با سلام.ماشن من 405 مدل 83 و ECU SAGEM S2000-10 هست.فیش دیاگ هم دو پین هست.میخوام یه ELM بلوتوس بخرم.این دستگاه کارش چطوره؟چطوری به ماشین من وصل میشه؟باید کابل تبدیل داشته باشم؟میتونه ECU منو بخونه و اطلاعات دما و پاشش و شارژ کویل و زاویه دریچه گاز نشون بده؟
قیمت دستگاه چقدر هست؟قیمت تبدیل در صورت نیاز چقدر هست؟توی بعضی سایتها قیمت 85 زدن
سوال درباره ELM
مدیر انجمن: كوروش پيروز
قوانین انجمن
1. قوانین تیونینگ تاک
2. راهنمای استفاده از فوروم
- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
1. قوانین تیونینگ تاک

2. راهنمای استفاده از فوروم

- لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
- لطفا فقط در رابطه با موضوع تاپیک، پست ارسال کنید.
- gamekhor2007
- دنده 2
- نوع خودرو: 83 مدل 405
- محل اقامت: خوزستان
-
- نوع خودرو: RDi
Re: سوال درباره ELM
سلامgamekhor2007 نوشته شده:با سلام.ماشن من 405 مدل 83 و ECU SAGEM S2000-10 هست.فیش دیاگ هم دو پین هست.میخوام یه ELM بلوتوس بخرم.این دستگاه کارش چطوره؟چطوری به ماشین من وصل میشه؟باید کابل تبدیل داشته باشم؟میتونه ECU منو بخونه و اطلاعات دما و پاشش و شارژ کویل و زاویه دریچه گاز نشون بده؟
قیمت دستگاه چقدر هست؟قیمت تبدیل در صورت نیاز چقدر هست؟توی بعضی سایتها قیمت 85 زدن
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم ولی بعدا متوجه شدم غیراز اون کابل دوپین یه کابل obdهم توی جعبه فیوز هست البته برای ما مدلش84هستش دیاگو به اونجا وصل کردم دستگاه روشن شد به گوشیم وصل شد ولی به ای سی یو نتونستم وصل بشم روی چندتا دیگه از ماشین پراید87-88تست کردم بازم همین مشکلو داشتم نمیدونم کجای کارم اشکال داره فکرکنم تنظیماتی باید روی نرم افزار صورت بگیره که من بلد نبودم
-
- سرعت : 26 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: سمند
من ELM بلوتوث از جوان الکترونیک خریدم ۵۰ هزار تومن بدون هیچ مشکلی در اولین تلاش با گوشی با برنامه ScanMaster آندروئید و لپتاپ ( اون هم ScanMaster ویندوزی ) به راحتی کار کرد و همه ی پارامتر ها رو نشون داد. خطا ها رو هم نشون داد تونستم پاک هم بکنم و چراغ چک رو خاموش کردم. با چند تا برنامه دیگه رو گوشی و لپتاپ تست کردم همشون راحت کار کردن. به هیچ مشکلی نخوردم. اگه میخواید ELM بخرید حتما از فروشگاه های معتبر بخرید. البته فقط رو ماشین خودم تست کردم والئو S2000-PL4 با سوکت دیاگ استاندارد زیر فرمون.
- tu_pac
- سرعت : 20 كيلومتر در ساعت
سلام
رو چه ماشینایی جواب میده؟
رو چه ماشینایی جواب میده؟
-
- نوع خودرو: مشخص نشده!
با سلام دوست عزیزcarp3 نوشته شده:من ELM بلوتوث از جوان الکترونیک خریدم ۵۰ هزار تومن بدون هیچ مشکلی در اولین تلاش با گوشی با برنامه ScanMaster آندروئید و لپتاپ ( اون هم ScanMaster ویندوزی ) به راحتی کار کرد و همه ی پارامتر ها رو نشون داد. خطا ها رو هم نشون داد تونستم پاک هم بکنم و چراغ چک رو خاموش کردم. با چند تا برنامه دیگه رو گوشی و لپتاپ تست کردم همشون راحت کار کردن. به هیچ مشکلی نخوردم. اگه میخواید ELM بخرید حتما از فروشگاه های معتبر بخرید. البته فقط رو ماشین خودم تست کردم والئو S2000-PL4 با سوکت دیاگ استاندارد زیر فرمون.
میشه محبت کنید از سوکت دیاگ زیر فرمونتون یه عکسی چیزی بگیرید بذارید،چون منم ecu ماشینم دقیقا همینه ولی اصلا نمیتونم سوکت دیاگ استاندارد 16 پینش رو پیدا کنم.برای من فقط یه سوکت 2 پین تو همون محفظه ecu داره که من هر چیم تو نت گشتم نتونستم کانفیگ اون پیتاش رو پیدا کنم.
-
- سرعت : 26 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: سمند
فکر میکنم از مدل 82 به بعد زیر فرمون شد. قبلش تو موتور بود.soojad نوشته شده:با سلام دوست عزیزcarp3 نوشته شده:من ELM بلوتوث از جوان الکترونیک خریدم ۵۰ هزار تومن بدون هیچ مشکلی در اولین تلاش با گوشی با برنامه ScanMaster آندروئید و لپتاپ ( اون هم ScanMaster ویندوزی ) به راحتی کار کرد و همه ی پارامتر ها رو نشون داد. خطا ها رو هم نشون داد تونستم پاک هم بکنم و چراغ چک رو خاموش کردم. با چند تا برنامه دیگه رو گوشی و لپتاپ تست کردم همشون راحت کار کردن. به هیچ مشکلی نخوردم. اگه میخواید ELM بخرید حتما از فروشگاه های معتبر بخرید. البته فقط رو ماشین خودم تست کردم والئو S2000-PL4 با سوکت دیاگ استاندارد زیر فرمون.
میشه محبت کنید از سوکت دیاگ زیر فرمونتون یه عکسی چیزی بگیرید بذارید،چون منم ecu ماشینم دقیقا همینه ولی اصلا نمیتونم سوکت دیاگ استاندارد 16 پینش رو پیدا کنم.برای من فقط یه سوکت 2 پین تو همون محفظه ecu داره که من هر چیم تو نت گشتم نتونستم کانفیگ اون پیتاش رو پیدا کنم.
دقیق اون سوکت ۲ پین رو نمیدونم. اما یکیش منفی باتری باید باشه یکیش K-Line
خودتون فکر کنم بتونید به ELM وصلش کنید.
-
- سرعت : 22 كيلومتر در ساعت
- نوع خودرو: sd 206
- محل اقامت: شیراز
سلام
از دوستان کسی تجربه اتصال elm رو به 206 sd مدل v8 1391 داره؟
من هرچه تلاش کردم نشد اما روی جک اس 5 جواب میده.
از دوستان کسی تجربه اتصال elm رو به 206 sd مدل v8 1391 داره؟
من هرچه تلاش کردم نشد اما روی جک اس 5 جواب میده.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان