سلام دوستان
من از پارسال در مسیر اگزوز دوو ماتیزم یک کاتالیزور پرایدی نصب کردم ( بعد از انجام تعمیرات اساسی موتور ماشین که دیگه مطمئن شدم ماشین روغن سوزی هم نداشته باشه)
اینکار هیچ تاثیری روی کشش ماشین نذاشته و یکم بنظرم نفوذ صدا به داخل ماشین هم کم شده. زیر پام گرم نمیشه و بخاطر اینکه کاتالیزور از نوع AM یا یورو 2 هست باید اول موتور چند دقیقه کار کنه تا گرمای کافی به منولیت کاتالیزور نفوذ کنه و کاتالیزور به دمای کاریش برسه بعدش دیگه شما اون بوی بدی که از دود ماتیز به مشام میرسه رو نخواهید داشت. مصرف ماتیز من بدون کولر در تهران 6.7 و در اتوبان 5.2 و با کولر در شهر با ترافیک حدود 8.2 هست
در بازار تهران هم فعلا کاتالیزور پرایدی ساخت شرکت سازه گستر نیست یا من نیافتم و کاتالیزور شرکت ایران دلکو هست. کاتالیزور به اصلاح COAT دار باید بخرید که نمیدونم چرا فروشنده ها میگن کد CODE دار !
جوشکار خوبی باید پیدا کنید که اختلاف قطر لوله اگزوز ماتیز با پراید رو در جوشکاری بتونه در نظر بگیره و بخوبی جوش بده. هزینه ام حدود 350 شد با نصب.
بردم یه جا که دستگاه 5 گاز داشت و آلودگیهای هیدروکربنهای نسوخته و منو اکسید کربنش خیلی پایینتر از حد معاینه معمولی شده و امسال میرم که معاینه برتر رو بدون دستکاری دلکو و سایر شامورتی بازیهای مکانیکها بگیرم

عکسشم نمیدونم چطوری باید اینجا آپلود کنم