فهرست تالارهاي خودرو
اكنون پنج‌شنبه Aug 21, 2008 9:08 pm ميباشد 

بوستر براي رنو (تقويت ترمز رنو)
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع

فهرست تالارهاي خودرو -> كلوپ خودروهاي فرانسوي -> Renault

نويسنده پيام

ممل خان
شروع حركت

عضو شده در: 30 Apr 2007

پستتاريخ: دوشنبه Dec 03, 2007 9:05 pm    عنوان:
پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

این بوستر با دو پمپ برای رنو از کجا می‌شه پیدا کرد؟ من می‌خوام رو ماشینم بوستر نصب کنم اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن ممنون می‌شم.

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي

مهدي احسان
يار همراه

عضو شده در: 06 Feb 2006
آدرس پستي: تهران - جنت آباد

پستتاريخ: سه‌شنبه Dec 04, 2007 10:57 am    عنوان:

سلام دوستان. همونطور که گفتم داستان خريد و نصب بوستر رو براتون مي نويسم.
من يک بوستر فابريک رنو 5 از شوش خريدم به شرط سلامت 27 هزار تومن. همنوطور که تو تاپيک قبلي گفتم اوني که من گرفتم تک مداره است و چون اون موقع به اين قضيه توجه نکرده بودم ديگه دنبال دو مداره نگشتم.
بعد آدرس يکي دو جا رو ازش گرفتم براي نصب . به من گفت که هر کس نمي تونه نصب کنه و
و چون جا پيچ ها به هم نمي خوره طرف بايد تا حالا اين کار رو کرده باشه که بتونه نصب کنه.
تو این عکسها بوستر و محل اتصالش به غلاف فرمون معلومه

هر جا رفتم گفتند نصب نمي کنيم. وهر کدوم من رو به يه آأرس ديگه حواله مي کردند.
خلاصه بعد از کلي اين ور و اون ور رفتن دوباره زنگ زدم به شوشيه و گفتم که اينا نصب نمي کنند. آدرس يه بنده خداي ديگه اي رو داد رفتم پيشش. طرف کلي غرغر کرد و گفت که غلاف فرمون بوستري ازش بخر بيار تا برات نصب کنم و الا نصب نمي کنم. زنگ زدم گفت که غلاف بوستري که اصلا گير نمياد و خلاصه طرف با کلي غرغر قبول کرد که نصب مي کنه . ولي کلي قيمت رو بالا گفت و بعد هم گفت برو هفته ديگه زنگ بزن من شابلون رو پيدا کنم بعد بيا برات نصب کنم.
منم يه خورده باهاش صحبت کردم و با کمي اطلاعات که ازش گرفتم رفتم سراغ چند تا مکانيک ديگه که مي شناختم و رنو کار بودند اونا هم زير بار نصب بوستر نرفتند.
دست از پا درازتر برگشتم و در بين راه به خودم گفتم چرا خودم اين کار رو نکنم.
خلاصه شب دل رو روده ماشين رو باز کردم و غلاف فرمون رو در آوردم و پمپ رو هم باز کردم.
تو عکسهای زیر هم غلاف فرمون و محل نصب پمپ اصلی معلومه

فرداش غلاف فرمون رو با بوستر و شابلوني که خودم درست کرده بودم بردم تراشکاري و دادم که درستش کنه. بعد از ظهر هم رفتم و گرفتمش.
البته يه اشتباه کرده بود که مهم نبود چندان. واشري که از داخل موتور پشت غلاف فرمو بسته ميشه رو برعکس گذاشته بود و جاپيچ ها رو اشتباه در آورده بود که خودم با درل رديفش گردم.
در عکس زیر جا پیچ ها تصحیح شده اند و همه لوازم دیده می شوند:

خلاصه نصبش کردم.
تنها جايي که خيلي اذيتم کرد پيچي بود که بين پدال ها بسته مي شد که هيچ آچاري به اونجا نمي رسيد و حتي بکسي که سر دسته بکس (شبيه پيچ گوشتي ) بسته مي شد هم به دليل فنر هاي برآمده پدال ها مستقيما نمي تونست پيچ را جا بندازه خلاصه بااستفاده از پيچ گوشتي آهن ربايي وانگشت و هزارتابدبختي ديگه يه نيم دور پيچ رو جا انداختم و بعد با همون بکس که مورب پيچ رو در بر مي گرفت محکمش کردم.

