قوانین انجمن
1. قوانین تیونینگ تاک
2. آموزش های تصویری و راهنمای استفاده انجمن
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
1. قوانین تیونینگ تاک

2. آموزش های تصویری و راهنمای استفاده انجمن

- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
تاپیک جامع راهنمائی برای خرید و یا فروش کامیونت
مدیران انجمن: hexagon, espero
-
- نوع خودرو: مشخص نشده!
لطفا در مورد این دو مدل کامیونت کاویان 106 و الوند 6.5 تن هر چه میدونید بگید
-
- نوع خودرو: کاویان - فقط میخامش
منم همین سئوال رو داشتم ، دوستان نمی تونن راهنمائی بکنن .duel نوشته شده:با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
می خواستم بیبنم با 25 تومن کاویان تمیز میشه پیدا کرد (چه مدل)؟
بعد به نظرتون کمپرسی درآمدش بهتره یا باری؟ (البته شنیدم مکانیزه ها هم خوب درآمدی دارن )
کاویان نظرمو جلب کردش . شرایط لیزینگی مناسبتری نداره مثل ایسوزو . پولم کمه فعلا
-
- سرعت : 35 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: peykan
- محل اقامت: پشت فرمون
- Like شده: 1 بار
کاویان اگه میتونی صفرشو بخری خوبه دست دوم خراباته چون کیفیت درست حسابی نداره دست مردم هم معلوم نیست چطور باهاش کار کردن . الوند خوبه برای راه های نزدیک چون کابینش کوچیکه برای راه های طولانی خسته کننده هست ولی کیفیتش از کاویان بهتره
-
- سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: m124-megelli 250 -
- محل اقامت: البرز
دوستانم سلام اگه کسی راجع به مینی کامیونت 4.5 تن اطلاع داره کمک کنه چی بخرم چند بخرم اصطهلاکش چطور هست ؟ در ضمن پول ایسوزو ندارم
این امیکو ها چطوریاست؟
این امیکو ها چطوریاست؟
-
- نوع خودرو: ایسوزو 5.2 یخچالدار
سلام
من یه ایسوزو 5.2 تن مدل 89 یخچالدار دارم که میخوام بفروشم شرایط زیر رو هم داره.
ماشین بدون لکه ای رنگ می باشد، یخچال و کولر روشن و سالم است، دو عدد باک (یکی 70 و دیگری 100 لیتر) روی ماشین سوار بوده که به هم متصل هستند و با باک پر بالای 500 کیلومتر مسافت طی میکند. تمام سرویس های اولیه برده شده و هر 5000 کیلومتر تعویض روغن (بهران سوپر توربو)، فیلتر و گریس کاری انجام شده. یک جفت لاستیک نو، یک جفت 70% و یک جفت هم 30% دارند. در حال حاضر برای شرکت پاکبان در گیلان مشغول فعالیت هست با راننده و ماهی 2 میلیون تومان درآمد دارد (بدون در نظر گرفتن حقوق راننده و سایر خرج ها). یخچال 4 درجه بوده و مخصوص حمل مرغ یا لبنیات است.
تو چند تا سایت نیازمندی هم نوشتم. چند بفروشم خوبه؟ آیا بازارچه خرید و فروش تو این انجمن هست؟
من یه ایسوزو 5.2 تن مدل 89 یخچالدار دارم که میخوام بفروشم شرایط زیر رو هم داره.
ماشین بدون لکه ای رنگ می باشد، یخچال و کولر روشن و سالم است، دو عدد باک (یکی 70 و دیگری 100 لیتر) روی ماشین سوار بوده که به هم متصل هستند و با باک پر بالای 500 کیلومتر مسافت طی میکند. تمام سرویس های اولیه برده شده و هر 5000 کیلومتر تعویض روغن (بهران سوپر توربو)، فیلتر و گریس کاری انجام شده. یک جفت لاستیک نو، یک جفت 70% و یک جفت هم 30% دارند. در حال حاضر برای شرکت پاکبان در گیلان مشغول فعالیت هست با راننده و ماهی 2 میلیون تومان درآمد دارد (بدون در نظر گرفتن حقوق راننده و سایر خرج ها). یخچال 4 درجه بوده و مخصوص حمل مرغ یا لبنیات است.
تو چند تا سایت نیازمندی هم نوشتم. چند بفروشم خوبه؟ آیا بازارچه خرید و فروش تو این انجمن هست؟
-
- نوع خودرو: ایسوزو 5.2 یخچالدار
سلامmirza47824 نوشته شده:اگه جفت باک ها پر باشه میشه 170 لیتر . اگر صدی بیست مصرف کنه که نمیکنه باید 850 کیلومتر با 170 لیتر گازوئیل راه بره .
ممنون که به دو تا سوال من پاسخ دادید.
ماشین کارش پخش هست تا حالا نشده که بخوام یه مسیر مستقیم رو بدون توقف برم تا ببینم دقیقا چند کیلومتر راه میره. منم گفتم بالای 500 تا، تا حالا نشده که کامل پرش کنم چون سرریز میشه. با 100 لیتر 470 کیلومتر رفتم و توقف زیادی هم داشتم (روشن البته)، بازهم خالی نشد. گفتم بالای 500 که دروغ نگفته باشم.
-
- سرعت : 26 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: 206 تيپ 2 - 405
- محل اقامت: شيراز-آزادگان
دوستان کاویان 6 تن مدل 85 آگهی کردن 38 تومن با حقوق ماهی 4 تومن.
به نظرتون ارزش داره برش داریم؟
بعد درسته که گواهینامهش پایه 2 هست؟
به نظرتون ارزش داره برش داریم؟
بعد درسته که گواهینامهش پایه 2 هست؟
-
- شروع حركت
- نوع خودرو: مشخص نشده!
کامیونت تا 20تومن چی گیرمیاد تمیز؟