درود
mehran_ji نوشته شده:دوستان نظرتون راجع بع ليفت كردن ماشين چيه؟؟؟
شما كجاها يا چه كساني رو براي ليفت پيشهاد ميكنيد؟؟؟
چه اندازه ليفت به نظرتون خوب هستش و تو از بين رفتن تعادل ماشين كمتر تاثير ميزاره؟؟؟؟
مهران عزیز
به شخصه با ایجاد تغییرات اصولی در خودروهای کمپانی Toyota بسیار موافقم ؛ از دید من بسیاری از خودروهای این کمپانی مانند Hilux ، FJ Cruiser ، GT86 و ... با ایجاد بستری برای تغییرات خریداران طراحی و ساخته شده اند اما قبل از هر تغییری باید به چند نکته توجه کرد :
1. هدف از تغییرات ، به عبارت ساده تر تجهیزات افترمارکت مورد نیاز برای آفرودهای کویری ، کوهستانی و جنگلی با هم اختلافات زیادی دارند ؛ پس بهتر است ابتدا عمده کاربرد خودرو مورد نظر قرار گیرد .
2. برآورد هزینه ، تجربه ها نشان داده است که تیون کردن خودروها حد و مرزی ندارد و می توان تا بی نهایت ها برای آن خرج کرد ، پس ابتدا بهتر است بودجه را مشخص بفرمایید تا بر اساس آن طرح کلی طرح مشخص شود . بدون طرح ممکن است در اواسط کار با کمبود نقدینگی مواجه شوید ، آن وقت خودرویی خواهید داشت نیمه کاره که قطعا بخش های تکمیل شده آن بدون بخش های دیگر از کارایی لازم برخوردار نیستند .
3. تامین لوازم مورد نیاز : از دید من ، وجود خدمات و قطعات یکی از مهم ترین بخش های هر پکیج است . متاسفانه بارها با ابزارها و دستگاه هایی مواجه شده ام که به خاطر یک قطعه ساده از کار ایستاده اند ؛ پس برای خیالی راحت در آفرود ، من استفاده از محصولات
Iron Man 4x4 را پیشنهاد می کنم :
در این
لینک می توانید محصولات شرکت Iron Man 4x4 در زمینه Suspension Kits را مشاهده بفرمایید . همچنین در این
لینک نمایی کلی از محصولات نهایی تیون شده با محصولات این شرکت قابل مشاهده است . این شرکت در ایران دارای نمایندگی است و می توانید از مشورت ها و خدمات آنها بهره مند شوید اما اگر قادر به تهیه قطعات از خارج کشور هستید ، شخصا به محصولات
Arctic Trucks بسیار علاقه مند هستم . لیست مدل های تیونینگ این شرکت در این
لینک وجود دارد که می توان یکی از آنها را بنا به نیاز و موقعیت مسیر انتخاب کرد .
شرکت Arctic Trucks یکی از متعبر ترین شرکت های تیون در زمینه محصولات شرکت Toyota/Lexus است ، شاید بد نباشد نیم نگاهی به آخرین کاردستی این شرکت بر روی خودروی Toyoat Hilux داشته باشیم :
دوست دارم به کودکی ام برگردم ...
ان زمان که پدر تنها قهرمان بود ، عشق تنها در اغوش مادر خلاصه میشد ، بدترین دشمنم برادرم بود ، تنها درد زخم زانویم بود و تنها چیزی که میشکست اسباب بازی بود !