قوانین انجمن
1. قوانین تیونینگ تاک
2. آموزش های تصویری و راهنمای استفاده انجمن
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
1. قوانین تیونینگ تاک

2. آموزش های تصویری و راهنمای استفاده انجمن

- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
تاپيك جامع اضافه نمودن آپشن به دانگ فنگ H30 كراس
مدیر انجمن: دينگاليگا
-
- سرعت : 15 کيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: H30 CROSS
- محل اقامت: شیراز
این پست رو در مورد نحوه نصب و راه اندازی سنسور نور h30 ایجاد کردم. این سنسور بدون دستکاری در سيستم برق و سیم کشی نصب ميشه. من چند روزی هست که نصب کردم و از عملکردش خیلی راضی هستم.جالبه که ميشه زمان روشن شدن چراغ کوچیک و بزرگ رو بدلخواه تنظیم کرد.
-
- مدیر کلوپ خودروهای چینی
- نوع خودرو: Arrizo5TE,207AT,L90
- محل اقامت: تهران
- Like شده: 42 بار
با اجازتون اسم تاپيك رو تغيير دادم تا كليه مباحث مربوط به اضافه كردن آپشن ها مثل همين اتولايت داخل همين تاپيك مورد بحث و بررسي قرار بگيره. لطفا شما هم زحمت بكشيد و جزييات نصب و هزينه و در صورت امكان عكس در تاپيك قرار بدين كه دوستان از تجربه شما استفاده كنن.mehdi_f نوشته شده:این پست رو در مورد نحوه نصب و راه اندازی سنسور نور h30 ایجاد کردم. این سنسور بدون دستکاری در سيستم برق و سیم کشی نصب ميشه. من چند روزی هست که نصب کردم و از عملکردش خیلی راضی هستم.جالبه که ميشه زمان روشن شدن چراغ کوچیک و بزرگ رو بدلخواه تنظیم کرد.
با تشكر
You laugh at us we're different.. & we laugh 'cause you're all the same
-
دينگاليگا نوشته شده:با اجازتون اسم تاپيك رو تغيير دادم تا كليه مباحث مربوط به اضافه كردن آپشن ها مثل همين اتولايت داخل همين تاپيك مورد بحث و بررسي قرار بگيره. لطفا شما هم زحمت بكشيد و جزييات نصب و هزينه و در صورت امكان عكس در تاپيك قرار بدين كه دوستان از تجربه شما استفاده كنن.mehdi_f نوشته شده:این پست رو در مورد نحوه نصب و راه اندازی سنسور نور h30 ایجاد کردم. این سنسور بدون دستکاری در سيستم برق و سیم کشی نصب ميشه. من چند روزی هست که نصب کردم و از عملکردش خیلی راضی هستم.جالبه که ميشه زمان روشن شدن چراغ کوچیک و بزرگ رو بدلخواه تنظیم کرد.
با تشكر

متاسفانه عکس نگرفتم ولی نصبش خیلی راحته.باید قاب فرمون باز بشه ، سوکت دسته راهنما خارج و به سوکت مادگی بورد وصلش بشه
بعد دوتا سوکت بورد رو به دسته راهنما متصل کنیم.یه دونه سوکت خاکستری هم داره که باید به سوکت زیر داشبورد وصل بشه.
هزینه هم 120 تومن شد
-
- سرعت : 60 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: H30 Cross
سنسور نور کجا نصب میشه؟mehdi_f نوشته شده:دينگاليگا نوشته شده:با اجازتون اسم تاپيك رو تغيير دادم تا كليه مباحث مربوط به اضافه كردن آپشن ها مثل همين اتولايت داخل همين تاپيك مورد بحث و بررسي قرار بگيره. لطفا شما هم زحمت بكشيد و جزييات نصب و هزينه و در صورت امكان عكس در تاپيك قرار بدين كه دوستان از تجربه شما استفاده كنن.mehdi_f نوشته شده:این پست رو در مورد نحوه نصب و راه اندازی سنسور نور h30 ایجاد کردم. این سنسور بدون دستکاری در سيستم برق و سیم کشی نصب ميشه. من چند روزی هست که نصب کردم و از عملکردش خیلی راضی هستم.جالبه که ميشه زمان روشن شدن چراغ کوچیک و بزرگ رو بدلخواه تنظیم کرد.
با تشكر![]()
![]()
متاسفانه عکس نگرفتم ولی نصبش خیلی راحته.باید قاب فرمون باز بشه ، سوکت دسته راهنما خارج و به سوکت مادگی بورد وصلش بشه
بعد دوتا سوکت بورد رو به دسته راهنما متصل کنیم.یه دونه سوکت خاکستری هم داره که باید به سوکت زیر داشبورد وصل بشه.
هزینه هم 120 تومن شد
به هر حال یه سنسور نور میخواد که بفهمه هوا تاریک شده یا نه...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
-
به هر حال یه سنسور نور میخواد که بفهمه هوا تاریک شده یا نه...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk[/quote]
محل نصب سنسور
http://s9.picofile.com/file/8310782692/DSC_0059.JPG
Sent from my SM-N915F using Tapatalk[/quote]
محل نصب سنسور
http://s9.picofile.com/file/8310782692/DSC_0059.JPG
-
- شروع حركت
- نوع خودرو: H30, JAC S5, Pars
چقدر تاپیک خلوته
لطفا کسانی که روی ماشین هاشون آپشن بستن اعلام کنن چه آپشن هایی برای این ماشین تو بازار هست؟ مثلا پاور ویندوز و کروز مخصوص این ماشین (نه یونیورسال ها) هست یا نه؟