لوازم پمپ يه خورده رو غن ميداد که من خيلي نگران بودم گير نياد. البته اون رو بردم تعميرگاه برام درست کرد. چون خودم خارکش ندارم نتونستم بازش کنم. بعد از باز کردن ديديم که لوازمش با پمپ فابريک رنو يکسانه و فقط يه برامدگي روي يکي از طشتک ها هست که براي لوازم پمپ بوستر اين برامدگي وجود نداشت.و تو تعميرگاه با سنگ صافش کرد.

براي وصل کردنش به منيفلد هم از يه سه راهي برنجي که از مغازه لوازم گاز تهيه کردم استفاده شد. که تو عکس کاملا معلومه.

-----------------------
و اما برم سر اصل قضيه
هواگيري هم انجام شد ولي پدال زيادي پايين مي رفت به ترمز ساز نشون دادم . چرخ هاي عقب رو که کور کرد پدال خيلي محکم بود. پس مشکل از چرخ ها ي عقب بود . يه دور رگلاژ کرد بهتر شد ولي بازم قابل قبول نبود. چرخ سمت شاگرد رو کور کرد پدال بالاتر واستاد بنابراين مشکل از اون چرخ بود که لوازمش عوض شد.
ترمز خيلي خوب شده بود و اون چرخي که لوازمش رو عوض کرده بوديم يه خورده زودتر قفل مي کرد. بعد از يه حرکت طولاني ديدم که حسابي داغ شده و حتي موقع شروع به حرکت يه خورده صداي درگير بودن لنت مي اومد.
بردم رگلاژش رو کمتر کرد . و الان مشکلي که پيش اومده اينه که دوباره رگلاژ ها به هم خورده ( چون وقتي دستي کشيده هست پدال بالاتر واميسته ) و بد تر از اون اين که وقتي دو پايي ترمز رو پر مي کنم با يه ذره فشار هون چرخ خيلي سريع قفل مي شه و سه چرخ ديگه هنوز تازه دارند خودشون رو گرم مي کنند.
اين نکته اي که عليرضا گفت که همانا تنظيم فشاره خيلي مهمه و بايد پيش يه آدم وارد ببرم. اول اينکه محمد و عليرضا اگر يه کار درست مي شناسند معرفي کنند.
و در ثاني شما مي دونيد که اين تنظيم فشار از کجا صورت ميگيره؟ و چگونه تست ميشه؟ آيا آزمون و خطا ؟

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email شناسه عضويت در Yahoo Messenger

irarkh
يار قديمي

عضو شده در: 25 Oct 2004

پستتاريخ: سه‌شنبه Dec 04, 2007 11:04 am    عنوان:

متاسفانه من شخص خاصي مد نظرم نيست !‌ ولي اگر كسي آدم حرفه اي سراغ داره بهتره در بخش مكانيكهاي خوب در بازار معرفيش كند.

بازگشت به بالاي صفحه

khashayar
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 13 Aug 2007
آدرس پستي: تهران -سعادت اباد

پستتاريخ: يكشنبه Dec 09, 2007 8:37 am    عنوان:

مهدي جان مبارك بوستر باشه. يه مورد راجع به پايين بودن ترمز اينه كه چون غلاف فرمون بوستري نداري و از مال خودت استفاده كردي ترمزت كلا پايينتر ميگيره. خلاصه خيلي به پايين بودن پدال حساس نباش. البته يه هواگيري درست و حسابي توي وضعيت پدالت بي تاثير نيست.

