قوانین انجمن
1. قوانین تیونینگ تاک
2. آموزش های تصویری و راهنمای استفاده انجمن
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
1. قوانین تیونینگ تاک

2. آموزش های تصویری و راهنمای استفاده انجمن

- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
رنو کولئوس نسل دوم Koleos II
-
- سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: مزدا3-Nاکتیون-کولیوس
- محل اقامت: تهران
من یک مسافرت با کولیوس رفتم. اولا که واقعا لذت بردم از سواری و هندلینگ و شتاب و نرمی. صندلی هم کاملا راحت بود در مسیر طولانی. ثانیا اینکه تا حالا به ماشین فشار نیاورده بودم ولی بعد از مسافرت احساس میکنم ماشین تازه خودشو نشون میده. نفسش باز شده انگار. الان ۲۵۰۰ راه رفته. به ماشینتون فشار بیاربد بهش میسازه
شناسه کاربری پیشین: rextonist
-
- سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: MB/Cerato
- محل اقامت: تهران
سلام دوست عزیزmohtashamirad نوشته شده: ↑چهارشنبه 15 آذر 1396, 6:32 amبا سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم ایا میشه رو حرف نمایندگی مبنی بر فعال شدن بزودی mapکولئوس حساب کرد ؟؟یا کلا سرکاریه باید مثل ماشینهای معمولی دست به دامن GPS های مارشال وغیره شد پیشاپیش ازدوستان بابت راهنمایی تشکر میکنم
با توجه به اینکه سیستم مالتی مدیای ماشین از برند آمریکایی Bose هست و تمامی شرکتهای آمریکایی شامل تحریم ایران هستند امکان ارائه نقشه ایران وجود نخواهد داشت، فروشندگان برای جلب نظر مشتری قول آپدیت نقشه رو میدن ولی امکان پذیر نیست.
مگر اینکه سیستم بوسیله ای کرک بشه تا قابلیت نصب نقشه رو پیدا کنه که خیلی هم بعیده.
اگر بتونید موبایل اندروید رو با او لینک کنید، شاید بشه از نویگیشن موبایل در سیستم استفاده نمائید.
-
- شروع حركت
- نوع خودرو: Koleos
دوست من لطفا اطلاعات غلط ندین .Siamak1668 نوشته شده: ↑شنبه 25 آذر 1396, 1:39 amسلام دوست عزیزmohtashamirad نوشته شده: ↑چهارشنبه 15 آذر 1396, 6:32 amبا سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم ایا میشه رو حرف نمایندگی مبنی بر فعال شدن بزودی mapکولئوس حساب کرد ؟؟یا کلا سرکاریه باید مثل ماشینهای معمولی دست به دامن GPS های مارشال وغیره شد پیشاپیش ازدوستان بابت راهنمایی تشکر میکنم
با توجه به اینکه سیستم مالتی مدیای ماشین از برند آمریکایی Bose هست و تمامی شرکتهای آمریکایی شامل تحریم ایران هستند امکان ارائه نقشه ایران وجود نخواهد داشت، فروشندگان برای جلب نظر مشتری قول آپدیت نقشه رو میدن ولی امکان پذیر نیست.
مگر اینکه سیستم بوسیله ای کرک بشه تا قابلیت نصب نقشه رو پیدا کنه که خیلی هم بعیده.
اگر بتونید موبایل اندروید رو با او لینک کنید، شاید بشه از نویگیشن موبایل در سیستم استفاده نمائید.
فقط سیستم صوتی این ماشین Bose هست . وگرنه سیستم R-link ابداعی خود رنو هستش و خود رنو تصمیم میگیره که برای ایران نقشه ارائه بده یا نه.
قبلا دوستان کلی درخواست دادن تا تونستن روی داستر نقشه ی ایران رو فعال کنن .
الان هم مصرف کننده ها باید به نمایندگی فشار بیارن تا شیاد نقشه بر روی این ماشین هم فعال بشه.
-
- سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: Koleos2,Equus,Cerato
- محل اقامت: مشهدمقدس
باسلامariajoker نوشته شده: ↑شنبه 25 آذر 1396, 11:26 amدوست من لطفا اطلاعات غلط ندین .Siamak1668 نوشته شده: ↑شنبه 25 آذر 1396, 1:39 amسلام دوست عزیزmohtashamirad نوشته شده: ↑چهارشنبه 15 آذر 1396, 6:32 amبا سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم ایا میشه رو حرف نمایندگی مبنی بر فعال شدن بزودی mapکولئوس حساب کرد ؟؟یا کلا سرکاریه باید مثل ماشینهای معمولی دست به دامن GPS های مارشال وغیره شد پیشاپیش ازدوستان بابت راهنمایی تشکر میکنم
فقط سیستم صوتی این ماشین Bose هست . وگرنه سیستم R-link ابداعی خود رنو هستش و خود رنو تصمیم میگیره که برای ایران نقشه ارائه بده یا نه.
قبلا دوستان کلی درخواست دادن تا تونستن روی داستر نقشه ی ایران رو فعال کنن .
الان هم مصرف کننده ها باید به نمایندگی فشار بیارن تا شیاد نقشه بر روی این ماشین هم فعال بشه.
مشكل اينجا نيست،مشكل در اينه كه نرم افزار نويگيشن tomtom هست وإينه كه مشكل ايجاد كرده،ما تحريم نرم افزارى هستيم از قديم،
اما خود رنو يه كارهايي قراربود براى نقشه ايران نه نويگيشن انجام بده مثل داستر
-
- سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: L90 - X33
- محل اقامت: كرمانشاه
سلام علیکم
آقا این اتوترانک چطوری غیر فعال میشه؟
بعضی وقتا همینطوری اتفاقی صندوق باز میشه روی اعصابه :دی
آقا این اتوترانک چطوری غیر فعال میشه؟
بعضی وقتا همینطوری اتفاقی صندوق باز میشه روی اعصابه :دی
-
- شروع حركت
- نوع خودرو: مشخص نشده!
خواهشنا یکی در مورد پلاک کولیوس توضیح بده. من بعد ۳۵ روز از تحویل هنوز پلاک ندارم
-
- شروع حركت
- نوع خودرو: ماشین مش ممدلی
سلام دوست عزیز
ماشین من در حدود 45 روز طول کشید تا تماس بگیرند برای شماره گذاری

