با سلام به دوستان عزیز ، من یک ماهی هست که این ماشین رو تحویل گرفتم و الان 1000 کیلومتری باهاش راه رفتم به نظرم با پولی که دادم ماشینه معقولی هستش ، فقط تنها مشکلی دارم دسته موتورش هست ، تولید ماشین 96/04/20 هستش ولی از اول توی دور 4500 تا 6000 وقتی درحال رانندگی هستید اطاق از سمت شاگرد صدای بدی میداد و میلرزید و کاملا مشخص بود ایراد دسته موتور هست ، امروز طبق وقت قبلی که گرفته بودم ماشین رو بردم یکی از تعمیرگاههای مرکزی (تهران) و وقتی ایراد رو دیدن کاملاً باهاش آشنا بودن و میدونستن که چیه، وقتی ماشین رو تحویل گرفتم متوجه شدم مشکل رفع نشده لرزش و صدا کمتر شده ولی رفع نشده و سریع برگشتم به نمایندگی و اونها هم تعمیرکار مربوط رو صدا کردن و با ایشون هم یه دوری تو خیابانهای اطراف زدیم و ایشون هم تایید کردن که هنوز مشکل بر طرف نشده ، بنظر میاد که این ایراد ، ایراد قطعه هستش و به زودی قطعه جایگزین میاد و در سرویسها تعویضش میکنن ، حالا اگر از دوستان این مشکل رو به طریق دیگه حل کرده ویا میدونه چه ماشینه دیگه ای هست که دسته موتورش یه این ماشین میخوره اگر اینجا درمیون بزاره ممنون میشم ، اینطور که معلومه دسته موتور راست مشکل ساز هست که روغنی هم هستش .
با تشکر