بازگشت به بالاي صفحه

مصطفي شيباني
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 28 Jan 2006

پستتاريخ: چهار‌شنبه Dec 12, 2007 4:48 pm    عنوان:

با سلام
اقا مهدي يا احسان شما يك سر به سوپاپ كنترل فشار و محل اون روي سيلندر ترمز حتما بزن اگه اشتباه نكنم بايد از اون باشه.( تجربه اينو ميگه). اطمينان پيداكن كه چيزي جلوي سوپاپ نباشه چون همون باعث ميشه كه فشار داخل لوله ها كم بشه و در نهايت ترمز پايين بگيره .
دعا هم يادتون نره

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email

مهدي احسان
يار همراه

پستتاريخ: چهار‌شنبه Dec 12, 2007 5:16 pm    عنوان:

سلام دوستان
با تشكر از عليرضا و خشايار و مصطفي و مممنون از اظهار لطفتون
مشكل جالبي بود.
قبلن نوشتم كه لوازم يكي از چرخ هاي عقب عوض شد. جالبه كه اصلا نشتي نداشت ولي خوب روغن از اونجا هوا مي گرفت و پدال مي رفت پايين.
اين دفعه هم براي رفع عيب بردم هر چي به مكانيكه اصرا كردم كه لوازم اون يكي چرخ رو هم عوض كن. مي گفت كه تجربه 15 ساله تو اين حرفه بهش ميگه كه اگه لوازم مشكل داشته باشه بايد نشتي بده.
خلاصه همه سيستم و چرخ ها و رگلاژ رو دوباره بررسي كرد و حتي پمپ رو هم دوباره باز كرد و لوازمش رو چك كرد . خلاصه مجبورم كرد يه دست لوازم نو واسه پمپ خريدم. (لوازم قبلي با اين دقيقا يه بسته بندي داشت ولي اينا اصل بود و قبليا قلابي.) ولي همچنان پدال پايين مي رفت و چرخ سمت راننده كه الوازم قديمي روش بود هوا ميگرفت.
و در نهايت حرف من رو گوش كرد و لوازم چرخ رو عوض كرد. پدال واستاد بالاي بالا.
براي خودم هم عجيبه لوازمي كه نشتينداره چه جوري هوا ميره توش . ولي خوب ديگه اينجوري بود. البته وقتي باز كرد گفت لوازمش خيلي بي حال شده بود. بگذريم. الان ديگه ترمز از ترمز هاي 405 هاي 2000 كه خيلي خوب بودند هم قابل اتكا تر و ميخكوب كننده تر شده.
ولي هنوز هم تو سرعت بالا كه ترمز خيلي شديد مي زنم چرخ هاي عقب زودتر قفل مي كنند نسبت به جلو. ارتفاع ماشين طوري تنظيمه كه ماشين كاملا صافه. يعني فاصله زير ركاب عقب تا زمين با قفاصله زير ركاب جلو تا زمين برابره. كه منفكر مي كنم به دليل سبك تر بودن عقبه كه زودتراز جلو قفل مي شوند. قبل از نصب بوستر هم همين بود وضعيت.

بازگشت به بالاي صفحه

مصطفي شيباني
سرعت : 15 کيلومتر در ساعت

عضو شده در: 28 Jan 2006

پستتاريخ: چهار‌شنبه Dec 12, 2007 5:31 pm    عنوان:

براي اينكه چرخهاي عقب دير تر بگيره مهره سيلندر تقسيم روغن كه عقب ماشين نصب شده رو يك كمي باز كن تا ترمز چرخاي عقب ديرتر عمل كنه.

بازگشت به بالاي صفحه

خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email

iveco
شروع حركت

عضو شده در: 05 Apr 2008

پستتاريخ: يكشنبه Apr 13, 2008 12:48 pm    عنوان:

با سلام
من نیز از این بوستر خریدم وبا راهنمایی دوستان عزیز در این سایت آنرا نصب کردم منتهی اگر لوازم داخل پمپ بوستر خراب باشد از چه لوازمی باید استفاده کنم چون همچین بوستر ی در لوازم یدکیها وجود ندارد -

بازگشت به بالاي صفحه

مهدي احسان
يار همراه

پستتاريخ: يكشنبه Apr 13, 2008 12:58 pm    عنوان:

iveco نوشته است:
با سلام
من نیز از این بوستر خریدم وبا راهنمایی دوستان عزیز در این سایت آنرا نصب کردم منتهی اگر لوازم داخل پمپ بوستر خراب باشد از چه لوازمی باید استفاده کنم چون همچین بوستر ی در لوازم یدکیها وجود ندارد -

اگر بوسترت شبیه عکس های بالاست لوازم معمولی پمپ ترمز رنو بهش میخوره.
میری و لوازم فروشی رنو و میگی لوازم پمپ زیر پا می خواهی.
اگر دو مداره هست من نمی دونم باید باز کنی ببینی توش چه خبره. یه بوستر ساز می گفت لوازم پژویی میخوره بهش.

