پستي: بيخيال
|
تاريخ: سهشنبه May 16, 2006 9:03 pm عنوان: |
|
|
نگفتي كه گيربكس ماشينت 6 يا 5 ؟!!
يه كاري ميگم انجام بده بلكه درست بشه .
مغزي سيم كيلومترو در بيار و سرو ته كن ..
شايد سر مغزي سيم خورده شده باشه.. سع كن حتما خوب سيمو جا بزني ولي بدون فشار..
انشاالله درست بشه. اگه نشد ديگه 100٪ اشكال از داخل گيربكسته... |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

عضو شده در: 25 Oct 2004 پست: 4733
|
تاريخ: چهارشنبه May 17, 2006 9:26 am عنوان: |
|
|
اگه ضربه زدي كه كارو خراب كردي و مارپيچ انتهاي اون قسمت رو جابه جا كردي . اين بلا سر خود منم اومده و حالشو ندارم درستش كنم ! الان كيلومتر شمار هر از چند گاهي كه دل تنگ بشه تا 30 يا 40 اونم تو دنده 1 كه پر گاز كنم بالا مياد و با نيم كلاج مي افته پائين  _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
محمد ب يار قديمي

عضو شده در: 27 Oct 2004 پست: 562 آدرس پستي: مشهد - بعدش حكيميه - الانم رفتم مجيديه.....خدا اخرشو ختم به خير كنه- محل کار
|
تاريخ: شنبه May 20, 2006 2:31 pm عنوان: |
|
|
خوب ظاهرا همه رنو سوارا كيلومترشون خرابه
طبق معمول سوال من كاملا به عنوان تاپيك مربوط نيست ولي جايه بهتري هم براش پيدا نكردم
نپرسين چجوري ولي چند وقت پيش پشت كيلومتر رو باز كردم محور عقربه كيلومتر شمار رو شكوندم و فنر ساعتي رو هم كه به اون محور متصل بود باز كردم و به يه گوشه گره زدم
حالا هونطور كه انتظار ميره ماشين كيلومتر ميندازه ولي عقربه تكون نميخوره.
سوال: درست ميشه يا بايد پشت كيلومتر نو بخرم _________________ Rudolf Cristian Karl Diesel (1856-1912) - mdb
Godspeed
مخلص همه ممدشوفر  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
محمد ب يار قديمي

عضو شده در: 27 Oct 2004 پست: 562 آدرس پستي: مشهد - بعدش حكيميه - الانم رفتم مجيديه.....خدا اخرشو ختم به خير كنه- محل کار
|
تاريخ: يكشنبه May 21, 2006 11:25 am عنوان: |
|
|
هدف خاصي نداشتم
باز كردن كيلومتر به دليل فضولي
شكستن محور عقربه..... سهوي شد
كندن و گره زدن فنر.... چون عقربه خيلي تكون ميخورد و سر و صدا ميكرد مجبور شدم _________________ Rudolf Cristian Karl Diesel (1856-1912) - mdb
Godspeed
مخلص همه ممدشوفر  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
MAP يار قديمي