لطفا کسانی که روی ماشین هاشون آپشن بستن اعلام کنن چه آپشن هایی برای این ماشین تو بازار هست؟ مثلا پاور ویندوز و کروز مخصوص این ماشین (نه یونیورسال ها) هست یا نه؟

-
- سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: تپپ 5 2000تندر h30
من کروز نصب کردم در آپکو خوبه راضیم شمع اتولایت ایریدیم نصب کردم روی مصرف حداقل نیم لیتر اثر داشت و با کروز ۱ لیتر محافظ ای سی یو خوب بود نصب کردم دزد گیر سلیقه ای من نصب نکردم ولی کلا با پاور ویندوز کاملا مخالفم چون فوق العاده خطر آنکه مثلا پمپ بنزین رفتی شیشه پایین سویچ رو میزنی در باک رو باز کنی دست میخوره درها قفل میشن همه شیشه ها میرن بالا خدای نکرده بچه تو ماشین باشه کلش تو پنجره باشه دیگه بقیش رو جرات ندارم بگم به هرحال به هیچ وجه پاور ویندوز روی هیچ خودرویی نصب نکنید مگر اونی که کارخانه گذاشته و سنسور برخورد با مانع داره مثل سانروف اچ سی
-
- سرعت : 50 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: H30
- محل اقامت: طهران
- Like شده: 2 بار
خب آخه آپشن همه چی داره دیگه....یه کروز نداره که اونم به وفور مطلب داره.

البته منم پیگیر کروز هستم و فرصت کنم نصب میکنم....

مرد بودن سخته باید مثل تراکتور کار کنی، مثل پرادو شیک باشی، مثل پورشه کاین پرتوان،مثل ام وی ام کم مصرف باشی و مثل ماکسیما با گذشت عمرت از ریخت نیوفتی
-
- شروع حركت
- نوع خودرو: h30
سلاممهرداد8086 نوشته شده: ↑دوشنبه 4 دی 1396, 5:54 amخب آخه آپشن همه چی داره دیگه....یه کروز نداره که اونم به وفور مطلب داره.![]()
البته منم پیگیر کروز هستم و فرصت کنم نصب میکنم....![]()
بنده هم کروز -اتولایت - پاور ویندز ومحافظ ای سی یو نصب کردم
-
- سرعت : 50 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: H30
- محل اقامت: طهران
- Like شده: 2 بار
مبارکه قربان...فقط محافظ ECU از کجا گرفتین؟برای خود اچ30 طراحی شده یا کماکان برا خودروهای دیگه رو میخورونن؟ahoora1058 نوشته شده: ↑چهارشنبه 4 بهمن 1396, 7:26 pmسلاممهرداد8086 نوشته شده: ↑دوشنبه 4 دی 1396, 5:54 amخب آخه آپشن همه چی داره دیگه....یه کروز نداره که اونم به وفور مطلب داره.![]()
البته منم پیگیر کروز هستم و فرصت کنم نصب میکنم....![]()
بنده هم کروز -اتولایت - پاور ویندز ومحافظ ای سی یو نصب کردم
مرد بودن سخته باید مثل تراکتور کار کنی، مثل پرادو شیک باشی، مثل پورشه کاین پرتوان،مثل ام وی ام کم مصرف باشی و مثل ماکسیما با گذشت عمرت از ریخت نیوفتی