از اواخر شهریور دستورالعمل گمرک تغییراتی داشته که باید روال اداریش طی بشه
ضمنا واسه عوارض شهرداری و مالیات هم بنظرم یکم طولش میدن تا دیرتر پرداختش کنن!
هزینه های مرکز تعویض پلاک هم از خودمون میگیرن هر چند ناچیزه، در صورتی که باید شرکت پرداخت میکرد چون قبلا همه هزینه شماره گذاری رو واریز کردیم
حالا ببینیم کی جریمه تاخیر رو می ریزن

-
- شروع حركت
ممنون از پاسختون. پس این مدت طبیعیه؟ به شما هم می گفتن اظهارنامه و پته از گمرک نیومده؟ خطری وجود نداره بنظرتون؟kevins نوشته شده: ↑چهارشنبه 29 آذر 1396, 6:55 amسلام دوست عزیز
ماشین من در حدود 45 روز طول کشید تا تماس بگیرند برای شماره گذاری![]()
هزینه های مرکز تعویض پلاک هم از خودمون میگیرن هر چند ناچیزه، در صورتی که باید شرکت پرداخت میکرد چون قبلا همه هزینه شماره گذاری رو واریز کردیم
حالا ببینیم کی جریمه تاخیر رو می ریزن![]()
-
- شروع حركت
اقا كسي خبر جديدي از پلاك ماشينا نداره؟ اين نگين خودرو هيچ جوابي نميده بعد اينهمه مدت!
-
- شروع حركت
- نوع خودرو: ماشین مش ممدلی
خواهش میکنمManjef123 نوشته شده: ↑چهارشنبه 29 آذر 1396, 8:06 amممنون از پاسختون. پس این مدت طبیعیه؟ به شما هم می گفتن اظهارنامه و پته از گمرک نیومده؟ خطری وجود نداره بنظرتون؟kevins نوشته شده: ↑چهارشنبه 29 آذر 1396, 6:55 amسلام دوست عزیز
ماشین من در حدود 45 روز طول کشید تا تماس بگیرند برای شماره گذاری![]()
حالا ببینیم کی جریمه تاخیر رو می ریزن![]()
همین حرفهارو به منم میگفتن راستش طبیعی نیست این روال چون باید ماشین و پلاک رو سر وقت تحویل بدن
اما نگین خودرو در مشتری مداری رکورد داره
امیدوارم هرچه زودتر باهاتون تماس بگبرن