بازگشت به بالاي صفحه

iveco
شروع حركت

پستتاريخ: يكشنبه Apr 13, 2008 12:59 pm    عنوان:

در ضمن آدرس تعمیرگاهی که شما سیستم ترمزتون را بهش نشون دادی می تونید آدرس آنرا تو سایت قرار بدی چون من هم با توجه به هواگیری را انجام دادم و حتی کلیه لنتهای ترمزها را عوض کردم و نو انداختم باز ترمزخیلی ضعیف است(خیلی پدال پایین می گیره -نشتی روغن اصلاً وجود نداره -بوستر هم همان چیزی که شما خریدید) و سه چرخ از ماشین لنتهایش درگیر است و کاسه چرخ داغ می کنه

بازگشت به بالاي صفحه

مهدي احسان
يار همراه

پستتاريخ: يكشنبه Apr 13, 2008 1:16 pm    عنوان:

iveco نوشته است:
در ضمن آدرس تعمیرگاهی که شما سیستم ترمزتون را بهش نشون دادی می تونید آدرس آنرا تو سایت قرار بدی چون من هم با توجه به هواگیری را انجام دادم و حتی کلیه لنتهای ترمزها را عوض کردم و نو انداختم باز ترمزخیلی ضعیف است(خیلی پدال پایین می گیره -نشتی روغن اصلاً وجود نداره -بوستر هم همان چیزی که شما خریدید) و سه چرخ از ماشین لنتهایش درگیر است و کاسه چرخ داغ می کنه

خوب اولا که به فروم خوش امدی.
دوما اگه تجربه من رو به دقت بخونی متوجه می شوی که لوازم جفت چرخ های عقب روباید عوض کنی. لوازم من هم نشتی نداشت ولی بعد از عوض کردن مشکل بر طرف شد. لوازم پمپ ترمز رو هم عوض کن حتما . چون اونی که توشه جواب نخواهد داد. بعد از عوض کردن لوازم ریگلاژ کردن ترمز دستی عقب هم ضروری است. اینکه لنتهای درگیره و داغ می کنه احتمالا به خاطر نو بودن لنتها و رگلاژ نبودنه که اونم باید انجام بدی.
پایین گرفتن ترمز هم علاوه بر وجود هوا و رگلاژ نبودن می تونه دلایلی دیگری داشته باشه.
میله ای که از بوستر میره تو پمپ قابلیت ریگلاژ داره و باید حتما تنظیم بشه.
از سمتی که به پدال وصل میشه هم قابلیت رگلاژ داره و باید طوری تنظیم بشه که زیر پا جای خالی نداشته باشه.
البته من از این قسمت تنظیم نکرم و یه خورده به این دلیل جای خالی دارم که باهاش می سازم. باز کردن اون پیچ لامصب اگر راحت باشه ولی بستنش خیلی سخته.
پیم که پدال رو به بوستر وصل میکنه هم باید یه دونه پیدا کنی که وسطش لق نزنه چون یه ذره اونجا بازی کنه تو پدال زیاد به نظر میرسه.
همه اینها رو باید دقیق بررسی کنی.
بوستر سازها این کار ها رو نمی کنند باید پیش مکانیک یا ترمز ساز بری. که همه جا هست. من میدون الغدیر (شهر زیبا بردم .اگه رفتی تو یه گاراژه به نام محمد. بپرسی بهت میگن. )

بازگشت به بالاي صفحه

iveco
شروع حركت

پستتاريخ: يكشنبه Apr 13, 2008 1:45 pm    عنوان:

ممنون از راهنمای شما -ولی من کل پمپ چرخ عقب را بصورت کامل عوض کردم -حدس می زنم وسایل پمپ روی بوستر خراب باشد-چون شیش قبل از بوستر را تنظیم کردم ولی نمی دونم وسایل پمپ چه ماشینی بخرم بهش بخوره

بازگشت به بالاي صفحه

iveco
شروع حركت

پستتاريخ: سه‌شنبه Apr 15, 2008 10:35 am    عنوان:

شیش پدال را کوتاه کردم طوریکه هیچ فشاری به بوستر نمی یاره و لوازم پمپ ترمز را نیزعوض کردم -یکی از دیسکهای چرخ جلو که قبلاً پله کرده بود را نیز عوض کردم -لنتهای چرخ جلو که علامت استاندارد داره نیز جدیداً عوض کردم..هر دو پمپ چرخ عقب را عوض کردم چون گیر پاز بود .......... ولی نمی دونم چرا ترمزهای چرخ جلو کمی درگیر و داغ می کنه -چرخ جلو را وقتی جک میزنم با دست به سختی می چرخه ولی چرخ عقب به راحتی می چرخه -در ضمن چون شیش پدال را کوتاه کردم (از پین مناسب اسفاده کردم ) ترمز بسیار پایین می گیره ولی وقتی شیش را بلند میکنی ترمز زیر پا سفت میشه و ترمز خیلی قوی می شه -در ضمن بوستر من دقیقاً مثل بوستر شما است یک مداره

بازگشت به بالاي صفحه

iveco
شروع حركت

پستتاريخ: چهار‌شنبه Jun 18, 2008 7:37 pm    عنوان:

کلی خرج ترمز کردم متاسفانه هنوز هم درست نشده (اولا کمی بهتر شده بود )من هم افتادم دنده لج که باید حتماً خودم درست کنم اونم فعلاً نتونستم -

سوالهای برام مطرح شده اگر کسی جواب بده ممنون می شم

1-منیفولد هوای من سوراخ خلاء ندارد ومن مجبور شدم از سوراخی که بخارات روغن روی موتور به داخل کاربراتور میره را کور کنم وشیلنگ خلاء بوستر به آن وصل کنم چون در صورت استفاده از سه راهی بوستر هوا می کشید و ترمز زیر پا سفت و ضعیف می شه آیا این خلا کافی است

2-کاسه چرخهای عقب من به خاطر تعویض لنت و نو بودن (کم بودن ریگلاژ )به سختی بیرون می آید و لی با این حال
در حرکت برای قویتر شدن ترمز مقداری ترمز دستی را بالا می کشم تا ترمز قویتر بشه

3-چرخها را چندین بار هواگیری کردم

4-سوپاپ ترمز وزنه ایی که نزدیکهای چرخ عقب قرار دارد نمی دانم با باز کردن پیچ آن ترمز قویتر مشه یا ضیفتر

و آیا در ترمز گیری تاثیر داره چون من فقط آنرا عوض کردم

5-با توجه به اینکه لنت چرخهای جلوی من کمی داغ می کرد و حتی باعث داغ شدن رینگ می شد این امر سبب شده پیچهای چرخ جلو در حرکت خودبه خود شل می شوند (خیلی خطرناکه )امکان فرار چرخ وجو داره

بازگشت به بالاي صفحه

khashayar
سرعت : 22 كيلومتر در ساعت

عضو شده در: 13 Aug 2007
آدرس پستي: تهران -سعادت اباد

پستتاريخ: شنبه Jun 21, 2008 8:18 am    عنوان:

بوستر ترمز من دومداره هستش ولي من هم موقع نصب مشكل داغ كردن و درگيري لنت رو داشتم. مكانيك من ي فكر كنم از روي پمپ اصلي ترمز همون شيش كلاچ رو تنظيم كرد و ترمز جلوم خوب شد. براي ترمز عقب هم بايد بعد از اين مرحله خود لنتهاي عقب رو تنظيم كني. ولي به طور كل پدال ترمز زير پا كمي پايين ميگيره.

بازگشت به بالاي صفحه

نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع     فهرست تالارهاي خودرو -> كلوپ خودروهاي فرانسوي -> Renault
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
صفحه 4 از 5

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد

RSS GeneratorSitemap Generator Powered by phpBB   2001, 2007 phpBB Group
Search Engine Optimization phpBB SEO
Copyright © 2004-2007 TuningTalk. All rights reserved Site Admin