خطای فشار بیش از حد داخل منیفولد

به یکی گفتم گفت مشکل از ای سی یو هست کسی میتونه کمک کنه ؟ مدل ماشین 88 ای سی یو والو
اصلا این مدل از ای سی یو ها قابل تعمیر هستند ؟ کسی نقشه اونارو یا سیم کشیشو داره ؟

مدیر انجمن: كوروش پيروز
نویD نوشته شده:SHAGGY_ID490 نوشته شده:ماشین من 405 مدل 84 ای سی یو هم sagem.چراغ stop همراه با چراغ آمپر اب روشن میشه.ایراد از ای سی یو.قابل تعمیر هست؟صبح میخام ببرمش پیش یه تعمیرکار که گفت میتونه درستش کنه.(اگر درست میشه.چقدر خرجشه؟)
ممنون میشم سریع جواب بدین.(فردا 9 صبح باید بم تعمیرگاه)
سلام
ديروز ماشين رو بردم تعميرگاه.داخل اي سي يو آب رفته.طرف بهم گفت تعميرش 50 50 .حالا موندم نو بگيرم يا همينو تعمير كنم.
البته يكي بهم گفت تضميني واست درستش ميكنم.
ارزش داره تعميرش كنم؟!
نو 280000
هزينه تعمير 80000
درودhoomani نوشته شده:دوستان ماشين من دور تند فن وارد مدار نميشد و فهميديم فشنگي سه كاره كولر خرابه و تعويض كرديم و راه افتاد ولي مشكل اين بود كه فن يكسره دور تند كار ميكرد حتي بدون كولر3 تا فشنگي تست كرديم و هر سه ايساكويي بودند و هر سه دور تند فن يكسره كار ميكرد . تنظيم موتوري كه از دوستان كار درسته گفت 80 درصد از ECU هست كه فرمان اشتباه از اونجا مياد و برام يه ECU ديگه گذاشن كه اونم خطاي دريچه گاز داشت و گفت همين خطا هم ديدم كه باعث يكسره شدن دور تند فن بشه !
تازه ميگفت همين مشكل رو توي ECU زيمنس و غيره داشته و درست شدن ولي توي ECU Valeo نداشتم . حالا قراره فردا برم پيشش سر فرصت بشينه ECU تعمير كنه كه گفت اگه نشد بايد به فكر يه ECU ديگه باشم !
نظر اساتيد چيه ؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان