رضا هنرمند نوشته شده:سلام دوستان
شبیر جان سلام، یه سوال فنی این جریان تسمه تایم بریدن صحرا 16 سوپاپ بر اثر فشار آوردن به ماشین چیه....؟؟؟؟میگن اعتباری بهشون نیست،تو آفرود هر آن امکان داره دستت رو بزاره تو حنا راسته ..؟؟؟
ممنون..
سلام
احوالات اقا رضا..
دوست عزیز اینها همه شایعات دشمنان می باشد....بدی مکانیکهای ما اینه که در مقابل چیزی به اسم کیلومتر و ساعت کار و نظم و دقت ...مقاومت میکنند...خودمون هم انتظار داریم که قطعات ماشین بی نهایت کارکنند...
من یادمه برادر بزرگم 30 سال پیش فیات 132با موتور 1800 داشت که دو میل سوپاپ و تسمه تایم داشت...داییم که مکانیک خوبی هم بود ..میگفت اه اه این مزخرفه تسمه تایم..اه اه...
درحالیکه ماشین بی نهایت عالی و پرشتابی بود بس که برادرم را ترسانده بودند شش ماه یکبار خودش تسمه تایم را عوض میکرد(کار ساده ای است)..همه هم بنوبت فشار زیاد به این ماشین می اوردند.(من در جا گاز میدادم).بیچاره اخ نمی گفت..
الان هم اکثر ماشینهای جدید تسمه تایم دارند و اگر در کیلومتر مناسب و زمان لازم عوض شوند هیچ مشکلی نیست.
البته جنس یدکی هم مرغوب نیست باید زودتر از موعد عوضش کرد.
از شما چه پنهان من برای ماشین بعدیم یک موتور میتسو 16 سوپاپ (با تسمه تایم ).. گیربکس ژاپنی و دیفرهای امریکایی روی شاسی و اطاق دست ساز با فنرهای لول ..میخوام درست کنم..
دیگه این ماشینم داره دوساله میشه ..کم کم داره دلم را میزنه..جایی نداره درست کنم همه چیزش میزانه..
ماشین درست درمان هم افسردگی میاره..جیپ سوار باید همیشه یک دستش به آچاریک دستش به ماشینش باشد
خسته شدم بس که ماشین پلاک دار استاندارد سوار شدم رفتم مسابقه دو دیفرانسیل برنده شدم..

..یک کم هم بزنیم تو کار بی پلاک

آنهم عالمی دارد
موفق باشید و در مقابل نواوری تکنولوژی مقاومت نکنید
Hillclimbingwaterwadingmudpluggindesertraidingtrailrunningsnowdriftingcooldriving
تپه نوردی به آب زدن گل ولای نوردی صحرانوردی مسافرت رفتن دریفت زدن در برف رانندگی راحت...اینه مزایای جیپ