عضو شده در: 04 Sep 2004 پست: 445
|
تاريخ: دوشنبه May 22, 2006 8:57 am عنوان: |
|
|
| irarkh نوشته است: | اگه ضربه زدي كه كارو خراب كردي و مارپيچ انتهاي اون قسمت رو جابه جا كردي . اين بلا سر خود منم اومده و حالشو ندارم درستش كنم ! الان كيلومتر شمار هر از چند گاهي كه دل تنگ بشه تا 30 يا 40 اونم تو دنده 1 كه پر گاز كنم بالا مياد و با نيم كلاج مي افته پائين  |
دقيقا جريان من همين هست.
گيربكس 4 دنده جلو فابريك سپند 1 هست.
پس به خاط ضربه پرپر؟؟؟
راهي براي درست شدنش هست؟ _________________ زندگي زيباست اي زيبا پسند ---- زنده انديشان به زيبايي رسند
آنقدر زيباست اين بي بازگشت --- كه برايش ميتوان از جان گذشت |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: شنبه Jun 24, 2006 12:23 pm عنوان: |
|
|
سيم منم دو روز پيش بريد. بريدن که چه عرض کنم. قبلا به صورت کشويي جا مي خورد و بال بال مي زد مخصوصا در سرعت هاي پايين.
ولي همون نيمه جونشم بريد و رفتم تو کار تعويض. همه چيزا مرتب پيش رفت . در قسمت اتصال به گريبکس سيم بريده شده رو کشيدم بيرون. فقط نمي دونم يه چيزي اونجا بود که انگار سرش بريده يا فرسوده شده بود. هر چي با دم باريک کشيدم بيرون نيومد.
ماشين که عقب و جلو تکون مي دادم مي چرخيد. با خودم گفتم لابد بايد باشه ديگه که درذ نمياد. سيم رو بدون دردسر بستم و پيچ رو هم سفت کردم.
اومدم بيرون تا 40 خوب رفت بالا يکي دو بار هوس کرد بياد پايين . و دفعه سوم ديگه از جاش تکون نخورد.
حالا قضيه چيطوري شده من نمي دونم!!
کلي هم حالم گرفته شده. بايد برم تعميرگاه؟ يا ميشه رديفش کرد؟
راستي براي من که فن پرايديه سيم يه انحنا مي خوره تا بره سر جاش . اين مشکل ساز نيست؟ _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: شنبه Jun 24, 2006 3:00 pm عنوان: |
|
|
خسته نباشي مهدي جان . شما هم مارپيچ رو از جاش تكون دادي اوني كه با دم باريك بهش حال داديد مكعب مستطيلي به ارتفاع 1.5 سانت هست كه موضع قرار گيري سيم كيلومتر هست و دقيقا منطبق بر شكل چهار گوش سيم كيلومتر كه انتهاي اون به مغزي مارپيچ متصله و از بالا كه بهش نگاه كني مثل يه زائده ميومنه . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
مهدي احسان يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006 پست: 1155 آدرس پستي: تهران - جنت آباد
|
تاريخ: شنبه Jun 24, 2006 3:16 pm عنوان: |
|
|
| irarkh نوشته است: | خسته نباشي مهدي جان . شما هم مارپيچ رو از جاش تكون دادي اوني كه با دم باريك بهش حال داديد مكعب مستطيلي به ارتفاع 1.5 سانت هست كه موضع قرار گيري سيم كيلومتر هست و دقيقا منطبق بر شكل چهار گوش سيم كيلومتر كه انتهاي اون به مغزي مارپيچ متصله و از بالا كه بهش نگاه كني مثل يه زائده ميومنه . |
اي بابا
البته اون خراب شده بود يعني يه جورايي اطرافش پرچ شده بود. كه من فكر كردم قطعه اي جدا شده از سيم قبليه. حالا حتما بايد گريبكس بياد پايين ؟
مارپيچ بايد عوض شه ديگه؟ چه جوري ميشه اين كار رو انجام داد.خيلي هم بد دسته . بايد فن و سيني جلو باز بشه تازه مثل ميت دراز كش شيم رو زمين و از زير و رو پيچ ها رو شل و سفت كنيم  _________________ هر چند زكار خود خبردار نيم-------------- بيبهوده تماشاگه گلزار نيم
بر حاشيه كتاب چون نقطه شك---------- بيكار نيم اگر چه در كار نيم |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
irarkh يار قديمي

|
تاريخ: شنبه Jun 24, 2006 3:20 pm عنوان: |
|
|
تعويض مارپيچ رو شنيدم (هنوز نديم چون همت نكردم!) از بالا هم انجام ميدند يعني اصلا به صرفه نيست كه بخوايد براي تعميير اين قسمت گيرباكس جا به جا كنيد . تا اونجائي كه شنيدم بعضي ها ابزاري دست ساز دارند كه با قلاب كردن اون از بالا كل قسمت مارپيچ رو مي كشند بيرون و قطعه نو را جا مي زنند .در هر صورت بايستي فن (پرايدي) باز بشه . _________________ TuningTalk Forum | Members Introduce | TuningTalk Rules | TuningTalk Support |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
ho3eink شروع حركت

عضو شده در: 15 Sep 2007 پست: 14 آدرس پستي: شيراز
|
تاريخ: چهارشنبه Oct 03, 2007 2:40 pm عنوان: |
|
|
سلام خوبين؟
من سيم كيلومترم يه ماه پيش عوض كردم (مكانيك عوض كرد )
حالا از 2روز پيش تو دست انداز و سرعتگير كه مي افتم كيلومتر از كار مي افته و سرعتگيرهاي بعدي يهو كار ميكنه
البته از سر گيربكس و پشت صفحه كيلومتر چك كردم سفت بودن
چيكار كنم _________________
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
نامي سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 16 Jun 2005 پست: 293 آدرس پستي: بيخيال
|
تاريخ: چهارشنبه Oct 03, 2007 5:43 pm عنوان: |
|
|
| ho3eink نوشته است: | سلام خوبين؟
من سيم كيلومترم يه ماه پيش عوض كردم (مكانيك عوض كرد )
حالا از 2روز پيش تو دست انداز و سرعتگير كه مي افتم كيلومتر از كار مي افته و سرعتگيرهاي بعدي يهو كار ميكنه
البته از سر گيربكس و پشت صفحه كيلومتر چك كردم سفت بودن
چيكار كنم |
احتمالا مغزی سیمت شله یا کوتاه شده . اگر بتونی فابریک فرانسوی گیر بیاری بهتره .
99% با تعویض سیم مشکلت حل میشه  |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
ho3eink شروع حركت

عضو شده در: 15 Sep 2007 پست: 14 آدرس پستي: شيراز
|
تاريخ: چهارشنبه Oct 03, 2007 8:12 pm عنوان: |
|
|
احتمالا مغزی سیمت شله یا کوتاه شده . اگر بتونی فابریک فرانسوی گیر بیاری بهتره .
99% با تعویض سیم مشکلت حل میشه [/quote]
ممنون نامي جان از راهنماييت
اره فكر كنم از مغزيش باشه چون سيم ايرانيه
بازم مرسي _________________
 |
|
|
بازگشت به بالاي صفحه |
|
 |
|
|